Zeer goed service in de winkel in Zonhoven. Ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen. Zelfs nog even nagekeken als het wel klopte wat de oogarts voorschreef. Maandag montuur binnengebracht en zat... Näytä lisää
Bril keurig verwerkt en verpakt teruggestuurd tegen redelijke prijs. Met doekje en spray als bonus. Enig minpunt: verstuurd via DPD, de slechtste pakketdienst - zelfs rekeninghoudend met winterweer e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een dikke duim voor dit bedrijf dat nieuwe brillenglazen steekt in een bril, ongeacht waar je die aankocht. Vind ik uiterst handig. De prijs viel mee, toch zeker in vergelijking met andere opties.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer tevreden over geleverde brillen. Binnen twee weken brillen weer retour in huis. Zeker een aanbeveling. Via opticien was ik voor eenvoudige glazen ruim 250 euro kwijt geweest. Ik heb via marktplaa... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Glazoo biedt een duurzame, betaalbare oplossing voor brildragers die nieuwe brillenglazen nodig hebben, maar nog geen afscheid willen nemen van hun favoriete montuur. Heb jij krassen op je brillenglazen of een nieuwe sterkte nodig? Onder het motto: "zelfde look, beter zicht", plaatsen onze opticiens nieuwe glazen in elk montuur, ongeacht het merk of model.
Oppelsenweg 87, 3520, Zonhoven, Belgia
- 011 76 63 67
- info@glazoo.be
- glazoo.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

impeccable
once again, great service. In addition to changing the lenses of 2 pairs of glasses, I had a small additional request to widen the frames and it was done!

Vastaus yritykseltä Glazoo
Uitstekende service en topkwaliteit bij Glazoo!
Ik heb inmiddels voor de derde keer nieuwe brilglazen besteld bij Justine van Glazoo, en opnieuw ben ik onder de indruk van haar deskundigheid en service. Justine neemt de tijd om me te adviseren en zorgt ervoor dat ik altijd de juiste keuze maak, perfect afgestemd op mijn behoeften.
Het hele proces verloopt soepel: van het opsturen van mijn bril tot de veilige levering via Bpost. Binnen een week tijd staat de postbode alweer voor de deur met mijn afgewerkte bril, helemaal klaar om te dragen. Alles is tot in de puntjes verzorgd, wat voor mij echt vertrouwen geeft.
Kortom, Glazoo biedt niet alleen uitstekende kwaliteit, maar ook een persoonlijke aanpak en betrouwbare service. Ik blijf hier zeker terugkomen!

vlotte afhandeling zonder problemen
Snelle service
Ben zeer tevreden over de service en de…
Ben zeer tevreden over de service en de prijs !
Service goed, kwaliteit wat minder
Goeie service, ging heel snel, was binnen een week gereed.
Bril was gebogen terug gekomen, is niet heel voorzichtig mee omgegaan. Ze hebben heel netjes aangeboden om het te herstellen, maar ben toch naar een vertrouwde opticien bij mij in de buurt geweest.
Niet heel tevreden met de kwaliteit van de glazen, ondanks dat ik de hoogste kwaliteit glazen heb gekozen zit er een best grote matte rand, welke heel zichtbaar wit is in een verder minimalistisch frame.

Vastaus yritykseltä Glazoo
Had a perfect service for my glasses
Had a perfect service for my glasses. Justine and Marc were great. Their association with Tokai Belgium to produce high quality glasses is a winning combination. My next glasses will be with glazoo. They have a physical shop in Zonhoven where you can meet the wonderful people (Marc & Justine) 😊

Goede en snelle communicatie
Goede en snelle communicatie. :)
Kwaliteit van de glazen tot nu toe zeer goed!
Verpakking en verzending is aan het verbeteren - laatste zending goed stevig verpakt.

Vastaus yritykseltä Glazoo
Soms is de communicatie vlot en snel…
Soms is de communicatie vlot en snel maar als het op het volgen van je product en naar het leveren naar je product de communicatie heel gebrekkig.

Vlotte service
Vlotte service. Goede prijs. Ik ben reeds lang klant en zal opnieuw terugkomen.

aangeraden!
Snel, goed, goedkoop en bovendien was er nog een klein probleempje aan het scharnier verholpen. Aangeraden!

Vastaus yritykseltä Glazoo
montage van de glazen was niet correct…
montage van de glazen was niet correct , spijtig
Wel een supersnelle reactie om het probleem aan te pakken

Perfect
Perfect. Gemakkelijke service met het postlabel dat je krijgt in je e mail. Inpakken en afgeven in de post.zeer vriendelijke klantenservice, mijn pakketje naar het buitenland opgestuurd gekregen na vraag. Glazen zijn top!
Gewoon een super product en dienst!

Vastaus yritykseltä Glazoo
Top super content van GLAZOO.
GLAZOO heeft mijn brilglazen perfect vervangen niet van op te merken in een week had ik mijn bril terug zoals afgesproken mijn volgende is terug voor GLAZOO echt een aanrader. Mvg Eddy. Zwevegem

Vastaus yritykseltä Glazoo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.