Het is echt fijne sportkleding, comfortabel en sluit goed aan! Vind de kleuren van de sportkleding niet overweldigend, wat het voor mij persoonlijk fijner is om te dragen in de sportschool 🩷
Na een aantal negatieve ervaringen met andere sportmerken toch maar Glutespop geprobeerd, en wauw wat een verschil! Met de nieuwe collectie (Sculpt) twijfelde ik een beetje tussen 2 maten (ik draag ei... Näytä lisää
Positief verrast door dit merk! Vaker voorbij zien komen op insta en altijd door gescrold. Door de warehouse sale een kijkje gaan nemen en ik ben helemaal verkocht. Snelle levering, goede kwaliteit kl... Näytä lisää
Ik ben bij het merk GlutesPop terecht gekomen, omdat ik op zoek was naar een klein sportmerk om eens iets anders uit te proberen. De mooie items en schitterende kleuren spraken mij erg aan. De eer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
GlutesPop is een Nederlands sportkledingmerk, ontstaan vanuit de overtuiging dat mooie en comfortabele sportkleding voor iedere vrouw toegankelijk moet zijn. Onze items zijn ontworpen met focus op pasvorm, comfort en kwaliteit, met extra aandacht voor tall girls en vrouwelijke vormen. Dit combineren we met snelle bezorging, persoonlijke service en het bouwen van een hechte community waarin verbinding en persoonlijke groei centraal staan.
Penningweg 34E, 4879AG, Etten-Leur, Hollanti
- info@glutespop.com
- glutespop.com
On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Snelle levering en fijne leggings
Snelle levering en fijne leggings. Meerdere keren al besteld bij glutespop en ben elke keer erg tevreden.
Snelle levering en enorm positief…
Snelle levering en enorm positief verrast over de kwaliteit van de kleding het zit heerlijk!
Glutespop is echt fantastisch
Glutespop is echt fantastisch - als je voor 23:59 bestelled dan krijg je jouw pakket al de volgende dag. De kwaliteit van hun producten is top, lekker veel stretch in, hun flair en straight leg leggings zijn echt boterzacht. Overal is het altijd een goede ervaring met Glutespop!
Geweldige service & perfecte gymsets!
Geweldige ervaring met dit sportkledingbedrijf! De communicatie is super snel en duidelijk, en mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd. De gymsets zitten echt fantastisch 🤩. Het materiaal is super zacht, stretchy en heel comfortabel tijdens het sporten. Ik voel me er zelfverzekerd in en vrij om in te bewegen. Echt topkwaliteit en zeker een merk waar ik vaker ga bestellen! 🌟💗
Efficiënte en snelle service
Gemakkelijk te bestellen en snel verzonden en ontvangen. Ook zijn de producten van goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Glutespop
Amazing
Super fijne stof en heel snel geleverd! De legging zit echt heel fijn omdat hij niet high waist is. Blijft ook heel goed zitten tijdens het sporten. Ook de halter top zit perfect. Echt heel blij mee, nieuw favoriete sportmerk!😍

Vastaus yritykseltä Glutespop
Mooie kleding
Mooie kleding! Ik ben 1.64 en ik kon maat M aan. Vond het zelf lastig om er achter te komen welke maat ik nodig had. Levering duurt 6 á 7 dagen. Ik heb echter wel al een paar naadjes met los draad maar de broek is nog heel.
Verder erg tevreden en zal ik ook sneller weer daar halen.
Super fijne sportkleding
Super fijne sportkleding. Dik materiaal waardoor het stevig zit en niet doorschijnt, maar wel comfortabel blijft. Ook hele leuke collecties en mooie kleuren!
Super tevreden
Voor het eerst besteld bij Glutespop en echt super tevreden! Hele snelle levering, zoals ook vermeld staat op de website. In vergelijking met andere sportmerken ook een hele goede prijs.
Ik wil een artikel retourneren en is…
Ik wil een artikel retourneren en is blijkbaar niet aangekomen bij hun, dus ik geef aan dat ik nog mijn geld niet terug heb. Vervolgens moet ik een track and trace aantonen en ik kan dat niet terug vinden in mijn mail. Conclusie, ik krijg mijn geld dus niet terug, waardeloos
Super snelle verzending en goede service
De levering was super snel!
De levering was super snel!! De leggings zitten echt heerlijk Glutespop heeft een nieuwe koper erbij
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit, ziet er super mooi uit! Ik ga nog meer setjes bestellen
PRACHTIG
Ik heb zojuist mijn eerste glutespop legging ontvangen. En hij zit zo mooi!!! De stof is dik en dus sqaudproof. Ook komt je kont er goed in uit. Heel blij mee😊
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.