Goed Koopje Arvostelua 10

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 1/5 tähteä

Geen enkele bestelbevesting of tracking…

Geen enkele bestelbevesting of tracking code mogen ontvangen.

Daarnaast na zelf mailen via een ander e-mail adres kon Stijn G. zogenaamd onze bestelling niet vinden. De mails zijn derhalve erg onpersoonlijk en lijken van chatgpt, alles berust er op zolang mogelijk te rekken.

Uiteindelijk volgens zijn bewijs met de tracking code die ineens kwam zou het bezorgd zijn en is het maar mijn probleem, zo werkt het echter niet.

Ultimatum gegeven va 5 dagen voor de terugbetaling en zo niet schakel ik mijn rechtsbijstand in die mij inmiddels al op de achtergrond bijstaat en mij volledig in mijn gelijk stelt.

17. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Nul sterren kan helaas niet

Nul sterren kan helaas niet!
NOOIT mee in zee gaan!

Sander G. (als dit zijn echte naam is?) is een grote oplichter. Retourneren moet zoals anderen ook aangeven, naar China en moet je zelf betalen. En dan zeggen dat dit aangegeven staat als je de bestelling plaatst. Nou, dit staat nergens. En dan biedt hij uiteindelijk een korting van 30% als je het artikel wilt houden.
En Klarna doet gewoon mee aan dit verhaal en schort slechts de betaling op als je een dispuut met de webshop hebt. Zij zouden hun diensten helemaal niet moeten aanbieden aan dit soort partijen!

23. toukokuuta 2025

En plots ….

Wij bestelden bij Goed-koopje Oldenzaal Nederland, kregen een bericht van Dpd voor levering … niets aangekomen.
Geen enkele reactie op 3 pogingen om contact op te nemen met goed-koopje.
We wachten nog op de levering.

4. kesäkuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Nog iemand? Help?

Ik heb een fiets besteld op de site, maar heb geen levertermijn gekregen en als ik contact probeer te maken krijg ik niemand aan de lijn of geen antwoord op mijn mails. Ga ik mijn bestelling wel krijgen of ben ik mijn geld kwijt?
Iemand wat mij kan helpen?

23. tammikuuta 2025

Des voleurs

Goedemorgen
Is het normaal dat u tot op de dag van vandaag de rekenmachine die ik meer dan 3 maanden geleden aan u heb teruggegeven, nog steeds niet heeft terugbetaald?
Je bent eerst niet eerlijk over je offerte, je zegt dat je de bestelling binnen 2 dagen verzendt. Je stuurde mij de rekenmachine. 1 maand later werd ik gedwongen een andere te kopen omdat mijn zoon er op dat moment één nodig had op school. Ik heb het artikel aan u geretourneerd voor een terugbetaling, aangezien ik een ander artikel had gekocht, maar u heeft mij nooit terugbetaald.

1. syyskuuta 2024

Rommel

Rommel, kan niks retourneren. Dus je bent altijd geld kwijt.

19. syyskuuta 2024

Waardeloos!!!!!!

Het is idd een dropshipfirma. Bij aangeven te retourneren proberen ze eerst kortingen te geven 25%, daarna 50% en als je aangeeft dat je het retourneren wilt, omdat het met kortingen ook niet gaat passen, krijg je een adres van China, waar het naar retour kan en moet er een douaneformulier ingevuld worden wat vervolgens niet lukt en je het niet retour kunt sturen! Daarnaast staat op het pakketje als afzender een postbusnr uit Schiedam. Bij retournering aanklikken omdat het verzonden is via postnl, komt dit adres als retouradres in beeld. Maar retourneren naar dit adres kan niet, deze wordt dan niet in behandeling genomen en naar je geld terug kun je dan fluiten!
Niet bestellen bij goedkoopje.nl, bij ontevredenheid kun het niet retourneren, je bent je geld kwijt, krijgt een hoop rompslomp en artikelen waar je niets mee kunt! Het is dat je een ster moet invullen, maar deze webshop is geen enkele ster waard! Wees gewaarschuwd!

2. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Dit is een dropship firma

Dit is een dropship firma, als er iets kapot is moet jezelf het artikel (op eigen kosten) terugsturen naar Aliexpress (JA precies). Absoluut niet meer kopen hier, hij is gewoon goedkope rommel van Ali die je daar vele malen goedkoper zelf kan kopen. Voor garantie geven ze niet thuis!

8. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin