Saanut 4/5 tähteä

Onlangs een grote bestelling fimo klei besteld. Blijkbaar waren 2 pakjes niet op voorraad. Ipv daar een bericht, mail, telefoontje oid over te ontvangen stond dit gewoon op de doos geschreven. Erg... Näytä lisää

1. Tapahtumat & Viihde

Yrityksen kirjoittama

Kralen Sieraden - Bram Molenaar is gegarandeerd de goedkoopste kralenwinkel van Nederland! Hier vindt u alles om uw eigen sieraden te maken. Tevens alles op het gebied van polymer klei en friendly plastic

2,7

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 4/5 tähteä

Onlangs een grote bestelling fimo klei…

Onlangs een grote bestelling fimo klei besteld.
Erg jammer, gezien dit juist de kleuren waren waarvoor ik hier besteld had. Daarentegen zaten er allerlei niet bestelde ringetjes ( geen idee wat ik er mee kan) in de doos.
Mail gestuurd en na het weekend antwoord met een waardebon t.w.v. verzendkosten ter compensatie. Netjes opgelost!

27. helmikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Op 9 december een bestelling geplaatst…

Op 9 december een bestelling geplaatst en betaald, die op 15 december zou worden bezorgd. We zijn een week en mails en telefoontjes later en geen steek verder. Onwil, onkunde of oplichting, wie het weet, mag het zeggen …. Potentiële kopers zijn gewaarschuwd!

23. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Je krijgt gewoon geen reactie op mail

Je krijgt gewoon geen reactie op mail, WhatsApp. Als je al iets geleverd krijgt, krijg je heel iets anders.
Hier niets kopen. Zou opgedoekt moeten worden deze webshop. Ga hier ook werk van maken om aangifte te doen.

18. lokakuuta 2024

Mijn eerste ervaring is 100 % positief

Mijn eerste ervaring is 100 % positief, ik was een verrassing voor mijn dochter aan het zoeken. Dat is gelukt. Gister kwam de bestelling van: 8718736047825 CraftEmotions Mask stencil Cars - banden / order nummer 137283 binnen. Enorm blij en verrast met haar nieuwe stencil, hartelijk bedankt.
Netjes op de hoogte gehouden via e-mail.

1. helmikuuta 2024

Top!

In een drukke periode heeft PostNL mijn pakket niet geleverd. Goedkoopstehobby.nl heeft alles in het werk gesteld om mijn bestelde goederen opnieuw te leveren. Duim omhoog!

12. heinäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

19 juni 20 bewaardoosjes besteld ik…

19 juni 20 bewaardoosjes besteld ik krijg 5 binnen, mailtje gestuurd geen antwoord dus ik bellen en toen krijg ik te horen dat ze het gingen uitzoeken.
Netjes een mailtje binnen dat ze de resterende 15 gingen versturen.
Na een paar dagen wachten krijg ik een mail dat het verzonden is .
Ik nog 5 dagen wachten nog niks dus ik het de tnt nummer ingevuld om het te zoeken maar helaas was het niet bekend. Dus ik weer bellen maar die gene die daar overgaat was bezig dus ik zou terug gebeld worden. Eine van de dag heb ik maar zelf gebeld en krijg te horen dat ik huis wel gebeld zou worden. Volgende dag heb ik tot ongeveer kwart voor 5 gewacht toen weer gebeld nu had ik een eindelijk een aardig iemand (een man dit keer) en die ging het uitzoeken. Volgende dag een mail ontvangen dat ze niet in hun magazijn liggen dus het duurt nog wat langer, ik heb toen een mail terug gestuurd dat ik het niet meer hoef te hebben en mijn geld graag terug wil.
Ik heb 20 doosjes van €2,13 p/s gekocht dus totaal €42,60 betaald dus eigenlijk had ik €10,65 moeten betalen voor 5 maar wat krijg ik terug €30,00 !! Dus voor alle ongemak hebben ze nog €1,95 minder terug betaald .
Zeer onprofessioneel bedrijf spijt dat ik niet eerder naar de reviews had gekijken want dan had ik zeker niet besteld

19. kesäkuuta 2023

Zeer slechte service

Zeer slechte service , na een week nog geen spullen ontvangen en op e mail reageren is blijkbaar ook te moeilijk voor ze! Maar is een bezoekje brengen aan de winkel volgende week , kijken of ze in staat zijn te communiceren. Oplichters!!!!

11. helmikuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

afgelopen week 3 bestellingen gedaan 2…

afgelopen week 3 bestellingen gedaan 2 ervan zouden dinsdag komen, er kwam er 1 gebeld en gemaild. 2e bestelling was niet compleet daarom niet verzonden. maar zou wat er wel was versturen + iets extra's voor het ongemak en de rest later. Vandaag keurig de rest ontvangen.

17. tammikuuta 2023

Zo jammer

Ik bestel hier al tijden en mijn orders zijn NOOIT compleet,( op 1 order na) maar het werd altijd wel opgelost. Al hoewel je wel altijd 3x om je geld terug moet vragen. Het is niet echt een betrouwbare winkel.

Mijn advies....koop hier niets meer maar zoek een betrouwbare winkel.

13. kesäkuuta 2022

Waardeloos

13 maart 2022 een kleimachine van €75,00 besteld. Volgende dag kreeg ik een mail dat de machine niet geleverd kon worden want kapot. Ze zouden een nieuwe bestellen die de week erop geleverd zou worden. Een week later staat de machine als voorradig op de website dus ik vraag waar mijn machine blijft. Geen antwoord. Week erna weer gemaild dat ik een terugbetaling wil, weer geen antwoord. Week later via Facebook geprobeerd, kreeg zomaar antwoord dat ik terugbetaald zou worden. Gisteren (weer een week later dus) weer een mail gestuurd dat ik nog geen terugbetaling heb ontvangen. En vandaag was ik het zo zat dat ik weer heb gemaild dat ik een incassoprocedure in gang ga zetten. 75 euro is een hoop geld waar ik niks voor terug krijg. Maw: waardeloos bedrijf, waardeloze klantenservice!

14. huhtikuuta 2022

Betaald, maar nooit geleverd

Bestelling geplaatst met opgave van leverdatum 17/08/2021, omdat we de dagen ervoor niet aanwezig zouden zijn. Tijdens onze afwezigheid kregen we bericht dat de bestelling afgeleverd was. Na thuiskomst geen spoor daarvan: noch bij de buren, noch in het postkantoor. Goedkoopstehobby.nl reageert doodleuk niet op de (meermaals) ingediende klacht.

10. syyskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Really satisfied with this web shop

Really satisfied with this web shop. I’ve ordered many different products and I received almost all of them, exactly what was ordered. For one order which they did not have stock for - money was returned immediately. And I have to say- really nice customer service. If something is not clear- they contact you asap via email. Absolutely satisfied and happy, I do recommend buying here.

15. tammikuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Na een verrassingspakket besteld te…

Na een verrassingspakket besteld te hebben was ik teleurgesteld, maar dat is het risico van een verrassingspakket bestellen. Ik had besteld via de link kaarten, de inhoud was wel hobbymateriaal maar niet gericht op kaarten maken.
Ik kreeg een mailtje met de vraag of ik tevreden was. Heb hier eerlijk in geantwoord.
Op verzoek van de leverancier mocht ik het pakket retour doen en kreeg een ander pakket gericht op kaarten maken terug.
Prima service 😁👍

13. toukokuuta 2019

Nooit kopen!!!

Fimoklei besteld op 3 januari 2019. Zou de 5e geleverd worden. Niets gekregen.
Nog steeds niet. Mail gestuurd. Geen reactie. Telefoon wordt niet opgenomen.
65 euro is een hoop geld. Onderstaande ervaringen bieden me weinig vertrouwen in een goede afloop....:(

9. tammikuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin