Banner for go'energi A/S

go'energi A/S Arvostelua 451

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Alt fungerer egentlig som det skal, som lejer. Regning betaler sig selv over Mobilepay Forbruget kan holdes øje med nemt på brugerportal Der er dog lidt problemer med de første regninger, her står... Näytä lisää

Et godt forbrugsafregnet abonnement. Og helt urimelig god og lettilgængeligt service. Har prøvet en del indenfor den branche, men er landet her pga af pålidelighed, gennemsigtighed og service, og at... Näytä lisää

go`energi skal have fem stjerner, hvis de vil med- virke til, at vi fremover får energien fra mindre de- centrale A-kraftværker og dernæst får fjernet de rædselsfulde vindmøller og solceller, samt... Näytä lisää

Altid venlig, glad og kompetente svar. Jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds med de oplevelser jeg har haft med Go’energi. Prisen er som den er, så alt i alt tilfreds med min el-leverandør.

1. Sähkölaitos

Tietoja yrityksestä go'energi A/S

go'energi logo
elprodukter ladebokse kontakt

Hos go’energi får du strøm, der er til at stole på. Vi er et selskab, der er bygget på vestjyske værdier med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed.

Vi hjælper både private og virksomheder med el, ladeløsninger og rådgivning, der gør hverdagen med strøm overskuelig og uden bøvl!

Strøm uden bøvl

Du finder nemt vores priser, og vi sætter en ære i at skrive det med småt med stort - helt åbent og gennemsigtig. Du ved altid, hvad du betaler for, og hvad du får.

go’energi er ejet af RAH, MES og Thy-Mors Energi; tre andelsselskaber med dybe rødder i det lokale fællesskab - men vi leverer strøm og ladeløsninger i hele Danmark.

Hos go’energi får du:

Ingen binding • Ingen skjulte gebyrer • Kun go'kundeservice

Kontaktoplysninger

• 📞 87 11 34 00
  • 📧 post@go-energi.dk
  • 🕒 Mandag-torsdag: 7.30 - 15.30
  • 🕒 Fredag: 7.30 - 15.00
  • 🔒 Weekend: Lukket
  • 📍 Besøg os - du finder vores kontorer og åbningstider på vores hjemmeside.

Tilgængelig og go' kundeservice

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.

Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi bestræber os på at tage telefonen hurtigt og give dig kvalificeret hjælp med det samme. Vores kundeservice er fagligt stærk, nærværende og altid klar til at gøre en ekstra indsats - fordi vi elsker at hjælpe.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Nem og hurtig ekspedition.

28. lokakuuta 2025

Hej med dig

Mange tak for fem stjerner og din fine anmeldelse. Det er dejligt at høre, at ekspeditionen gik nemt og hurtigt - har du brug for hjælp til dit elprodukt, din regning eller helt tredje, skal du ikke tøve med at kontakte os igen ☺️

Vi håber, at du får en go' dag 🎄

Søren // go'energi

Go energi er meget serviceminded i…

Go energi er meget serviceminded i modsætning til tidligere leverandør.

4. marraskuuta 2025

Hej Anders

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Den luner, og vi er glade for, at du finder os serviceminded. Det er vigtigt for os, at det er din oplevelse af go'energi ☺️

Mange tak - og vi ønsker dig en rigtig go' dag 🎄

Tilgængelighed på telefon

Tilgængelighed på telefon, god service, gennemskuelighed hvilket også gælder priser.

30. lokakuuta 2025

Hej Hans

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Tilgængelighed, service og gennemskuelighed er tre af vores mærkesager - så det glæder os gevaldigt, at det er de tre ting, du fremhæver 😄

Vi håber, at du får en rigtig go' dag 🎄

Søren // go'energi

Dejligt og nemt og priserne er heller…

Dejligt og nemt og priserne er heller ikke for meget

21. lokakuuta 2025

Hej Martin

Mange tak for de fem stjerner og din fine anmeldelse 😄

Vi er glade for, at det var nemt at skifte, og at alt kører som det skal - og så sågar til en god pris 😉

Vi håber, at du får en rigtig go' dag 🎄

Det køre bager

16. lokakuuta 2025

Hej Neel

Mange tak for din anmeldelse og mange tak for de fem stjerner. Det er godt, at det bare kører - det skal det også helst 😉

Skulle du få brug for det, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte vores kundeservice - vi sidder klar på både telefon, e-mail og på vores tre fysiske kontorer 😊

Vi vil i hvert fald gerne ønske dig en go' weekend og go' jul 🎅

Venlig betjening og alt fungerer

Venlig betjening og alt fungerer

15. lokakuuta 2025

Hej Hanne

Mange tak for de fire stjerner og din anmeldelse. Det er godt at høre, at alt fungerer som det skal - og det er dejligt, at du fandt betjeningen venlig 😊 Har du brug for hjælp til regningen, dit elprodukt eller helt tredje, skal du endelig bare ringe, sende en e-mail eller besøge os på et af vores tre kontorer.

Vi ønsker dig en go' dag og sender lune julehilsner 🎅

Søren // go'energi

Det køre som det skal ingen Problemer.

Det køre som det skal ingen Problemer.

15. lokakuuta 2025

Hej Sigrid

Tusinde tak for din anmeldelse og de fem stjerner. Det glæder os selvfølgeligt, at det hele bare kører, som det skal - og det er godt at høre, at du ikke har haft problemer 😊

Vi håber, at det fortsat kører på skinner. Hvis ikke, så er vi ikke andet end et opkald eller en e-mail væk. Du kan også besøge os på et af vores tre kontorer.

Vi håber, at du får en rigtig go' dag 🎅

De er troværdige

Det overholder det de lover.

10. lokakuuta 2025

Hej Bjørn

Mange tak for de fine ord og de fire stjerner ⭐

Dejligt, at du er godt tilfreds 😊

Rigtig go' weekend.

Elisabeth // go'energi

Kun gode oplevelser med selskabet

Kun gode oplevelser med selskabet

16. lokakuuta 2025

Hej Lars

Mange tak for din bedømmelse og de fem stjerner!

Det er godt at høre, at du er godt tilfreds - husk at du altid er mere end velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til dit elprodukt, din regning eller helt tredje ☺️

Vi håber, at du får en go' weekend

Søren // go'energi

Meget venligt og imødekommende…

Meget venligt og imødekommende personale/kundeservice.

15. toukokuuta 2025

Hej Lene

Mange tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner ⭐

Vi lader de fine ord gå videre til kundeserviceteamet.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du får brug for hjælp. Det er jo netop det, vi er her for ⚡

Vi håber, at du får en go' dag 😊

Elisabeth // go'energi

Meget tvivlsomme markedsføringsmetoder

Go’energi benytter tvivlsomme markedsføringsmetoder i huskøb.

Jeg er netop blevet ramt af en kampagne på Facebook med et link til en underside, hvor de benytter lejligheden til at fortælle om tre scenarier, som kan ske på elmarkedet. Et af punkterne handler om ejendomshandel, hvor de italesætter, at man som kunde i bolighandlen kan få “tildelt” et elselskab - og at man skal være opmærksom på dette.

Jeg har netop købt sommerhus, hvori der står indskrevet i kontrakten, at jeg ved underskrift også indgår en elaftale med Go’energi - UDEN mulighed for at fravælge dem i selve kontrakten. Med min underskrift for huset, siger jeg derfor også ja til en elaftale hos Go’energi. For at fravælge dem krævede det derfor en separat mail til ejendomsmægler om, at jeg ikke ønskede Go’energi.

De fører derfor præcis den markedsføringsstrategi, som de advarer imod.

Det virker som en tvivlsom måde at markedsføre sine produkter på og måske også på kant med, hvad der betragtes som god markedsføringsskik.

5. marraskuuta 2025

Hej Mie

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi vil igen sige tak til dig for at gøre os opmærksomme på problemet og fremsendelse af kontraktudsnit.

Vi tager kontakt til den pågældende ejendomsmægler, så de kan ændre kontrakten. For det skal selvfølgelig være et aktivt tilvalg at få go'energi som elleverandør.

Go' dag.

De bedste hilsner
Tina // go'energi

I har været så hjælpsomme med at få…

I har været så hjælpsomme med at få oprettet mig i jeres system! Og så har I nogle gode priser ;)

6. lokakuuta 2025

Hej med dig

Mange tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner - og velkommen til go'energi! Vi er glade for, at vi har fået dig som kunde ☺️

Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen, og at vores priser også lever op til forventningerne. Vi glæder os til at have dig med ombord - og husk, at du altid kan få fat i os hurtigt, hvis du får brug for hjælp til enten din regning, dit elprodukt eller noget helt tredje 😄

Vi håber, at du får en go' dag

Jeg anbefaler dette selskab

Jeg er tilfreds. God telefonisk kundeservice. God forklaring omkring mine spørgsmål om aconto mm. Jeg har været kunde hos Go' Energi A/S i 3 måneder og er pt. en tilfreds kunde. Jeg anbefaler dette selskab.

14. marraskuuta 2025

Hej Kitt

Endnu engang tak for din anmeldelse - den luner, og jeg siger det videre til kundeservice 😉 Det er godt at høre, at du er godt tilfreds.

Endnu engang ønsker vi dig en rigtig go' dag

Søren // go'energi

Jeg anbefaler dette selskab.

14. marraskuuta 2025

Hej Dinlrpartner

Rigtigt mange tak for de fem stjerner og de fine ord. Vi er glade for, at vi har dig som kunde - og vi håber, at de tre måneder bliver til mange flere! Det er godt at høre, at kundeservice gav dig den hjælp, du skulle bruge ☺️

Vi ønsker dig en rigtig go' dag

Søren // go'energi

Et perfekt leverandørskifte til…

Et perfekt leverandørskifte til go-energi uden problemer

22. marraskuuta 2025

Hej Finn

Du skal have mange tak for de fem stjerner og den fine anmeldelse. Vi er glade for, at skiftet gik nemt - og vi håber at du bliver rigtig glad for go'energi ☺️

Vi håber, at du får en rigtig go' dag!

Simpelt og ligetil

3. lokakuuta 2025

Hej med dig

Mange tak for den femstjernede anmeldelse. Det er godt at høre, at det er nemt at være go'energi-kunde ☺️

Har du spørgsmål til dit elprodukt, din regning eller helt tredje, skal du ikke tøve med at kontakte kundeservice.

Vi håber, at du får en go' dag ☀️

Afslappet,åbenhed,venligheden enkel betjening

God service,kort telefon kø

1. lokakuuta 2025

Hej Arne

Mange tak for din anmeldelse 🌟

Det glæder os, at det ikke tog for længe at komme igennem på telefonen - og det glæder os selvfølgelig, at servicen var god, da du kom igennem 😊

Vi håber, at du får en rigtig go' weekend

Søren // go'energi

Altid god service og hjælp :-)

Altid god service og hjælp :-)
Jane og de andre gør det nemt

1. lokakuuta 2025

Hej Emil

Tusinde tak for de fem stjerner og de pæne ord. God service og god hjælp er vores mærkesager, så det er selvfølgelig skønt at høre, at din oplevelse stemmer overens med det, vi sigter efter 😊

Jeg hilser Jane og de andre og takker mange gange - vi håber, at du får en rigtig go' dag ☀️

Søren // go'energi

Altid leveret varen stabilt.

Der har ALDRIG været en mislyd hos Go' Energi i Thisted. Altid den gode tone. De har altid stabilt leveret strøm til os her i Vangså plus, at de helt gratis for os har bygget fiberinternet med samme stabile drift.
Et trygt og godt firma at handle hos.

13. marraskuuta 2025

Hej Poul

Der skal lyde et stort tak for de fem stjerner og de venlige og rosende ord. Begge betyder meget for os, og jeg sørger for, at rosen gives videre til medarbejderne Thisted 😄 Det er skønt at høre, at I er godt tilfreds også i Vangså 😊

Vi håber, at I får en go' dag

Søren // go'energi

vi oplever at vi får en god behandling…

vi oplever at vi får en god behandling når vi henvender os til jer

29. syyskuuta 2025

Hej med dig

Rigtigt mange tak for de fem stjerner og den flotte anmeldelse ✨

Det er godt at høre, at I får den gode betaling, som I fortjener. Det er vigtigt, at man føler sig velkommen, når man ringer til go'energi - og at man selvfølgelig får den hjælp, man skal have 😉

Vi ønsker jer en rigtig go' dag 😊