Very comfortable shop. And welcoming personnel Very helpful High quality of clothes Good service and refreshing honesty bar Very well appreciated in this hot weather
Ze hebben zoveel van mijn favoriete merken, met altijd kwalitatieve en super stijlvolle kleding – perfect voor modebewuste kids. Alles is met zorg uitgekozen, dat voel je meteen. En wat een lief, b... Näytä lisää
Eva en haar team zijn altijd zo vriendelijk en geduldig. Ze nemen de tijd om samen de beste outfits uit te zoeken. Hele toffe selectie kinderkleding. Altijd mijn aanrader voor al wie een goede winkel... Näytä lisää
- Hele vriendelijke verkoopsters - Je kan/ mag rustig rondkijken zonder dat de verkoopster je pouchen - Hele leuke collecties - Goede klantenservice: Bij aankoop krijg je de volgende keer een kor... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Goldfish is your online kids boutique for girls and boys from 0 to 18 years and even with some cool brands for the mamas. In a cool, fresh and contemporary atmosphere we combine top children's clothing brands into a unique concept. We work with established brands but also with trendy newcomers, with large and small children's brands, with Belgian and international brands, always according to our vision and values of creativity, ecology, loyalty and originality.
Hanswijkstraat 4 , 2800, Mechelen, Belgia
- +32 (0) 478340164
- eva@goldfish.be
- goldfish.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Top-adres!
Happy!
We could find all we needed for a school trip! With very nice service by the owner Eva! Thank you!
We komen terug!
Mijn dochter (bijna 13 jaar) gaat zooo graag shoppen bij Goldfish: supermooie tienerkledij, leuke hebbedingetjes, veel sfeer en supergoeie vibes in de winkel!
Toppers!!!
Origineel en zeer gevarieerd aanbod aan…
Origineel en zeer gevarieerd aanbod aan kwaliteitskledij voor stoere kids (en mama's), heel vriendelijke verkoopsters die onmiddellijk de stijl van mijn dochter begrepen en haar leuke combo's voorstelden.
Altijd een hele fijne shopbeleving bij…
Altijd een hele fijne shopbeleving bij Goldfish.
Van het aanbod tot de service en de heerlijke geur inbetween: dikke aanrader!
Mooi ingepakt
Mooi ingepakt! Leuke boodschap bij het pakje!
Ik liep vast met betaling en kreeg snel een bericht hoe ik het in orde kon brengen!
Top winkel !
Een hele mooie winkel met super lieve medewerkers. De service was top en we gingen naar huis met de allermooiste communie outfit.
Wij komen zeker terug.

Goede klantenservice
Helpen je goed met het samenstellen van je outfit! Goede klantenservice en heel vriendelijk!

Super vriendelijke bediening
Super vriendelijke bediening. Prachtige kleren. Mooie winkel.

Kwaliteit
Zoals altijd goed verder geholpen, kwalitatief aanbod en mooi cadeau verpakt.

Zeer vriendelijk onthaal!!!
Zeer vriendelijk onthaal!!!
Ongelooflijk mooie collection!!!

Altijd leuk shoppen bij Goldfish
Altijd leuk shoppen bij Goldfish; mooie kleertjes, fijne mensen en een leuk babbeltje.

Vastaus yritykseltä Goldfish Kids Web Store
Altijd super service en vriendelijk
Altijd super service en vriendelijk! Wij zijn alvast fan.

Vastaus yritykseltä Goldfish Kids Web Store
Ik kom hier graag omdat de verkoopsters altijd zo vriendelijk en vrolijk zijn en je bedienen met een lach!
Ik kom hier graag omdat de verkoopsters altijd zo vriendelijk en vrolijk zijn en je altijd met een lach word bediend. Staan altijd klaar om je te helpen! Het is een aangename en gezellige winkel om te komen shoppen!

Vastaus yritykseltä Goldfish Kids Web Store
Prachtige winkel met heel mooie
Prachtige winkel met heel mooie , ruime keuze.
Super vriendelijke dames om u te helpen .

Vastaus yritykseltä Goldfish Kids Web Store
De kledij is niet echt zichtbaar op een…
De kledij is niet echt zichtbaar op een persoon waardoor je soms moeilijk kan oordelen of het een aansluiten of breed, lang of kort model is.

Vastaus yritykseltä Goldfish Kids Web Store
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.