Banner for go'energi A/S

go'energi A/S Arvostelua 451

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Alt fungerer egentlig som det skal, som lejer. Regning betaler sig selv over Mobilepay Forbruget kan holdes øje med nemt på brugerportal Der er dog lidt problemer med de første regninger, her står... Näytä lisää

Et godt forbrugsafregnet abonnement. Og helt urimelig god og lettilgængeligt service. Har prøvet en del indenfor den branche, men er landet her pga af pålidelighed, gennemsigtighed og service, og at... Näytä lisää

go`energi skal have fem stjerner, hvis de vil med- virke til, at vi fremover får energien fra mindre de- centrale A-kraftværker og dernæst får fjernet de rædselsfulde vindmøller og solceller, samt... Näytä lisää

Altid venlig, glad og kompetente svar. Jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds med de oplevelser jeg har haft med Go’energi. Prisen er som den er, så alt i alt tilfreds med min el-leverandør.

1. Sähkölaitos

Tietoja yrityksestä go'energi A/S

go'energi logo
elprodukter ladebokse kontakt

Hos go’energi får du strøm, der er til at stole på. Vi er et selskab, der er bygget på vestjyske værdier med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed.

Vi hjælper både private og virksomheder med el, ladeløsninger og rådgivning, der gør hverdagen med strøm overskuelig og uden bøvl!

Strøm uden bøvl

Du finder nemt vores priser, og vi sætter en ære i at skrive det med småt med stort - helt åbent og gennemsigtig. Du ved altid, hvad du betaler for, og hvad du får.

go’energi er ejet af RAH, MES og Thy-Mors Energi; tre andelsselskaber med dybe rødder i det lokale fællesskab - men vi leverer strøm og ladeløsninger i hele Danmark.

Hos go’energi får du:

Ingen binding • Ingen skjulte gebyrer • Kun go'kundeservice

Kontaktoplysninger

• 📞 87 11 34 00
  • 📧 post@go-energi.dk
  • 🕒 Mandag-torsdag: 7.30 - 15.30
  • 🕒 Fredag: 7.30 - 15.00
  • 🔒 Weekend: Lukket
  • 📍 Besøg os - du finder vores kontorer og åbningstider på vores hjemmeside.

Tilgængelig og go' kundeservice

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi bestræber os på at tage telefonen hurtigt og give dig kvalificeret hjælp med det samme. Vores kundeservice er fagligt stærk, nærværende og altid klar til at gøre en ekstra indsats - fordi vi elsker at hjælpe.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Hej Morten

Mange tak for den femstjernede anmeldelse ⭐

Hvor er vi glade for, at du altid oplever en fantastisk service 🙌 Det er nemlig lige præcis det, vores kundeservice arbejder for at give hver eneste dag 😊

Ha' en rigtig dejlig dag - og ring endelig igen, hvis du får spørgsmål ⚡

Fik et venligst svar

Fik et venligst svar, da jeg kontaktede Go’energi

17. heinäkuuta 2025

Hej

Tusind tak for de fem stjerner og de pæne ord 😊

Kontakt os endelig igen, hvis du får spørgsmål i fremtiden.

Elisabeth // go'energi

Det var en god medarbejder

Det var en god medarbejder, jeg talte med og un forklarede jeres information tydeligt. Det var en god oplevelse.

23. heinäkuuta 2025

Hej Inger

Tak for den fine anmeldelse og dine fine ord. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med kundeservice ☺️

Søren // go'energi

Go-behandling fra Go-energi tak for det…

Go-behandling fra Go-energi tak for det hilsen Henning

15. heinäkuuta 2025

Hej Henning

Tusind tak for den fine anmeldelse og de fem ⭐⭐⭐⭐⭐ Dem er vi meget glade for.

Vi vil så gerne give vores kunder en go' behandling, så det er dejligt, at det er det, du har oplevet 🤩

Ring endelig til vores kundeservice, hvis der skulle opstå spørgsmål ☎️

Elisabeth // go'energi

Rigtig god service og venlige

Rigtig god service og venlige, hjælpsomme medarbejdere.

Hej Janni

Mange, mange tak for den fine anmeldelse med 5 stjerner 🤩 Den sætter vi meget pris på.

Hvor er det dejligt, at du er godt tilfreds med både serviceniveauet og vores kundeservicemedarbejdere 🤩 Skulle der opstå nogle spørgsmål i fremtiden, sidder de klar til at hjælpe ⚡

Ha' en rigtig go' dag.

Vi er godt tilfreds.

Hej Hanne

Tusind tak for din femstjernede anmeldelse - den er vi glade for 😊

Og hvor er vi glade for at høre, at I er godt tilfreds med at være kunder hos go'energi.

Skulle der opstå noget spørgsmål, er I mere end velkomne til at kontakte vores kundeservice ☎️

Vi håber, at I får en rigtig go' dag ☀️

Go lokal virksomhed

Hej Margrethe

Tusinde tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner! Hvor er det dejligt, at du gerne vil støtte dit lokale elselskab 😊

Elisabeth // go'energi

Tak for god service ved min henvendelse.

Tak for god service ved min henvendelse.

Hej Andreas

Tak for din femstjernede anmeldelse ⭐ Vi er glade for at høre, at du fik en god service af vores kundeservice - det lader jeg gå videre til dem 😊

Ha' en dejlig dag!

Hej Jens

Tak for din fine anmeldelse 😊 Dejligt, at du fik svar på de spørgsmål, du havde. Skulle der opstå flere, er du mere end velkommen til at ringe til vores kundeservice igen 😊

Ha' en go' dag!

I tog telefonen

I tog telefonen, da jeg ringede og ville flytte og ordnede overflytningen ved samme lejlighed. Dertil transperante priser.

Hej Peter

Velkommen til go'energi - og tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at netop tilgængelig kundeservice og transparente priser er noget, du har oplevet og lagt mærke til. Det netop er nogle af de ting, vi går meget op i at give til vores kunder 🙌

Vi håber, du bliver rigtig glad for at være kunde hos os. Skulle der opstå spørgsmål, er vi kun et telefonopkald væk 😀

Vi ønsker dig en go' dag!

Hej Morten

Sikke en dejlig anmeldelse at få. Tusind tak for de pæne ord og de fem stjerner ⭐

Vi sender de rosende ord til kundeservice. Og dejligt, at du har lagt mærke til, at priserne ligger frit tilgængelige, for det er et meget bevidst valg fra os. Som kunde skal man selvfølgelig kunne se vores priser ✅

Vi håber, at du får en rigtig go' dag og en rigtig go' uge!

Altid hjælpsom

Altid hjælpsom. Og fin hjemmeside

16. heinäkuuta 2025

Hej Ole

Mange, mange tak for den fine anmeldelse med 5 stjerner 🤩

Det er dejligt, at du er godt tilfreds. Kundeservice sidder altid klar, hvis du har et spørgsmål, så tøv ikke med at ringe ☎️

Ha' en rigtig go' dag.

Elisabeth // go'energi

Fordi i er et godt og rolig selskab og…

Fordi i er et godt og rolig selskab og så det at man kan samle el hos jer,levere og aftage
Søren

16. heinäkuuta 2025

Hej Søren

Tusind tak for de rosende ord og de 5 stjerner ⭐

Hvor er vi glade for, at du er godt tilfreds med at være kunde hos os - og at du har fået glæde af, at vi nu også kan aftage strøm som produktionselleverandør.

Får du et spørgsmål til et eller andet i fremtiden, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe.

Ha' en go' dag 😊

Elisabeth // go'energi.

Bent

der var rigtig god service.

2. heinäkuuta 2025

Hej Bent

Tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner! Det er godt at høre, at du finder vores service god - det betyder meget for os ☺️

Vi håber, at du får en rigtig go' dag ⭐

Søren // go'energi

Jeg ønsker bedre overblik over priser på forbrug

Jeg vil gerne vide hvad vi betaler efter

1. heinäkuuta 2025

Hej Knud

Først og fremmest vil vi gerne sige tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner ☺️

Har du brug for hjælp til at forstå din regning, er du altid velkommen til enten at ringe til vores kundeservice, skrive en e-mail eller besøge et af vores fysiske kontorer - vi vil meget gerne hjælpe ☺️

Vi håber, at du får en rigtig go' dag og en go' uge!

Godt omdømme.

Rigtig go og venlig kundeservice.
Vil gerne støtte lokalt.

24. kesäkuuta 2025

Hej Jacob

Tusinde tak for den fine anmeldelse og de fem stjerner! Det glæder os, at du finder vores kundeservice god - og det glæder os selvfølgelig, at du gerne støtter dit lokale elselskab 😉

Vi håber, at du får en rigtig go' dag og en rigtig go' uge!

God service

23. kesäkuuta 2025

Hej Anna Lis

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du finder vores kundeservice god - det betyder rigtigt meget for os ☺️

Vi ønsker dig en go' dag!

Søren // go'energi

Har været kunde siden 1977 og har ikke…

Har været kunde siden 1977 og har ikke tænkt at skifte 😀

1. heinäkuuta 2025

Hej Ove

Tusinde tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner! Det er godt at høre, at du er godt tilfreds med go'energi - og det har været helt fantastisk at have dig som kunde i 48 år! Så har du snart guldbryllup med os 😉

Vi ønsker dig en rigtig go' dag og takker for mange års samarbejde. Vi er glade for, at du er kunde hos go'energi 😊

Søren // go'energi

Jeg syntes i alle er så flinke og hjælpsomme

Hurtig betjening man skal ikke vente i en 1/2 time for at komme til at tale med en medarbejder

24. kesäkuuta 2025

Hej Connie

Tusinde tak for de fem stjerner og de pæne ord. De luner og betyder enormt meget for os. Vi er glade for, at du synes, at vi er flinke og hjælpsomme - og at vi tager telefonen hurtigt, når du har brug for hjælp. Det mener vi, at alle elselskaber burde! 😉

Vi håber, at du får en rigtig go' dag - og vi takker meget for den flotte anmeldelse.

Søren // go'energi

Jeg regner med i gør det godt og det…

Jeg regner med i gør det godt og det bliver spændende og nu vi har fået solceller som i er blevet godtaget til at modtage/afsætte

23. kesäkuuta 2025

Hej Helge

Først og fremmest stort tillykke med solcellerne - vi håber, at I bliver rigtigt glade for dem 😊 Så kan I snart glæde jer over 'hjemmedyrket' strøm 😉

Tak for den fine anmeldelse og tak for de fem stjerner. Det betyder meget - og vi håber, at I bliver rigtigt glade for at være kunder hos go'energi.

Søren // go'energi.