Glember Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,4

Jeg tilslutter mig de andre anmeldelser. Fup og svindel, også kaldet bedrageri, hvilket jeg nu har anmeldt til politiet. Trådløs CarPlay Apdapter bestilt den 15.01.25. Pengene trukket den 16.01.25.... Näytä lisää

0 stjerner. Fusker firma. Skal lukkes øjeblikkeligt. Hæver pengene før varen er leveret og varen kommer aldrig. Har gjort indsigelse igennem banken og har fået mine penge retur.

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk, svindel og fup! De har hævet pengene ,,Sender autosvar tilbage..De oplever i øjeblikket problemer med deres leverandør,, og man vil inden længe modtage sporing hvor langt pakken er - samme besked hver gang. 2 mdr siden nu …Pengene tabt …modtager intet 😡

17. tammikuuta 2025

0 stjerner.

0 stjerner.
Fusker firma.
Skal lukkes øjeblikkeligt.
Hæver pengene før varen er leveret og varen kommer aldrig.
Har gjort indsigelse igennem banken og har fået mine penge retur.

2. helmikuuta 2025

Bedrageri

Jeg tilslutter mig de andre anmeldelser.
Fup og svindel, også kaldet bedrageri, hvilket jeg nu har anmeldt til politiet.
Trådløs CarPlay Apdapter bestilt den 15.01.25. Pengene trukket den 16.01.25. Varen er aldrig modtaget. Har skrevet til dem den 04.02.25 med det svar at varen var forsinket.
Fidus Firma

15. tammikuuta 2025

Ren svindel firma ,De har hævet pengene…

Ren svindel firma ,De har hævet pengene ,,Sender autosvar tilbage..De oplever i øjeblikket problemer med deres leverandør,,Og man vil inden længe modtage sporing hvor langt pakken er ,,,2 mdr siden nu …Pengene tabt …modtager intet 😡😡😡😡

22. helmikuuta 2025

Fup

Bestilte to ringe den 22/12.24og har ikke modtaget dem i nu😡 tror ikke på dem har skrevet til dem 4 gange og får de samme beskeder hver gang😡

14. helmikuuta 2025

Har bestilt e d

Har bestilt e d. 2/1-25 og har kke modtaget varen endnu skrev at der vil være 5-9 arbejdsdages levering
Har også skrevet til dem 5-6 gange og der tror jeg også at de bare sender et autosvar jeg har fået et svar at de havde problemer med deres system som står for deres leveringssystem
Jeg har også sendt dem et udpluk af købelovens paragraf 74 og den overholder de overhovedet ikke
Kan ikke anbefale dem til nogen

13. helmikuuta 2025

har bestilt en vare hos dem den…

har bestilt en vare hos dem den 06-01-2025 som jeg ikke har modtaget endnu. hver gang man skriver er det det samme besked man får retur grrrr tydligt at se det er en robot der svare... lad være med at købe noget fra dette firma

6. tammikuuta 2025

KØB IKKE HOS GLEMBER

Jeg bestilte en vare den 29.12.2024 og har endnu ikke modtaget den. Har kontaktet “kundeservice” 3 gange, men det er tydeligvis ikke levende mennesker der har ansvaret for denne. Jeg har fået svar - mange dage efter mine henvendelser, men der er ikke svaret på det jeg henvender mig om. Lad være med at købe noget som helst hos denne fup butik.

29. joulukuuta 2024

0 stjerner. Fup og svindel, penge trukket dagen efter bestilling, men ingen varer efter en måned. Autosvar hver gang. Køb ikke her fra.

6. helmikuuta 2025

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili