Kære Gitte, Hermed en lille hilsen fra en særdeles begejstret og trofast kunde. Jeg storelsker din butik og vi nyder vores smukke kvalitets ting derfra hver dag, de smukkeste swarowski krystalle... Näytä lisää
Det er altid en dejlig oplevelse at handle hos Godkarmeshop🙏🏻🪐🙏🏻altid super god venlig hjælpsom sød &rar kundeservice, hurtig ekspedition, få timer efter jeg har afgivet min ordre så er pakken p... Näytä lisää
Alt i alt en god oplevelse. Jeg handlede over webshop. I første omgang modtog jeg en ødelagt figur, og jeg kontaktede dem samme dag, men efter en uge havde jeg intet hørt. Derfor ringede jeg ind og... Näytä lisää
Har skrevet men skriver igen lige... Har været inde i god karma shop og køber gaver til både jul og fødselsdage til mine venner, som er meget nemt. Jeg elsker simpelthen den butik. Folk er så venli... Näytä lisää
Ballevej 118, 7300, Jelling, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Skøn oplevelse❤
Fantastiske produkter, hurtig leverimg og helt igennem skøn og hjertelig service og hjælp❤
Alle mine varmeste anbefalinger- så ind og shop.
Jeg bestilte min vare den 11/8. Den 13/8 modtog jeg den. Det er ikke sidste gang jeg køber her. Fem store stjerner herfra.
Smukke ting, der bliver leveret til tiden. Har anbefalet firmaet God Karma til alle, der interesserer sig for disse unikke produkter. Vender selv tilbage igen og igen.
Jeg havde nærmest ikke bestilt, før min ordre var pakket og afsendt. Super hurtig levering og flotte varer. Helt sikkert ikke sidste gang, jeg handler her! :-)

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Super god service og lyn hurtig levering købte en japansk lampe og var første gang jeg købte der men det er bestemt ikke sidste gang jeg kan kun anbefale denne butik til andre

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Jeg har nu handlet hos godkarmashop mange gange ❤️ Og jeg har hver gang fået den bedste service , de giver altid et hurtigt svar på mine mange spørgsmål - varerne er i rigtig god kvalitet, og jeg kan varmt anbefale at handle hos dem, de er smilende og mega søde og giver en service som er i top - mange butikker kunne bestemt lære af denne gode service ... og fragten er billig eller gratis - dette er bestemt også et plus

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Jeg vil gerne sige tusind tak for exceptionel hurtig levering! Jeg havde en kop i forvejen, men den gik i stykker den dag jeg bestilte den du har leveret, og det var fantastisk allerede to dage senere at kunne tage den nye kop i brug.
Tusind tak for rigtig god service.
God kvalitet på varerne. Gode priser. + God karma 😊 og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Idag modtog jeg mine figurerer, god kvalitet, smukt og detaljeret udført.
Jeg var meget i tvivl, men med god service, både pr tlf, og pr mail, sørgede Britta for at finde og bestille de ting jeg ønskede, alt i alt en rigtig positiv oplevelse, kan kun varmt anbefale GodKarmaShop, bestemt ikke sidste gang jeg handler her
Super hurtig levering til døren.
Bestilte en lørdag og fik varerne mandag, som jeg også er meget tilfreds med.

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Har købt et Livstræ og en Skytsengel med Swarovski krystaller, til ophæng, og de er mere end flotte.
Leveringen var hurtig og upåklagelig👍🏻

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Som altid, gode produkter, nem hjemmeside, hurtig levering.

Super service ✅
Venlige mennesker ✅
Super hurtig levering ✅

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Virkelig god service. Der manglede en vare i min levering, og da jeg skrev en mail om dette, gik der ikke mere end en time før jeg havde fået svar. De sendte varen med det samme og jeg modtog den blot et par dage senere. Super god service og gode produkter!

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Jeg bestille to krus til min niece på 7 år i fødselsdagsgave med katte på og hun blev vildt glad for dem da hun elsker katte og hun siger hun ikke drikker af andre krus :-) og så kom de også ret hurtig efter bestillingen

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Hurtig levering og god service + miljøvenligt

Vastaus yritykseltä GodKarmaShop.dk
Så sød service, og super fine produkter!
De har et rigtigt godt udvalg, og så får man rigtig hurtig svar😊