Saanut 5/5 tähteä

easy to use website and their employees respond quickly. I had my apartment viewing with one of their agents, who was really well-presented and professional. the whole renting process went smooth

Saanut 5/5 tähteä

Een fijne partij voor het huren van een woning. Ik vond het vooral prettig om op de hoogte gehouden te worden van het proces via de updates in mn account. Daarnaast had ik verschillende opties om... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede en duidelijke communicatie door de medewerkers va gohome. Ik werd steeds op de hoogte gehouden en al mijn vragen werden snel beantwoord. Ik ben erg blij met het huis waar ik nu woon. Ik zou... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

GoHome.rent helpt huurders bij het vinden van betrouwbare woningen met transparante informatie en ondersteuning. Het platform bevordert een eerlijke en veilige huurmarkt door huurders centraal te stellen.

3,4

1 tähti

On vastannut 40 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Fijne service

Fijne service, goed geregeld!

27. helmikuuta 2026

Hi Onne,

Bedankt voor je review!

Goed om te horen dat je ervaring met GoHome 5 sterren waard is.

Saanut 5/5 tähteä

Fijne ervaring met huurwoning!

Fijne ervaring gehad met GoHome, goede communicatie en snel geholpen aan een huurwoning! Proces is gemakkelijk.

Hi Anouk,

Bedankt voor je reveiw!

Fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad met GoHome.

Saanut 5/5 tähteä

Goede en duidelijke communicatie door…

Ik ben erg blij met het huis waar ik nu woon. Ik zou gohome aanraden als organisatie om een huis te huren.

18. helmikuuta 2026

Hi JMJ,

Bedankt voor je review!

Leuk om te vernemen dat jouw ervaring met GoHome zo goed is bevallen.

Saanut 5/5 tähteä

De bezichtiging werd top geleid

De bezichtiging werd top geleid, altijd goed contact met GoHome.

9. tammikuuta 2026

Hi Carmen,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te horen dat de bezichtiging zo goed is verlopen en dat het contact met GoHome als prettig is ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Een fijne partij voor het huren van een…

Een fijne partij voor het huren van een woning.

Ik vond het vooral prettig om op de hoogte gehouden te worden van het proces via de updates in mn account. Daarnaast had ik verschillende opties om uit te kiezen en verliep alles soepel en verrassend snel.

HI John,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat je het proces duidelijk en overzichtelijk vond en dat alles naar wens verliep!

Saanut 4/5 tähteä

Fijne ervaring met GoHome

Fijne ervaring met GoHome. Constante terugkoppeling tijdens het verhuur proces

Hi Tv,

Bedankt voor je feedback!

Fijn om te horen dat je een positieve ervaring met GoHome hebt gehad!

Top ervaring!

14. tammikuuta 2026

Hi Bas,

Bedankt voor je review!

Goed om te horen dat alles naar wens verliep.

Saanut 5/5 tähteä

The website was very helpful and easy…

The website was very helpful and easy to use. The people working there were incredible engaged and responsive. Great experience

12. helmikuuta 2026

Hi Maria,

Thank you for your review!

Glad you found the website easy to use and our team helpful!

Saanut 5/5 tähteä

Best one out of the housing platforms

Best one out of the housing platforms. Would only send this to my friends from now on to look on

16. helmikuuta 2026

Hi Lucas,

Thank you for your review!

We are delighted to hear that you would recommend our platform to your friends.

Great experience!

Really recommend Gohome! I found an apartment in a couple weeks and the whole thing went really efficient

15. tammikuuta 2026

Hi Teodora,

Thank you for your reveiw!

Glad to hear that you had such a positive experience with GoHome.

Saanut 5/5 tähteä

more people need to know about this !

It’s been so hard to find a platform for finding places to rent that is as responsive as this one. Most of the time on other platforms, the listed places are already rented or I don’t even get a response back. But I had a great experience with Gohome

23. helmikuuta 2026

Hi Teresa,

Thank you for your review!

We are glad to hear you had a great experience with GoHome and found our platform responsive and reliable!

KInd regards,

Zeer amateuristische organisatie

Zeer amateuristische organisatie. Vergeet de sleutel bij bezichtiging, waarna mensen terug moesten naar huis vanuit de andere kant van het land zonder het appartement gezien te hebben.

9. syyskuuta 2025

Borg niet terugbetaald

Zeer slechte ervaring met GoHome!
Ik heb via GoHome een woning gehuurd en ze hebben mijn borg niet terugbetaald. Tijdens de voorinspectie zeiden ze dat alles in orde was en dat ik niets hoefde te herstellen. Maar bij de eindinspectie vonden ze ineens een vlek op de muur. Ze lieten me dit niet zelf oplossen en hebben bijna €1000 van mijn borg afgehouden! Daardoor ben ik niet alleen mijn hele borg kwijtgeraakt, maar moest ik zelfs nog extra betalen.
Dit is absoluut niet eerlijk en zeer onprofessioneel gedrag. Ik raad iedereen ten strengste af om met GoHome in zee te gaan. Ze zijn niet transparant en behandelen huurders op een oneerlijke manier.

13. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Company name says it all

I asked for a viewing on one of the portals for the property they listed and then I was asked to create another account on their website (which is not even fully functioning!).

It was too much when I saw an option of premium account. How many paid accounts you want me to have in order to apply for a rent?

I'll pass on this one.

14. lokakuuta 2025

ALERT DO NOT PAY THEIR SUBSCRIPTION

ALLERT! Read this if you are thinking of buying their subscription. I receive an email that there is an opening for a viewing of a house i was really interested in. I click the email, it says on the website that i need to pay subscription in order to book. Once i pay the subscription it says "not possible to book". If its fully booked already then write it. You are tricking people into buying your subscription when actually you have nothing to offer. I would like my money back.

30. syyskuuta 2025

Ik ben zeer teleurgesteld in Go Home

Ik ben zeer teleurgesteld in Go Home. Eerst werd ik gebeld en zelfs gefeliciteerd met een woning, maar nog diezelfde dag moest ik zelf bellen en mailen om te horen dat deze al aan iemand anders was toegewezen. Daarnaast heb ik vier keer gebeld omdat mijn betaalde premium niet werkte. Elke keer zou ik worden teruggebeld, tot de laatste keer toen men zei: “wij bellen nooit terug meneer.” Onzorgvuldig, respectloos en totaal niet professioneel.

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä GoHome

Hi Joey, het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Wij nemen jouw feedback erg serieus en daarnaast kijken wij graag met je mee om het probleem met je premium-account zo snel mogelijk op te lossen.

Fluiten naar je borg...

GoHome blijkt helaas een waardeloze cowboy club te zijn. Nadat ze iemand hebben langsgestuurd in ons huurhuis om eventuele schade op te nemen voor de borg krijgen wij ze nauwelijks meer te pakken. Enkel via de mail staan ze ons te woord met het verhaal dat het terugbetalen van de borg (van €4000!) de verantwoordelijkheid zou zijn van de verhuurder. Deze verhuurder is helaas al met de noorderzon naar Turkije vertrokken, en nu heeft Gohome besloten om ons te negeren...

25. kesäkuuta 2025

Cowboys

GoHome blijkt ook weer een woningmarkt cowboy te zijn, ik krijg ineens spook facturen en ze willen de borg niet meer terug betalen omdat ik een betalings achterstand zou moeten hebben. Wat niet waar is, contact is onmogelijk, dan maar op deze manier !!!

Bellen heeft geen zin, kom niet verder dan de receptie.

Mailen krijg ik geen inhoudelijke reactie terug.

Update 23 juni 2025, borg terug ontvangen.

31. toukokuuta 2025

Beste Y.,

Dank voor uw review. Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad en we begrijpen dat dit frustrerend voor u is geweest. Gelukkig is er inmiddels contact geweest en is de situatie intern opgelost, inclusief de terugbetaling van de borg.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard open voor contact.

Team GoHome

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin