Et fantastisk flott gavekort Gavekortet kommer digitalt som er forhåndsbetalt mastercard, som kan brukes i vanlige butikker, også matbutikker. De fleste andre gavekort kan stort sett bare brukes til... Näytä lisää
Mine ansatte fikk Glede gavekort i julegave, og det fungerte fantastisk. Under julelunsjen, klokken 12:00, tikket tekstmeldingene inn til alle som var til stede, og da ble det veldig god stemning :)... Näytä lisää
Fungerer veldig mye bedre enn alt annet vi har delt ut av gavekort til våre ansatte. Ingen gebyrer ved bruk og man står fritt til å bruke kortet hvor man vil som et mastercard. Enkelt å legge inn på t... Näytä lisää
Glede er en revolusjon innen gavekort for oss med organisasjonsnummer som lar det drysse på medlemmer og ansatte. En utrolig intuitiv og enkel løsning som fungerer over alt uten låsing til noen få u... Näytä lisää
Glede gjør det enkelt å sende personlige, digitale gavekort i hele Norge. Gavekortet kan benyttes alle steder i verden som aksepterer Mastercard eller doneres til et veldedig formål.
Sørkedalsveien 8A, 0369, Oslo, Norja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Utrolig lettvint løsning for gavekort til ansatte. Kan benyttes over alt, og kan legges inn i Apple Pay

Vastaus yritykseltä Glede
Glede er en fantastisk løsning for å gi gaver.
Det er som å gi cash men selvfølgelig mye hyggeligere å gi og få et fint, men digitalt gavekort som kan brukes virkelig overalt.
Enkelt å kjøpe og bruke. Fantastisk!

Vastaus yritykseltä Glede
Enkel og god løsning for vår bedrift. Kan legge inn gavekort frem i tid.

Vastaus yritykseltä Glede
Super app med integrasjon i wallet. Perfekt for skattefrie gaver til ansatte

Vastaus yritykseltä Glede
Apple Pay-løsningen har vært avgjørende for at vi valgte å bruke Glede. Den gjør løsningen enkel, tilgjengelig og sømløs i bruk – noe som har senket terskelen betydelig for både oss og sluttbruker. For oss var dette et tydelig konkurransefortrinn.

Vastaus yritykseltä Glede
Superenkelt å både kjøpe og bruke dette gavekortet, som kan brukes overalt akkurat som et vanlig bankkort. Helt topp!

Vastaus yritykseltä Glede
Enkel og grei løsning både som giver og mottaker. Blir brukt for alltid hos oss.

Vastaus yritykseltä Glede
Fungerer supert. Lettvint og raskt å kjøpe og bruke

Vastaus yritykseltä Glede
Suverent system til bedriftsgaver. Meget brukervennlig, og ansatte setter pris på fleksibilitet.
Om man har spørsmål eller kommentarer til systemet er gjengen i Glede superraske å svare. Anbefales på det varmeste!

Vastaus yritykseltä Glede
Elegant løsning av gavekort, dette er løsningen vi som bedrift har lett etter! Enkel, brukervennlig og ikke minst heldigital, slik at de ansatte slipper fysiske gavekort som ligger igjen hjemme :)

Vastaus yritykseltä Glede
Det er en fin gave fordi man kan bruke gaven overalt, det fungerer godt i samarbeid med Google Wallet. Så det er som å bruke et kredittkort du slipper å få faktura på i etterkant.

Vastaus yritykseltä Glede
Glede er en genial gaveløsning. Enkel i bruk for giver og mottaker, og mottaker kan bruke gaven helt fleksibelt på noe man ønsker seg.

Vastaus yritykseltä Glede
Utrolig enkelt å ta ut ansattlister i csv-format fra systemet vår og laste opp i portalen.

Vastaus yritykseltä Glede
Glede, enkelt å gi, og også svært enkelt å bruke. Sender også påminnelser

Vastaus yritykseltä Glede
Vi benyttet Gledegavekort som julegave til våre ansatte i år. Bestillingen er enkel, og det er muligheter for å legge inn logo, personalisere etc. Gavene ble levert akkurat som bestilt.

Vastaus yritykseltä Glede
Trodde eg skulle kjøpe gavekort fra glede men fikk Hygge. Muligheter med hygge er fåe og noen av dem er et svindle. Tapte direkte 30 % av beløpet via Hygge

Vastaus yritykseltä Glede
Dette fungerte supert! Super fleksibelt og fikk handlet i butikk.