Det är en välfungerande anläggning, som servas av personal som dessutom är trevliga. Supporten funkar alltid klockrent om man behöver mejla om något ärende får man alltid väldigt snabbt svar och rimli... Näytä lisää
Provade för första gången, lite skeptisk mot alla dessa appar. Kör in i ett tomt bås och startar appen, trycker på bås 2 och ska börja. Det händer ingenting… Okay något fel på detta båset så ja... Näytä lisää
Helt fantastiskt upplägg. Aldrig varit med om något bättre upplägg för en privatperson. Synd att människor som besöker stället inte förstår hur man tvättar bilen då det ibland kan vara beläggning ifrå... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
3 av 6 produkter funkade inte, tog ändå betalt
De tog betalt för valen 1, 5 och 6 i hall 2 när 1 inte gav något skum och 5 och 6 hade NOLL tryck. Det är riktigt pinsamt!!! Jag fick hålla på jättelänge för att få ut nått skum överhuvudtaget på 1 och när jag skulle ha på 5 var det en liiiten fjörig stråle som tog mig evigheter att sprida över bilen. Samma var det med 6. Jag är så irriterad över hur dyrt det blev pga av att det var fel på deras produkter.
Gick bra för att vara första gången 😀
Dyrt och dåligt tryck!
Dyrt, dåligt tryck! Medlen gör ingen nytta, högtryckstvätten är som en vattenslang.
23min kostade 240kr!?
Totalt slöseri.
Powerfoam var dåligt tryck men annars…
Powerfoam var dåligt tryck men annars bra upplevelse
Smidigt med Glimra appen
Trycker stopp 27 kr
Trycker stopp 27 kr, kollar när jag kommer hem då är det 30 kr, nästa gång kollar jag noga, trycker stopp på 21 kr kommer hem visar 30 kr!!!!!!!! Lurar ni folket?
Funkar kanon
Lättarbetat och bra
Enkelt och bra.
Very good 10
Jag gjorde ju jobbet själv.…
Jag gjorde ju jobbet själv och då kan det bara bli femma👍
Toppen ställe att tvätta bil på
Mycket bra uplevelse