Goede Buur Silent Disco Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mail contact werd snel en correct beantwoord. Materialen zaten in een stevige box en alles aanwezig om ook weer retour te zenden. Gewoon top geregeld allemaal.

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede service en communicatie. We wisten waar we aan toe waren en echt top geregeld met aankomen en terug brengen.

Saanut 5/5 tähteä

Een silent disco set gehuurd om minder overlast te bezorgen aan de buren. Een fantastisch idee om toch nog je verjaardag te vieren thuis. Iedereen was mega enthousiast & met een paar leuke lasers en d... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Was leuk en producten waren goed. Laser was niet op voorraad wel besteld, netjes gelijk opgelost door ander object toevoegen en kosten te crediteren zonder hier zelf iets voor te melden. Nog... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Varustevuokraamo

Yrityksen kirjoittama

Verhuur van Silent Disco koptelefoons. Je kunt al een silent disco huren met 1 tot 3 kanalen voor jouw feest, festival, lezing of rondleiding vanaf €3,- p.s. inclusief alle benodigdheden. Per post bezorgd. Organiseer je een feest of evenement, maar wil je de buren niet tot last zijn met luide muziek? Of wil je juist verschillende soorten muziek tegelijkertijd afspelen voor een gevarieerd publiek? Dan is een Silent Disco huren de oplossing!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top geregeld

Top geregeld, netjes 2 dagen voor bruiloft spullen in huis met retour ticket erbij. helemaal compleet en de bruiloft disco was een groot succes ook door de kwaliteit van de koptelefoons en zender.

2. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Goede Buur Silent Disco

Goed om te horen, bedankt Tony!

Top disco :)

Voor het eerst een Silent disco gehuurd en gebruikt en dit was echt een feestje! Heel makkelijk geregeld, snel contact bij vragen en goede oplossingen.
Al met al top!

2. heinäkuuta 2024

Alles keurig geleverd

Alles keurig geleverd. Makkelijk te retourneren.

18. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Goede Buur Silent Disco

Kort maar krachtig. Dankjewel!

Fijne service

Fijne service, duidelijke uitleg en alles netjes ingepakt.
Wel vielen de koptelefoons al na drie uur uit. Tijdje uitgeschakeld, toen deden ze het weer even, daarna vielen ze weer uit.
Dat was het enige minpunt.

4. kesäkuuta 2024

Hallo Lonneke,

Bedankt voor je review! De koptelefoons moeten normaliter zo'n 6 tot 8 uur mee gaan. We zullen het pakket na ontvangst retour nakijken en komen er via de mail bij je op terug.

Dikke aanrader

Ik heb verschillende websites vergeleken en deze kwam er als beste uit. De extra's zoals lampen werkten fantastisch en maakte het feestje helemaal compleet voor een niet al te hoge prijs. Ook het verzoek om 2 kabeltjes toe te voegen i.p.v. 1, want dat kon ik nergens aangeven, werd netjes voldaan. Levering was ook snel en makkelijk. Misschien toch iets van een sticker in de doos of kaart erbij waar nog even snel de uitleg op staat voor het aansluiten. Is toch makkelijker dan terugzoeken op je telefoon.

8. kesäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Goede Buur Silent Disco

Bedankt voor de review en tip Mariska. Hopelijk tot een volgende keer!

Saanut 4/5 tähteä

Gemakkelijk, snel en super leuk

Eigenlijk was alles goed, goedebuur heeft meegeholpen aan een geweldig feestje.
Alleen moesten we even schakelen naar een andere laptop, omdat het Lightning kabeltje voor de iPhone ontbrak. In plaats daarvan was een extra usb-C geleverd. Kwamen we zelf te laat achter.
Maar al met al een geweldige levering en ervaring

15. kesäkuuta 2024

Hoi Martijn,

Bedankt voor je review. Excuus voor de dubbele levering van een usb c. Fijn dat je het op hebt kunnen lossen en er leuke dag van hebt kunnen maken!

Saanut 5/5 tähteä

Prima koptelefoons met goede levering

Prima koptelefoons geleverd in een mooie stevige kist. Ook teruglevering eenvoudig geregeld. De koptelefoons kwamen mooi op tijd (zelfs een dag eerder).

Kwaliteit was goed en de zenders werkte goed, stoorde niet met elkaar. Wel mag er eventueel een kabeltje meegeleverd worden die in een DJ controller kan, de AUX is minder geschikt hiervoor

29. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Goede Buur Silent Disco

Dankjewel voor de review Jordi! Stuur volgende keer gerust even een berichtje als je extra audio kabels (XLR of RCA) wenst te ontvangen. Deze kabels roepen bij de meeste klanten een hoop vragen op waardoor we deze enkel nog op verzoek meesturen ;)

Top service!

Gaven super snel antwoord toen ik nog een vraag had over mijn bestelling. Alles was optijd geleverd, goede kwaliteit koptelefoons en terugsturen was super makkelijk. Zeker een aanrader!

4. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Goede Buur Silent Disco

Dankjewel voor de mooie review Danielle!

Alles verliep volgens plan

Alles verliep volgens plan. Een dag van tevoren bezorgd, het werkte allemaal goed en inleveren ging makkelijk. Alles voor retour zat al in de box. Alleen maar afgeven, super easy! Goed geregeld Goede Buur!

20. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Goede Buur Silent Disco

Goed om te horen, Dankjewel Anthony!

Superleuk

Superleuk! Onze dochter van 12 heeft een topfeestje gehad met haar vriendinnetjes 🥳 We hebben silent disco gedaan in combinatie met muziekbingo.

Voor herhaling vatbaar ✔️

6. helmikuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin