Saanut 2/5 tähteä

Heb 3 solar cameras waarvan er 1 een maandag morgen model blijkbaar is. Kan gebeuren. Netjes een retour label ontvangen en opgestuurd. 27 januari is de camera afgeleverd en toen.......bleef het stil.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een geweldig voerautomaat! Hij geeft automatisch porties voer en aangezien onze hond meerdere porties per dag moet is het zeer handig! Ook kan er worden meegekeken of foto’s en filmpjes worden gem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

site is duidelijk en in Jip en Janneke taal, keuze maken is makkelijk. Een bestelling plaatsen is easy. Je ontvangt direct een bevestiging en ze houden je op de hoogte van de levering. Deze levering... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Tietoja yrityksestä Gologi

Yrityksen kirjoittama

Bij Gologi vind je de ultieme alles-in-één smart oplossing in de vorm van onze innovatieve app. Wij bieden niet alleen de meest gebruiksvriendelijke en geavanceerde technologie, maar ook unieke producten die jouw dagelijkse leven eenvoudiger en efficiënter maken.
Onze app is ontworpen om lichtgewicht en makkelijk te hanteren te zijn, en biedt een breed scala aan functies van slimme huishoudelijke apparaten tot persoonlijke assistent diensten, allemaal binnen handbereik. Al meer dan 50.000 tevreden klanten gingen je voor. Bij Gologi ben je verzekerd van snelle installatie, uitstekende ondersteuning en een naadloze ervaring.
Bij ons sta jij als klant centraal. Ons vriendelijke klantenserviceteam staat voor je klaar om al je vragen binnen 24 uur te beantwoorden en eventuele opmerkingen met veel zorg en aandacht te behandelen. Mail ons op: support@gologi.com
Ervaar de toekomst vandaag, vereenvoudig je leven en geniet meer! Gologi is de oplossing voor jouw slimme levensstijl!

4,3

On vastannut 1 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 2/5 tähteä

Garantie afhandeling Gologi is matig

Netjes een retour label ontvangen en opgestuurd. 27 januari is de camera afgeleverd en toen.......bleef het stil. Na 2 weken mail gestuurd wanneer ik de terug betaling kon verwachten en heb het sterke gevoel dat ik aan het lijntje wordt gehouden. Bijna 2 maanden verder en nog steeds geen terug betaling ondanks toezeggingen dat binnen 5-10 dagen verwerkt zou worden wat ook niet echt van deze tijd is. Erg jammer maar ik twijfel of bij Gologi opnieuw zou kopen als de garantie afhandeling zo matig is. Ik wacht nog paar dagen en dan helaas vervolgstappen. Rubriek stekeligheden van Consumenten bond bv. Erg jammer.....

27. tammikuuta 2026

Vlotte levering

Vlotte levering,
Gemakkelijk te installeren.
Vriendelijk in gebruik.
Duidelijk beeld en geen extra kosten.

8. maaliskuuta 2026

Top product

Makkelijk te vinden , nog een leuke korting. Prima aan te sluiten ( zelfs voor een leek met een makkelijke instructie mee toegevoegd )en doet echt wat het beloofd.

21. helmikuuta 2026

Heerlijke aroma diffuser

Ik zocht een (aroma) diffuser en kwam uiteindelijk bij gologi terecht. Uit enthousiasme heb ik er meteen 2 gekocht.. en TERECHT! Wat ben ik blij met deze aroma diffuser! Super makkelijk te installeren en te gebruiken d.m.v. zowel telefoon als spraakbesturing. Er zaten ook 2 geurtjes bij, hier natuurlijk meteen gebruik van gemaakt. Heerlijk!! Vrijwel alles is in te stellen; gebruiksduur, hoelang de mist aan staat, kleur. Echt erg fijn!

17. helmikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

De Superior Camera 2.0 besteld op 13…

De Superior Camera 2.0 besteld op 13 feb zou de volgende dag geleverd worden maar is 16 feb 2026 geleverd instaleren was niet zo moeilijk .maar de camera blijft zich zelf aan en uitschakelen dat is wel een min puntje .

16. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Buitencamera miserie

Buitencamera miserie
Wifi ontvangst valt geregeld uit
Ondanks vlak bij de router!
Dan alles resetten en opnieuw instellen
Om weer hopelijk even te werken
Naservice is om te lachen
Stuur een filmpje op ???
Van ?? Een camera die werkt ??
Geen foutcodes enkel online melding
Nu maanden later nog steeds niet in orde
Mails met excuses dat fout loopt
Allo 😫

12. helmikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Werk goed met de app en handig

Werk goed met de app.
Makkelijk in te stellen.
Root nadeel vind ik de verspreiding van het voer.
We hebben 3 katten. En als er even al wat voer aanwezig is stapelt dit zicht echt op, bakje is vrij ondiep en wordt laag gevuld waardoor het overstroomde.
Nu dus goed gaan kijk met kleine beetjes de dag door of dat beter gaat

4. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin