n' a pas fait le nécessaire pour déposer réclamation le entreprises de livraison Car l' entreprises a déposé a une autre adresse mes colis. j ai téléphoné a la entreprises de livraison il mon e... Näytä lisää

In eerste instantie zou ik deze handdoekjes bij een ander bestellen, maar toevallig kwam ik op deze website en gezien de prima prijs hier dus de handdoekjes besteld Na 1 dag werden ze geleverd. Pr... Näytä lisää
Goed en vriendelijk behandeld, ze hebben meeged8 over de juiste maat hamburger bakje voor mijn speciale ufo hamburger. Zelfs met uitzondering een test pakketje mogen ontvangen, bakje was perfect goed... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Goedkopedisposable.nl biedt in alle categorieën verpakkingsmaterialen aan bedrijven en consumenten. Ben je op zoek naar verpakkingsmaterialen dan ben je bij ons op het juiste adres.
Venlo, Hollanti
- info@goedkopedisposable.nl
- goedkopedisposable.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goedkoopste op internet!
Goedkoopste op internet!
maar allerbelangrijkste het service telefonisch vond ik top en ook nog snel geleverd.
Ga zo door jongens
Prettig bedrijf
Van te voren telefonisch contact gehad,zeer vriendelijk te woord gestaan. Daarna besteld en binnen 3 dagen pakket binnen.
Tevreden klant
De kwaliteit van het poetspapier voldoet aan de verwachting en is heel betaalbaar. Verzending was vlot
Vlotte levering.
Vlotte levering.
Gunstige prijs.
Echter rode Scotty bekers besteld en groene ontvangen.
Koffie smaakt er niet anders om !
Alles is goed ingepakt en verzonden
Als er wat verkeerd wordt geleverd,dan…
Als er wat verkeerd wordt geleverd,dan heb je binnen 2 dagen het juiste in huis. Het contact met de eigenaar is heel fijn. zakelijk en snel helemaal goed. Zal er zeker weer bestellen
Veel te trage levering
Product niks op aan te merken.
MAAR, levering daarentegen is rampzalig.
Tijdig besteld voor een verjaardagsfeest (twee dagen op voorhand), toch kreeg ik de bestelling pas de week nadien aan.
Bestelling niet geleverd
Aanvulling nav onderstaande review: na contact met het bedrijf is bestelling alsnog geleverd.
Onze bestelling zou 2 weken geleden afgeleverd zijn, maar hebben nog niets ontvangen. Klachten hierover worden niet in behandeling genomen, omdat vervoerder zegt dat het wel geleverd is. Levering zou op ander adres geleverd zijn, maar daar is niets bekend. Handtekening die geplaatst is, is niet van een van onze medewerkers. Herhaaldelijk contact hierover levert niets op en bestelling wordt niet opnieuw geleverd.
Meerdere keren besteld bij hun
Meerdere keren besteld bij hun! Superproduct aan de scherpste prijzen! Levering ook altijd inorde!
Pakketmuur, oplossingsgericht!
Ik kon niet bij mijn pakket komen, deze lag in een pakketmuur. Dpd zei dat de code via goedkopedisposable gegeven moest worden en na een bericht gaf goedkopedisposable aan dat deze via dpd gegeven haf moeten worden. Er werd meteen volop meegedacht aan een oplossing om het product of een zelfde product toch zo snel mogelijk bij mij te krijgen. Dit was ontzettend fijn en hierdoor echt een aanrader. Geen vinger gewijs maar oplossingen.
You send me wrong stuff.
You send me wrong stuff.
Only small bowls (500) and not of 100
Makkelijk en snel geleverd
OP en TOP
Waar een bedrijf een stapje extra zetten niet teveel werk vindt, is de klantenservice gewoon OP en TOP! Na de bevestiging even een mailtje erachteraan gestuurd vanwege een foutief besteld artikel en binnen no time kreeg ik antwoord dat het geen probleem was om het nog aan te passen en zo gezegd ook echt zo gedaan. Heel erg blij mee!! Ga zo door, wij blijven in ieder geval
Snelle levering, goede producten, en niet onbelangrijk, Aantrekkelijk geprijsd.