Materialet er så dejlig blødt, god i størrelsen og luftigt. Det var et sats da jeg ikke er kendt med mærket, kvaliteten eller andet, men jeg er positivt overrasket og anbefaler det i omgangskredsen.... Näytä lisää
Har altid været enormt glad for deres strømper! Det er nogle af de eneste, der bare bliver på fødderne 🎉 Og så er det jo fantastiske kravle strømper! Her i den varme sommer, er strømpebukserne og... Näytä lisää
God og hurtig eksekvering. Der var en fejl ved en enkelt vare (forkert størrelse), dette blev berigtiget med det samme og ny vare i rigtig størrelse leveret dagen efter. Produktet er som altid god... Näytä lisää
Produkterne er super lækre og vores lille gut blev med det samme lidt mere stabil og havde lettere ved at komme frem på både knæ og fødder. Vil dog sige at der var en del længere leveringstid end for... Näytä lisää
GoBabyGo er et Dansk firma som laver kravle strømper til børn fra 6-18 mdr. Vores produkter styrker barnets motorik og balance, og gør dem stabile på alle slangs overflader når de skal lære at kravle og gå. Vi har selvfølgelig tilfredshed eller pengene retur og god personlig betjening. Find os desuden på facebook www.facebook.com/GoBabyGo.dk og på instagram @gobabygo_dk
Kronprinsensgade 13, 4th., 1114, København K, Tanska
- info@gobabygo.dk
- gobabygo.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Die Socken sind die besten im Markt
Die Socken sind die besten im Markt. Wir kaufen regelmäßig die nächste Größe nach.
Super bløde sokker
Super bløde sokker, bestilte merino uld og bambus til min baby for at støtte ham i at kravle og det sker snart og næste bestilling må være de sokker som hjælper ham til at lære at gå uden at glide 🤩
High quality products
The brand is awesome quality and the grippy socks have been essentials for my hurricane of a toddler. One frustration is that you pay for shipping to Germany and even then it only goes to a parcel stop, not to your house.
Die besten Kindersocken
Die besten Kindersocken, die es gibt für kleine Entdecker, da sie nicht rutschen. Weich und warm sind sie auch.👍
Everything perfect
Everything perfect, from order to delivery.
Such nice Socks!
Lækre produkter
Lækre produkter, nemt at fine rundt på hjemmesiden og lynhurtig levering
ORDER INCOMPLETE
My experience was very disappointing. My order arrived incomplete, and I have been emailing customer service for three days without any response. I paid extra money and still have not received a proper solution. Additionally, the shipping took longer than what was originally promised.
Tolle Socken
Tolle Socken. Schönes Design & Materialien. Versand etc. hat alles reibungslos geklappt. Gerne wieder!
Super dejlige
Super dejlige produkter & hurtigt levering.
Hurtig levering og perfekte smukke…
Hurtig levering og perfekte smukke strømper, som bliver på fødderne.
Great products
Great products - the baby loves it and everything went smoothly
Gobabygo er i min optik de bedste baby…
Gobabygo er i min optik de bedste baby og børnestrømper på markedet. Hjemmesiden er overskuelig og priserne rigtig fine ift kvaliteten på varerne. Jeg kan kun anbefale produktet til alle. De glider ikke af og sidder bare godt hele dagen. Jeg er især begejstret for sportsstrømperne.
Nemt at finde det jeg søgte på…
Nemt at finde det jeg søgte på hjemmesiden, hurtig levering og fine produkter👌
Elsker GoBabyGo strømper og deres…
Elsker GoBabyGo strømper og deres udvalg😍
Gute Qualität
Wir lieben die Baumwollstrumpfhosen.
Elastisch, bequem, formstabil und hält viele Waschgänge aus und sieht dann immer noch wie neu aus.
Buy these!!
Easy shopping and ordering. Package arrived extremely fast!! And products are so incredibly soft and beautiful!! I bought these as a gift for a friend- can’t wait for her to feel
how amazing they are!
Super god service og super kvalitet
Super god service og super kvalitet. Helt klart købe mere der fra.
Gav det en uge..... og jeg blev overbevist.
Nu har jeg prøvet forskellige skridsikre strømper og Strømpebukser til min datter på 8 måneder, og GoBabyGo er altså en helt anden kvalitet. I sommervarmen har hun haft sine kravlestrømper og knæbeskyttere på, så hun ikke får brandsår, og det har fungeret så godt. Hun kan komme ordentligt rundt nu. Fuldt ud tilfreds med det hele, så nu skal vi bare bestille flere.