Helpende plus cursus gehad van Sara, zij heeft de cursus tot een succes gebracht voor mij. Enorm veel mogen leren, en ook had Sara mooie praktijk voorbeelden. Volgend keer zal ik mij opnieuw aanmelden... Näytä lisää
Nick was geweldig, duidelijk vaker de cursus gehad maar als nog nieuwe dingen kunnen leren. Ik heb beloofd dat ik correct zal handelen bij een noodgeval
De dagcursus van Nick was informatief en gestructureerd. De oefeningen waren praktijkgericht en de kennis werd helder toegelicht. Ik heb zeker wat opgestoken van deze dag!
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Alles goed en duidelijk uitgelegd
Alles goed en duidelijk uitgelegd, leuke groep en zeer leerzaam 😊 dank je wel
Leerzame dag
Leerzame dag. Er werd veel besproken en we kregen veel de mogelijkheid om vragen te stellen en zelf dingen te oefenen.
Duidelijk ADL training van Jacqueline.
Duidelijk ADL training van Jacqueline.
Het was erg interactief
Het was erg interactief, met video's van professionals die het deden en een praktische sessie waarin je het zelf kon uitproberen.
Het was een leuke maar ook echt een leerzame cursus
Het was een leuke maar ook echt een leerzame cursus met een duidelijke instructor. Een goed balans tussen theorie en oefenen!
Top bhv trainer uit het veld.
Mijn ervaring over de bhv opfriscursus van trainer Nick: Rechttoe rechtaan informatieoverdracht, gebaseerd op realistische praktijkvoorbeelden. Maakt goed contact met de deelnemers en checkt echt of iedereen het begrijpt. Al met al zeer aan te bevelen.
Super fijne sfeer leuke leraressen en…
Super fijne sfeer leuke leraressen en leerzaam ! Aanrader!
Vanmorgen deelgenomen aan de cursus
Vanmorgen deelgenomen aan de cursus.
Het is een leerzame cursus training, met praktijk oefeningen erbij. Lesgevers zijn heel vriendelijk en leren je heel goed.
Training
Het was een duidelijke en fijne training. Alles werd helder uitgelegd.
Veel informatie
Veel informatie, goed beschreven, fijn dat er interactie is. Graag meer casuïstiek en afwisseling op interactie. En verbinding voor flex en vaste medewerkers zou mooi zijn 🙏🏼 Goed gegeven. Dank!
Trainers hebben heel geduldig en…
Trainers hebben heel geduldig en duidelijk de training gegeven. Leerzaam en zeker handig om toe te kunnen passen indien nodig op het werk veld.
Het was een prettige dag.
Leerzame training
Leerzame training, fijne trainsters en leuke praktijkoefeningen. Er is ruimte voor kritische vragen
tip: meer interactie/ oefeningen bij het theorie stuk
Ik heb een fijne training gehad
Ik heb een fijne training gehad. Door deze training zal ik dit toepassen in het werkveld.
Fijne organisatie
BHV cursus
Vandaag BHV cursus gehad van Nick. Nick is deskundig en legt alles duidelijk en rustig uit. De cursus was leerzaam en goed opgebouwd. We hebben geoefend met reanimatie, het gebruik van de AED en ook met brand blussen. Alles werd stap voor stap uitgelegd en er was genoeg ruimte om vragen te stellen en praktisch te oefenen. Fijne en professionele cursus.
Tijdens de training zijn er diverse…
Tijdens de training zijn er diverse onderwerpen aan bod gekomen die relevant zijn in de praktijk en het alledaagse leveb. De training was zowel theoretisch als interactief wat ik als zeer prettig ervaarde.
Dit was een fijne cursus
Dit was een fijne cursus. Alles werd duidelijk uitgelegd, en op een prettige manier aangeleerd
Ik heb de cursus de-escalerend werken…
Ik heb de cursus de-escalerend werken en agressieregulatie gevolgd. Deze werd door Marjan gegeven. De cursus was erg duidelijk en heeft mij veel nieuwe inzichten geboden. De informatie werd op een duidelijke en interactieve wijze overgebracht. Daarnaast was er tussendoor ook veel ruimte voor vragen en eigen inbreng.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.