Gloedmode Arvostelua 57

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,7

Fik endelig 2 sweatere, som ikke levede op til mine forventninger. Billig kvalitet. Den ene er krøllet, som ikke blev bedre selv om jeg vaskede den. Stadig krøllet. Dårlige syninger og tynd strik.... Näytä lisää

Lang levering på 14 dage , trods der stod varen var på lager , men fik varen jeg bestilte, og hurtig respons på mail

1,7

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Fik en billig trøje

Fik en billig trøje, ikke en jakke, som jeg havde bestilt uden mærke eller vaskeanvisning. Den gik direkte i skraldespanden. Den var ikke de godt 450 kr. som jeg betalte for den værd. Kunne have købt en kvalitetsjakke til de samme penge. Meget utilfreds og viser trøjen videre til alle for at advare mod firmaet. Burde have mine penge tilbage.

10. maaliskuuta 2026

Fik endelig 2 sweatere

Dårlige syninger og tynd strik. Rent ud sagt billig Kina bras. Køber aldrig igen på hjemmesiden.

7. maaliskuuta 2026

Svarer ikke på mail...

Produktet levede overhovedet ikke op til den kvalitet jeg havde forventet. Men det der var mest belastende var at de ikke svarer på ens mails, man sender dem. Det var i mit tilfælde ikke muligt at returnere produktet fordi det var sendt fra Asien, hvilket jeg ikke var blevet gjort opmærksom på inden, og derfor tilbød de at få 15% tilbage i refusion, men jeg havde egentlig ønsket at returnere det. (Dog ikke muligt at forklare dem, da man ikke kunne føre en samtale over mail...)

15. tammikuuta 2026

Læs anmeldelserne før du bestiller…

Læs anmeldelserne før du bestiller noget herfra, jeg bestilte min bare den 22 februar og har stadig her 8 marts ikke modtaget den og den står stadig som undervejs som de har gjort i flere dage. ALDRIG BESTIL NOGET HERFRA BLOT ET GODT TIP

22. helmikuuta 2026

Jeg vil kraftigt advare andre mod at…

Jeg vil kraftigt advare andre mod at handle hos Gloed Mode.

Vi bestilte 6 orange hoodies i herrestørrelser, men de hoodies vi modtog, svarer slet ikke til størrelserne. De er ekstremt små og kan nærmere passe en lille pige på omkring 12 år, ikke voksne mænd som angivet.

Vi kontaktede Gloed Mode allerede få dage efter, vi modtog pakken, fordi vi ønskede at returnere varerne. Nu er der gået over en måned, og vi har stadig ikke fået noget svar, selvom vi har forsøgt at kontakte dem flere gange.

Det er meget frustrerende og uacceptabelt, at man ikke kan komme i kontakt med virksomheden, og at de ikke svarer på henvendelser om returnering. Vi føler os fuldstændig ignoreret som kunder.

Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Gloed Mode baseret på denne oplevelse.

24. tammikuuta 2026

Jeg har bestilt fra denne hjemmeside…

Jeg har bestilt fra denne hjemmeside men jeg har ikke modtaget noget fra dem og det er over 2 månder siden. de siger at de ikke kan finde min pakke men de skriver at jeg kan få 50 % rabat. Det vil jeg ikke gå med til jeg vil ha alle mine penge retur men det vil de ikke gå med til. Køb ikke noget fra denne hjemmeside side det er meget dårlig service

20. tammikuuta 2026

FAKE PRODUCTS!!

Be careful. The website sells FAKE products. I oredered K18 leave in mask, and it turned out to be FAKE. The customer service never replies!!!!

22. tammikuuta 2026

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk! Bestilte en dun-vest størrelse large, men som var ekstrem lille, da den ankom. Og det er umuligt at få kontakt til dem for at returnere den. Svindel og humbug!!

20. tammikuuta 2026

Defekt hundekurv

Fik leveret en hundekurv, som gik op i syningen efter 2 ganges brug. Gloedmode mener, at det er brugen af hundekurven, som gør at den er i stykker og ikke en produktionsfejl. Firmaet vil ikke returnere købsbeløbet, men bliver ved med at ville forhandle på 10% og efter flere mails fra mig, vil de nu betale 30% retur. Og da jeg ikke er tilfreds med dette, har de ("Emma") blokeret min mail og jeg kan ikke komme i kontakt med dem mere. Jeg tager sagen videre til en klageinstans, da firmaet ikke overholder den 2 års garanti for produktet (hundekurven).

15. tammikuuta 2026

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili