Ik heb al van alles geprobeerd, maar dit is de eerste keer dat ik echt verschil zie. Mijn huid is verbeterd en mijn haar groeit veel sneller. Ik krijg regelmatig complimenten en mensen vragen wat ik g... Näytä lisää
Ben heel tevreden over dit product voor zover ik kan oordelen. Heb dus ook een tweede bestelling gedaan. Echter laat deze heel lang op zich wachten. 6 augustus besteld en nog steeds niets binne... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snel, makkelijk en smaakt lekker. Ik ben nog maar een maand bezig en dus nog niet lang genoeg om effectief resultaten te zien. Ik combineer het met de Boost en voel wel dat het wat energie geeft. Wet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Revolutionaire collageen formule. Krachtige dosis van maar liefst 13.000 mg gehydroliseerd marine collageen met 11 actieve ingrediënten. Vloeibaar voor optimale absorptie (geen geknoei meer met poeders/pillen die niet oplossen) en marine omdat die 1,5 beter opgenomen word dan bovine. Geen haaruitval meer maar haargroei! Geen rimpels meer maar een frisse glow. Geen pijnlijke stijve gewrichten meer maar meer fitaliteit. Ervaar het zelf en word ook GLOW'ish
lange nieuwstraat 62, 2000, Antwerpen , Belgia
- Info@glow-ish.com
- glow-ish.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Zeer tevreden!
Na een maand de Glow'ish te hebben gebruikt, is het tijd voor een eerlijke review.
Om te beginnen was de levering supersnel en, deftig ingepakt. De smaak is een lekkere bessensmaak, wel heel zoet ,maar als zoetekauw vind ik dit absoluut niet erg 🫣. (Ik heb hiervoor een ander collageen gebruikt dat echt naar rotte vis smaakte en zodus in de vuilbak is beland). Qua effect is het misschien nog wat vroeg, maar ik zie al wel dat mijn nagels een mooiere textuur en kleur hebben (ik zie echt een kleurverschil tussen het bovenste deel van mijn nagel en de "nieuwe" onderkant). Huid lijkt ook al iets zuiverder, en mijn fronsrimpel is duidelijk vervaagd, aan de haren merk ik nog geen verschil, maar dat komt hopelijk nog wel. Ik ben alleszins al grote fan van de Glow'ish!

Weg gewrichtspijn en haaruitval
Ik heb reeds eerder een collageenpoeder gebruikt, maar ben na 3 maand gestopt. Ik vond de smaak verschrikkelijk. Maar na een tijdje kreeg ik terug pijnlijke spieren en voeten wanneer ik 's morgens opstond. Dus heb ik Glow'ish geprobeerd. De pijn 's morgens was vrij snel weg en ik heb ook minder last van haaruitval. En Glow'ish smaakt niet chemisch, maar naar bessensap.
Super product huid verbeterd alsook…
Super product huid verbeterd alsook haren en nagels
Zalig gevoel
Tweede reeks begonnen alsook de boost

Goede resultaten maar mierzoet ;(
Goede levering, ik hou ervan dat het product hoog gedoseerd is en zie nu eindelijk resultaat.. blijf dit gebruiken
enige nadeel vind ik dat het echt te zoet is ..berryflavour maar zou echt minder zoet kunnen !

Erg goed product
Erg goed product! Mijn huid heeft een glow.
En voel mij erg goed!

I lost nothing
I lost nothing. My hair is limp and thin. My muscles ache. Maybe it's still to come? I'm a bottle and a half down.

Dit is heel goed 👌
Vollere wimpers
Een van de betere smaken die ik al heb geprobeerd. Net de eerste fles leeg en ik merk alvast een verschil aan mijn wimpers die veel voller en langer worden. Ook mijn nagels zien er beter uit. Aan mijn huid zie ik nog niet veel verschil maar dat komt hopelijk als ik verder doe, wat ik zeker zal doen!
Super tevreden
Super tevreden, gebruik het nog niet zo lang en zie echt een verschil. Mooie glow en rimpels en fijne lijntjes vervagen. Ben echt fan!!!!
Top producten!
Top producten!! Door de booster voel ik me fitter en goed in mijn vel en de collageen verstevigd mijn huid alsook mijn cellulitis is minder zichtbaar en dat nog maar in iets meer dan 1 maand tijd! Echt een aanrader!!
Ik raad dan ook Glow’ish 100% aan!
Ik was eerst sceptisch, maar na een paar weken gebruiken ben ik echt verbaasd over het resultaat! Mijn huid voelt zoveel steviger, gehydrateerder en stralender. De fijne lijntjes rond mijn ogen lijken verzacht en mijn haar is sterker en glanzender.
Wat ik vooral fijn vind, is dat het een vloeibare formule is – geen gedoe met pillen of poeders die slecht oplossen. Het smaakt ook nog eens lekker, waardoor het makkelijk vol te houden is!
Ik krijg regelmatig complimenten over mijn huid en voel me zelfverzekerder. Ik raad dan ook Glow’ish 100% aan!
Opgewonden voor de komende weken
Ik ben nu twéé weken bezig met Glow-ish collageen. Het grote verschil die voel ik is dat mijn gewrichten minder pijnlijk zijn. Ik neem collageen vooral voor mijn pijnlijke knieën en ellebogen. Nu, ze zijn beter, en zie ik nieuwe haartjes. Rimpels heb ik niet veel maar mijn huid voelt zo zacht en glad. Ik ben benieuwd wat verbetering gaat nog gebeuren na 8 weken🥰

Vastaus yritykseltä GLOW’ish
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.