Gooddy Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Oplichters,koop hier niks!Troep uit China, komt totaal niet overeen met de afbeeldingen op hun site!Je mag niet retourneren,dus je bent je geld kwijt! Grote oplichterspraktijk!

Saanut 1/5 tähteä

I was with Godaddy for some time. The charges increased enormously and the service dwindled to almost non-existent, with the girls meant to help being extremely lazy and not interested. Go daddy kept... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

kan beter direct via temu of ali bestellen dan is het goedkoper. Make up besteld, nou kleur komt niet over een werkt niet en prikt.

Saanut 2/5 tähteä

UPDATE: gebeld door Gooddy en ze hebben mijn retour verwerkt en de klarna factuur aangepast. Bedankt! Mooie producten en snelle levering. Helaas niet mijn maat en aangemeld voor retour, geen reacti... Näytä lisää

• Kenaupark 33, 2011 MR, Haarlem, Hollanti

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Een kat in de zak! Niet bestellen dus.

Bestel hier niet! De kwaliteit is ontzettend slecht. Je kunt beter bij Shein of AliExpress bestellen om jezelf geld te besparen. Bovendien is de klantenservice, zodra je besteld hebt, zeer dramatisch. Dit noemen ze een kat in de zak kopen.

19. toukokuuta 2021
Gooddy-logo

Vastaus yritykseltä Gooddy

Beste Charlotte,

Bedankt voor uw review, dit wordt gewaardeerd. Wij vinden het jammer dat u er niet bij vermeld dat het in deze kwestie gaat om een vervuilende retour die vanuit u is ontvangen. Hierdoor schetst deze review niet een volledig beeld van de daadwerkelijke situatie.

U beweerd de geretourneerde artikelen niet gedragen of vervuild te hebben en verteld dat wij de artikelen vervuild hebben opgestuurd. Dit is niet mogelijk, gezien wij geretourneerde items naar een ander adres laten versturen en vervolgens door een derde partij laten reinigen. Wij hebben deze kwestie, inclusief bewijs, doorgeven per mail en de items teruggestuurd. Hier hebben wij dan ook juridisch goed gehandeld.

De bewering omtrent klantenservice vinden wij ook zeer oneerlijk. Als ik terug kijk in het mailcontact die wij met u gehad hebben, zie ik dat wij ieder mailtje van u binnen 48 uur volledig en persoonlijk hebben beantwoord. Daarnaast hebben wij gebruikelijke retourprotocollen gevold, die voor ieder bedrijf in deze branche vrijwel gelijk zijn.

Ondanks deze kwestie willen we graag met u naar een oplossing zoeken. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen.

Team Gooddy Fashion

Tevreden

Voor mijn vriendin lingerie besteld bij dit merk. Zelf geen verstand ervan, maar volgens mijn vriendin is de pasvorm en kwaliteit erg goed.

Pluspunten zijn de drukknopen en het stevige kant.

Ik ben het eens met onderstaande review waarin wordt aangegeven dat de verpakking leuk is. De levering is ook zeer snel. De bodysuit "Jade" kwam opgevouwen in een roze papiertje, met een lekker geurtje.

Verzendtijd - 24 uur!

6. toukokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Mooie kwaliteit body's en snelle levering!

In eerste instantie was ik wat wantrouwig door een aantal negatieve recensies op Trustpilot, daarom vertel ik nu graag mijn verassend positieve ervaring.

De body's die ik had besteld, kwamen direct de volgende dag binnen. Daarnaast vind ik het helemaal geen 'Azië kwaliteit' zoals eerder hier op Trustpilot door iemand anders beschreven werd, het doet echt niet onder aan de H&M en Hunkemöller. De setjes hebben een mooie pasvorm, worden in vloerpapier geleverd en ruiken heerlijk.

Ze geven mij een sexy gevoel! Het is echt een zoektocht om online een mooie, sexy lingerieset te vinden die uitdagend is maar niet alleen maar sex uitstraalt. Deze body's zijn prachtig!

Ik heb de Zoey en Jade maat S. De maat is true to size. Voor de zekerheid had ik maat M besteld en die zaten ook goed maar net iets ruimer. De M heb ik geretourneerd. Ik verwacht dat dit goed verwerkt wordt.

Let wel even op dat je zelf €4,95 betaald voor je retourzending. Overal genomen een fijne ervaring!

5. toukokuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Ik had een bestelling gedaan bij Gooddy…

Ik had een bestelling gedaan bij Gooddy , maar levering liet erg lang op zich wachten... deels ook de schuld van de postbedrijven.
Het bestelde was helaas niet wat we voor ogen hadden.
Ik werd zeer correct geholpen via de mail.
Complimenten voor dit bedrijf.
Ik ga hier op zeker weer wat bestellen!

23. joulukuuta 2020

Top service

Heb hier voor de feestdagen alvast een mooi aantal producten besteld voor mijn partner. Een super kwaliteit, levering en het contact met de klantenservice. Aanrader

12. joulukuuta 2020

Enorm fijn bedrijf!

Enorm mooie lingerie set gekocht bij goody!
Hele fijne communicatie met het bedrijf en verzending was erg snel.
Hier bestel ik zeker nog een keer !

12. joulukuuta 2020

2 Bodysuits en 1 3 Pack

Eind oktober 2 Bodysuits en 1 3 Pack G string besteld. 2 dagen later ontvangen, goede staat en kwaliteit. Leuke verpakking! Nog wat advies gevraagd via de mail over welke maat ik moest kiezen en ik kreeg binnen 1 uur al een persoonlijk advies! Erg Leuk bedrijf en vriendelijke klantenservice

30. lokakuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin