Banner for GoLighter

GoLighter Arvostelua 26

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Saanut 5/5 tähteä

Also ich bin vollumfänglich zufrieden. Ich bekomme die Lieferung vollautomatisch, diskret und pünktlich. Der Pen wird gut gekühlt auf dem Versandweg. Ich bin direkt klar gekommen, im EasyGuide wird... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ich bin wirklich sehr zufrieden mit der Qualität des Service. Der Ernährungsberater Tobias Lipp war sehr aufmerksam und freundlich. Er hat mir einen tollen Ernährungsplan zusammengestellt, d... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ich fühle mich sehr gut beraten. Der Ernährungsberater hat sich für mich Zeit genommen und mir einen Ernährungsplan erstellt, da ich auf dem Gebiet mich nicht besonders gut auskenne.

1. Apteekki

Yrityksen kirjoittama

Bei GoLighter verstehen wir, dass nachhaltiges Abnehmen weit mehr ist als nur eine Zahl auf der Waage. In einer Welt voller kurzfristiger Diätversprechen setzen wir auf eine fundierte, medizinisch begleitete Lösung. Unser medizinischer Beirat aus erfahrenen Fachärzten überwacht die Konzepte und stellt sicher, dass jede Therapie individuell und sicher erfolgt. Unser Ziel ist es, Menschen dabei zu unterstützen, ihr Gewicht langfristig zu reduzieren – und das ohne das ständige Gefühl von Hunger oder Verzicht.

4,2

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 1/5 tähteä

Har inte fått mina varor och ingen…

Har inte fått mina varor och ingen förklaring och vill annulera mitt köp.
Inte längre intresserad
.men pengarna drog ni fort!!!
Känns oseriöst

25. helmikuuta 2026

tack för ditt omdöme.

Beklagar att du inte har mottagit ditt paket.

Vi har kontaktat dig via mail angående ditt ärende. Du är välkommen att återkomma till oss så hjälper vi dig gärna vidare.

tack för ditt omdöme.

Vi är verkligen glada att allt har gått till din belåtenhet.

Vi hoppas att vi får fortsätta att hjälpa dig.

Saanut 3/5 tähteä

Mail gick endast med gmail, inte hotmail

Mail gick endast med gmail. Dröjer innan svar kommer. Ibland svar på tyska och ibland på svenska. Tråkigt att jag behövde avbryta då jag pga semester ej kunnat ändra leveransdatum men kan visserligen ta upp abonnemanget igen. Verkar som det är AI som svarar ibland.

9. helmikuuta 2026

tack för ditt omdöme.

Beklagar att du har upplevt problem i samband med beställningsprocessen samt med vår service. Vi kan meddela att det tekniska mailproblemet har lösts.

Du är självklart hjärtligt välkommen att skicka in en ny behandlingsförfrågan.

Fantastic

Fantastic. Reliable and fast

8. helmikuuta 2026

Hello,

Thank you for your review.

We are delighted to hear that you are satisfied.

We wish you a pleasant day and all the best.

Kind regards,
Your GoLighter team

Saanut 4/5 tähteä

Gick smidigt att påbörja.

Gick smidigt att påbörja.

29. tammikuuta 2026

tack för ditt omdöme.

Vi gläder oss att höra att du upplevde att det var en smidig process.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb ich bra service erbjuds hjälp om…

Snabb ich bra service erbjuds hjälp om dwt behövs

4. helmikuuta 2026

tack för ditt omdöme.

Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen och välkommen åter.

Ditt GoLighter-team

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin