Goedkope Groepsspellen Arvostelua 13

3. Yritysviihdepalvelu
  4. Yrityslahjat
  5. Sinkkujen yhdistys

Yrityksen kirjoittama

GoedkopeGroepsspellen.nl – Betaalbare en hilarische groepsspellen voor elke gelegenheid! Bij GoedkopeGroepsspellen.nl vind je de leukste en meest betaalbare groepsspellen voor vrienden, collega’s, families en verenigingen. Of je nu een gezellige avond wilt organiseren met een pubquiz, een spannende moordavond wilt beleven of een lachwekkende ranking friends wilt spelen, wij hebben voor ieder wat wils. Wij bieden een breed assortiment digitale spellen, waaronder muziekbingo’s, quizzen, moordspellen en party games, die eenvoudig online te bestellen en direct te spelen zijn. Onze spellen zijn kant-en-klaar en bevatten alles wat je nodig hebt om direct te starten. Geen gedoe met lange voorbereidingen, maar direct plezier met de groep! Wat ons uniek maakt? Betaalbare prijzen zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Wij vinden dat een geslaagd groepsspel niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij scherpe prijzen en duidelijke speluitleg, zodat iedereen – jong of oud, ervaren of onervaren – kan meedoen en genieten. Of je nu een bedrijfsfeest, familiedag, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige vrijdagavond met vrienden organiseert, GoedkopeGroepsspellen.nl zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Neem een kijkje op onze website en ontdek het plezier van interactieve en betaalbare groepsspellen! 🔹 Bestellen & direct spelen 🔹 Geschikt voor kleine en grote groepen 🔹 Originele en hilarische spellen 🔹 Altijd betaalbaar Ervaar het zelf en ontdek waarom duizenden groepen je voorgingen!

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Goed klantcontact

Contact was goed, bij vragen kreeg ik snel antwoord.

Spel is ook leuk bedacht, een top 10 samenstellen is alleen wel veel bij sommige vragen.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Bedankt voor je review en feedback! We hebben het spel zoveel mogelijk laten lijken op Ranking the Stars waarbij er ook telkens 10 Bn'ers worden besproken. We gaan kijken of we een stap toe kunnen voegen waarbij je zelf aan kan geven hoeveel posities je wil rangschikken. Nogmaals dank!

Groot succes

Het was een groot succes. Fijn contact en snelle reactie! :) We gaan er zeker vaker gebruik van maken.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Wat leuk om te horen! Dank jullie wel voor deze mooie review.

Betrouwbaar meewerkend bedrijf

Uitstekende service en een op een overleg bij wat probleempjes die er waren. Uitstekend opgelost! Alleen maar lof voor dit bedrijf.

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Dank je wel voor deze review. Heel veel plezier met de quiz!

Een fantastisch moordspel!

We hebben met een groep van 12 het moordspel gespeeld en hebben het ontzettend leuk gehad! Er is gelogen, bedrogen en zelfs gestolen!! Het zit ontzettend leuk in elkaar en heel makkelijk voor te bereiden!

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Wat een leuke review, dank je wel! Geweldig om te horen dat jullie zo zijn opgegaan in het spel: precies zoals het bedoeld is. Hopelijk tot snel bij een volgend spel!

Saanut 4/5 tähteä

Het spel was intuitief maar heb wel…

Het spel was intuitief maar heb wel veel vragen zelf verzonnen en miste wat default commentaar wat wel handig is.

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het spel is bevallen. Goede tip ook over het standaard commentaar. Dit nemen we zeker mee om het spel nog beter te maken!

Saanut 5/5 tähteä

fijne muziek en geweldig werkende bingo…

fijne muziek en gewedlig werkende bingo via QR-code. Het zou wel cool zijn als ik de keuze had om een nummer helemaal, of alleen het bekende stukje, met de titel erin, te laten horen. HAD IK MAAR IEMAND OM VAN TE HOUDEN komt pas na een hele tijd... dat is soms prima, en soms is de aandacht weg (bij het publiek); dan wil ik er sneller doorheen...
BVD!

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Dankjewel voor je leuke review! Fijn dat de muziekbingo goed is bevallen!

Goede tip ook over het kiezen tussen een volledig nummer of een kort fragment. We nemen dit mee!

Hopelijk tot snel bij een volgende bingo!

Wij hadden de vrienden quiz en het

Wij hadden de vrienden quiz en het
was een zeer leuk en actief spel waarbij de echte vrienden naar boven komen. Het is chaotisch op een gezellige manier.

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Wat leuk om te horen, dankjewel! Ranking the Friends is inderdaad heerlijk chaotisch op de leukste manier en juist dat maakt het zo gezellig!

Fijn dat jullie er zo van hebben genoten en hopelijk tot snel bij een volgende game!

Super leuke muziekbingo

Super leuke muziekbingo! Heel actief, iedereen deed enthousiast mee. De liedjes waren perfect gekozen voor jong en oud. Absoluut voor herhaling vatbaar!

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Wat leuk om te lezen, bedankt! Fijn dat de liedjes zo goed aansloten en dat het zo’n actieve, gezellige bingo werd!

Opzet was prima

Opzet was prima. Helaas was er veel muziek te oud zodat de jongeren iets meer baalden.

20. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Bedankt voor je leuke review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat de opzet in de smaak viel. En goeie tip over de muziek: we snappen helemaal dat de jongeren liever wat meer hits van nu horen.

We zijn continu bezig om onze spellen te vernieuwen, dus je feedback nemen we zeker mee voor de volgende update. Hopelijk kunnen we jullie dan ook die vijfde ster ontfutselen!

Ranking the Friends

Wij hebben een avondje ranking the friends gedaan. Erg leuk! Gelachen en ons super goed vermaakt!

3. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Dank voor je leuke review!

Betreffende de Songfestival…

Betreffende de Songfestival Muziekbingo, deze muziekbingo is geweldig, een waar feest voor elke muziekliefhebber.
Herken de nummers en vooral genieten van de muziek,
terwijl je speelt.

24. maaliskuuta 2025

Dank voor je review!

Moordspel

Moordspel - "Het Moordspel was een groot succes tijdens ons teamuitje. Iedereen ging volledig op in zijn of haar rol, wat leidde tot een spannende en interactieve ervaring. De duidelijke instructies maakten het eenvoudig te organiseren."

21. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Goedkope Groepsspellen

Dank voor je leuke review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin