Alt fungerer egentlig som det skal, som lejer. Regning betaler sig selv over Mobilepay Forbruget kan holdes øje med nemt på brugerportal Der er dog lidt problemer med de første regninger, her står... Näytä lisää

Et godt forbrugsafregnet abonnement. Og helt urimelig god og lettilgængeligt service. Har prøvet en del indenfor den branche, men er landet her pga af pålidelighed, gennemsigtighed og service, og at... Näytä lisää
go`energi skal have fem stjerner, hvis de vil med- virke til, at vi fremover får energien fra mindre de- centrale A-kraftværker og dernæst får fjernet de rædselsfulde vindmøller og solceller, samt... Näytä lisää
Altid venlig, glad og kompetente svar. Jeg kan kun sige at jeg er meget tilfreds med de oplevelser jeg har haft med Go’energi. Prisen er som den er, så alt i alt tilfreds med min el-leverandør.

Hos go’energi får du strøm, der er til at stole på. Vi er et selskab, der er bygget på vestjyske værdier med ordentlighed, ærlighed og gennemsigtighed.
Vi hjælper både private og virksomheder med el, ladeløsninger og rådgivning, der gør hverdagen med strøm overskuelig og uden bøvl!
Du finder nemt vores priser, og vi sætter en ære i at skrive det med småt med stort - helt åbent og gennemsigtig. Du ved altid, hvad du betaler for, og hvad du får.
go’energi er ejet af RAH, MES og Thy-Mors Energi; tre andelsselskaber med dybe rødder i det lokale fællesskab - men vi leverer strøm og ladeløsninger i hele Danmark.
Ingen binding • Ingen skjulte gebyrer • Kun go'kundeservice
Hos go'energi sidder vi klar til at hjælpe dig.

Ndr. Ringvej 4, 6950, Ringkøbing, Tanska
On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Go Energi er billig og oplysende om billigste tider. Er meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä go'energi A/S
Har altid fået en god behandling når man ringer til jer

Vastaus yritykseltä go'energi A/S
Let at bruge app og super oversigt af hvad der bliver brugt af el. Regninger tydelige, tydelig prissætning.

Vastaus yritykseltä go'energi A/S
Miss Ninna helped me very good and she showed initiative.

Vastaus yritykseltä go'energi A/S
Har prøvet en del indenfor den branche, men er landet her pga af pålidelighed, gennemsigtighed og service, og at man betaler efter forbrug. Det er en branche med mange banditter.

Vastaus yritykseltä go'energi A/S
Dejlige at komme hurtigt igennem telefonen til de kundevenlige mennesker

Hold jer væk.
Dårlig kundeservice der ikke forsøger at finde en løsning der hjælper både de selv og kunden.
De afviser levandørskifte når man vil væk fra dem.
De frasiger sig alt ansvar og giver udelukkende kunden skylden for fejl skabt sf dem/deres system

Vastaus yritykseltä go'energi A/S
Jeg fik svar på mit spørgsmål hurtigt og uden problemer, meget serviceminded.