Golftrolley123.com Arvostelua 15

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Yrityksen kirjoittama

Golftrolley123.com is al ruim 30 jaar de grootste Europese webshop gespecialiseerd in golftrolleys en -accessoires. Je vindt bij ons een ruim assortiment golftrolleys tegen scherpe prijzen en met snelle levering. Deskundig advies, uitstekende service en een zorgvuldig geselecteerd golftrolley assortiment maken het makkelijk om de juiste golftrolley te kiezen voor iedere golfer - van beginner tot pro. Bezoek snel de grootste golftrolley webshop van Europa!

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 4/5 tähteä

Golftrolley travelbag besteld en afgeleverd.

Ik heb een Bagboy travelbag voor een Bagboy Nitron golftrolley op 31 maart 2026 besteld. Er was in eerste instantie na een paar dagen na mijn bestelling nog geen duidelijkheid wanneer mijn bestelling zou worden geleverd. Ik heb toen per mail met Golftrolley123.nl contact opgenomen en de vraag gesteld wanneer mijn bestelling zou worden geleverd. Mijn mail werd keurig beantwoord en er werd aangegeven dat de travelbag niet op voorraad was, maar deze zou de volgende week weer op voorraad zijn en worden geleverd. Op 9 april werd ook mijn bestelling bezorgd.

9. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Gekregen wat ik besteld heb binnen de…

Gekregen wat ik besteld heb binnen de afgesproken levertijd.

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golftrolley123.com

Beste Ger, Hartelijk dank voor je positieve beoordeling en de tijd die je hebt genomen om je ervaring te delen. We zijn ontzettend blij om te horen dat je bestelling soepel en volgens planning is verlopen. Het is altijd ons doel om onze beloftes na te komen en het geeft ons veel voldoening om te weten dat we daarin geslaagd zijn. Jouw positieve feedback motiveert ons om onze service voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankopen. Als je in de toekomst nog vragen hebt of aanvullende hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Golftrolley123.com. Met sportieve groet, Floris

Saanut 5/5 tähteä

Golftrolley kan weer op de rem doordat zij de remkabel op voorraad hebben

Goed service en aan te bevelen. Remkabel was kapot gegaan van m'n golftrolley. Gelukkig een nieuwe kunnen kopen bij hen die het als 1 van de weinige in NL verkopen.

18. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golftrolley123.com

Beste KimWig, dank voor je review! We zijn binnen Europa dé specialist in golftrolleys, -accessoires en -onderdelen. Fijn dat we jouw defecte trolley toch weer nieuw leven hebben mogen inblazen! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, schroom niet om ons een berichtje te sturen. We zien je graag terug in onze webshop www.Golftrolley123.com! Met sportieve groet, Roy

Respect des délais

Respect des délais, et pièces d'origine.

12. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golftrolley123.com

Cher Jean-Pierre, merci beaucoup pour votre avis positif. Nous espérons vous revoir très bientôt sur notre boutique en ligne www.Golftrolley123.com. Sportivement, Roy

Snel geregeld

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golftrolley123.com

Beste Twan, dank voor je review! Wat leuk om te horen dat alles snel bij je is bezorgd! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, schroom niet om ons een berichtje te sturen. We zien je graag terug in onze webshop www.Golftrolley123.com! Met sportieve groet, Roy

Vastaus yritykseltä Golftrolley123.com

Beste Jos, dank voor je review! Wat leuk om te horen dat alles snel bij je is bezorgd! Op dit moment wordt 99.3% van onze bestellingen de volgende dag bij onze klanten geleverd, fijn dat jouw pakketje ook aan deze belofte voldeed! Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, schroom niet om ons een berichtje te sturen. We zien je graag terug in onze webshop www.Golftrolley123.com! Met sportieve groet, Wilbert

Dat zit goed!

snel bezorgd, goede prijs en gemakkelijk te monteren

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golftrolley123.com

Beste Huub, dank voor je review! Erg blij om te horen dat alles goed is bezorgd en dat e.e.a. makkelijk was te monteren. Mochten we nog ergens bij kunnen helpen, schroom niet om ons een berichtje te sturen. We zien je graag terug in onze webshop www.Golftrolley123.com! Met sportieve groet, Olivier

Goede webshop

Goede webshop, eerlijke prijzen, snelle levering.Goed advies hoe de nieuwe onderdelen te monteren.

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golftrolley123.com

Beste Wim, dank voor je review! Fijn om te lezen dat je blij bent met de scherpe prijzen en snelle levering. We zien je graag snel weer terug in onze webshop www.Golftrolley123.com! Met sportieve groet, Amad

Saanut 5/5 tähteä

Vakkundig advies ruime keuze en veel op voorraad…

Vakkundig advies ruime keuze en veel op voorraad is het niet op voorraad kan het meeste binnen 3 dagen geleverd worden.

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Golftrolley123.com

Beste Wilfred, dank voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent met de ruime voorraad en de snelle levertijd. We zien je graag snel terug in onze webshop www.Golftrolley123.com. Met sportieve groet, Olivier

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin