Yritys on vastannut
Na boeking en betaling, blijkt dat de heenvlucht helemaal niet geregistreerd is bij de luchtvaartmaatschappij. Door een simpele koffer boeking vallen ze door de mand. Transavia heeft totaal geen pass... Näytä lisää
Yritys on vastannut
deze zomer ben ik met GoFun naar Kos geweest en verbleef ik in Michel Apartments. Alles was goed geregeld en de sfeer was top vanaf dag een. Evi en Denise, 2 van onze reisleiders, waren echt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
GOfun is al meer dan tien jaar dé specialist op het gebied van jongerenreizen. Bij GOfun boek je een zomervakantie naar de vetste bestemmingen voor jongeren, zoals Mallorca, Albufeira, Sunny Beach, Lloret de Mar, Chersonissos en Kos. Wij bieden de leukste accommodaties aan voor jongeren, gelegen vlakbij het strand en uitgaanscentrum. Jongeren die voordelig op vakantie willen, nieuwe vrienden willen ontmoeten, zonnen en vooral heel veel willen feesten, kunnen bij GOfun terecht voor de vakantie van hun leven. Op elke GOfun -bestemming staat een team van professionele en gezellige reisleid(st)ers klaar om er een topvakantie van te maken. Bij GOfun ben je aan het juiste adres om een voordelige vakantie te boeken, maar met een top service, een chille accommodatie, de vetste feesten en de leukste reisleiding.
Postbus 349, 1170 AH, Badhoevedorp, Hollanti

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
This is a bad company, they advertise with a famous woman beater, stay far away!!

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
Boeking ging heel makkelijk, dat is al afgevinkt. Vriendelijke klantenservice voor vragen te stellen, niet al te lang in de wacht hoeven te staan. Nog geen review over de reis, deze moet nog komen.

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
Ik vond het fijn dat er rekening mee werd gehouden dat dit een reis is die jongeren boeken. We krijgen vrijheid het zelf te regelen en het wordt niet te moeilijk en te duur gemaakt.

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
Na afgelopen jaar een super ervaring hebben we nu ook weer geboekt voor komende zomer. Gewoon beste organisatie en alles duidelijk op de site. Partypakket gaan we ook zeker weer doen via hun want daar zitten gewoon de beste feesten in.

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
Het was snel geregeld alles staat er ook goed bij aangegeven

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
Afgelopen zomer bij GoFun geboekt. Kon niet beter geregeld zijn. Voor aankomende zomer weer bij GoFun geboekt. Een hele erge aanrader

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
GOfun is een onderdeel van Corendon en daar hebben wij sowieso goede ervaringen mee. Het aanbod is goed, voldoende keuze qua gewenste prijs/kwaliteit verhoudingen. Daarnaast is het makkelijk te boeken en tijdens het boeken worden diverse (uibreidings)opties aangeboden. De informatie over wat er wel en niet in de prijs is opgenomen is duidelijk aangegeven.

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
Afgelopen zomer op vakantie geweest naar Spanje met GOfun. Beste vakantie tot nu toe geweest!! We hebben super leuke dingen kunnen doen, alles was top geregeld. Ook groot compliment voor de reisleiding, ze waren altijd bereikbaar en super aardig!! Zeker voor herhaling vatbaar.

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
Vorig jaar zo’n leuke vakantie gehad bij Gofun!! Ze hebben alles geregeld en als er iets mis was, waren ze altijd bereikbaar. Super lief en meedenkend personeel waardoor we ons erg veilig voelden. Echt mega toffe dingen kunnen doen, bedankt!

Vastaus yritykseltä GOfun.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.