Zeer goed service in de winkel in Zonhoven. Ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen. Zelfs nog even nagekeken als het wel klopte wat de oogarts voorschreef. Maandag montuur binnengebracht en zat... Näytä lisää
Bril keurig verwerkt en verpakt teruggestuurd tegen redelijke prijs. Met doekje en spray als bonus. Enig minpunt: verstuurd via DPD, de slechtste pakketdienst - zelfs rekeninghoudend met winterweer e... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een dikke duim voor dit bedrijf dat nieuwe brillenglazen steekt in een bril, ongeacht waar je die aankocht. Vind ik uiterst handig. De prijs viel mee, toch zeker in vergelijking met andere opties.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer tevreden over geleverde brillen. Binnen twee weken brillen weer retour in huis. Zeker een aanbeveling. Via opticien was ik voor eenvoudige glazen ruim 250 euro kwijt geweest. Ik heb via marktplaa... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Glazoo biedt een duurzame, betaalbare oplossing voor brildragers die nieuwe brillenglazen nodig hebben, maar nog geen afscheid willen nemen van hun favoriete montuur. Heb jij krassen op je brillenglazen of een nieuwe sterkte nodig? Onder het motto: "zelfde look, beter zicht", plaatsen onze opticiens nieuwe glazen in elk montuur, ongeacht het merk of model.
Oppelsenweg 87, 3520, Zonhoven, Belgia
- 011 76 63 67
- info@glazoo.be
- glazoo.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Wederom weer heel tevreden met mijn…
Wederom weer heel tevreden met mijn brilglazen.

Brillenglazen perfect ingeslepen
Brillenglazen perfect ingeslepen. Dunheid naar tevredenheid.
Niet de volledige 5 sterren omdat de inslijpservice terug naar mijn huis toch wel lang duurde.
Op 4 juni had ik het pakje voor Glazoo ingeleverd en op 25 juni had ik mijn bril weer in huis.
Ik zal er zeker nog eens opnieuw bestellen en hopelijk gaat het dan sneller.

Vastaus yritykseltä Glazoo
Laat je niet gekken bij de lokale opticien. Het kan veel goedkoper.
Mijn eerste bril was een oudje. Heb daar nieuwe zonnebrilglazen op sterkte laten zetten. Ptima kwaliteitsglazen. Toen bij Aliexpress titaan pilotenbril voor 16 euro gekocht en deze met sterktekaartje maar Glazoo gezonden. Voor 90 euro prima zonnebril op sterkte met mooie klwaliteit glazen. Bij de opticien zeker 3 keer duurder.

Mooi betrouwbaar dynamische…
Mooi betrouwbaar dynamische organisatie! Doen wat ze beloven en alles naar tevredenheid in een korte doorlooptijd. Kortom chapeau voor dit mooie jonge bedrijf!
Zeer goede service en prima…
Zeer goede service en prima prijs-kwaliteit verhouding

Vastaus yritykseltä Glazoo
Ik heb op 23 april 2 sets zonneglazen…
Ik heb op 23 april 2 sets zonneglazen voor 2 identieke monturen in verschillende kleuren besteld.
24 april afgegeven bij dpd.omdat er in Nederland koningsdag etc tussen zat,zijn de monturen pas op 29 april bij glazoo bezorgd.
Vervolgens niets meer gehoord,ook geen antwoord op mijn mail... ik belde op 7 mei en kreeg te horen dat het vrijdag 9 mei verzonden zou worden.daarna heb ik dinsdag weer gemaild dat ik geen bericht van verzenden had gekregen.
Op deze mail kreeg ik eindelijk wel netjes antwoord met excuses en een track&tracenr.voor 1 bril.de andere bril zou de volgende dag apart worden verzonden.
Gisteren 14 mei kreeg ik de eerste bril terug, het montuur van acetaat was totaal vervormd en kaarsrecht van voren,geen bolling naar het hoofd toe en de pootjes waren dus ook te kort zodat ze niet meer achter de oren vielen.
Ik heb dit direct doorgemaild en wederom geen reactie op gekregen.vandaag de tweede bril ontvangen en die is gelukkig wel in orde.
Dus al met al,de glazen en sterktes zijn in orde en conform het recept wat ik heb doorgegeven bij het bestellen.
Wel is de afhandeling zoals bijv. De beloofde mail bij verzenden beide keren niet ontvangen en was het een verassing dat ze bezorgd werden.
Ook het feit dat ze niet antwoorden op mails,aan de telefoon een toezegging doen maar niet waarmaken hebben ervoor gezorgd dat ik 2 sterren geef,dat is puur omdat de glazen de juiste sterkte hebben.
Service en omgang met de monturen is echter respectloos en zoals gezegd is 1 montuur niet te gebruiken omdat het gewoon echt helemaal vervormd is,dit heb ik ook op foto's naar hun gemaild met de vraag op een oplossing.
Erg jammer dit.
UPDATE 16 MEI 2025:
GISTERENMIDDAG DUS TOCH EEN REACTIE OP MIJN MAIL GEKREGEN MET EEN VERZENDLABEL ZODAT IK DE VERVORMDE BRIL KAN TERUGSTUREN OM HET TE PROBEREN OPLOSSEN.IK GA DIT NIET DOEN OMDAT IK VREES DAT HET WEDEROM EEN AANTAL WEKEN ZAL DUREN.toch bedankt voor het netjes willen oplossen........

Vastaus yritykseltä Glazoo
Gewoon super netjes afgeleverd en…
Gewoon super netjes afgeleverd en precies zoals ik had gevraagd.

Vastaus yritykseltä Glazoo
De glazen kwamen vlug toe
De glazen kwamen vlug toe in de bevestigde winkel.
Daar werden ze ook onmiddellijk in mijn bril gezet.

Satisfait
Clair à la commande,délai très raisonnable, résultat tout à fait conforme à la promesse

Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goede prijs-kwaliteitverhouding.
Prima communicatie

Tevreden
De zetel in Zonhoven heeft er alles aan gedaan om de bestelling zo goed mogelijk op te volgen.
Ik ben zeer tevreden van het resultaat (zonnebril met in de zon verdonkerende glazen)
Enig minpuntje: het heeft 3 weken geduurd om mijn bril terug te krijgen.
Gelukkig had ik nog mijn ‘ gewone’ bril .

Oud montuur nieuwe glazen
Een oud montuur wat altijd zo fijn zat weer nieuwe multifocale glazen in laten zetten. Tevreden mee.

Eenvoudig,snel,goede kwaliteit
Eenvoudig bestellen, snelle levering, goede prijs/kwaliteit .
Enkel puntje kritiek, de verpakking waarin het werd terug gestuurd was van zeer slechte kwaliteit tov de doos waarin ik de monturen had verstuurd.
Verder is het zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Glazoo
Perfecte glazen voor mijn zonnebril op…
Perfecte glazen voor mijn zonnebril op sterkte. Ben echt dik tevreden.

Vastaus yritykseltä Glazoo
Facilité d’envoi et de réception ..
Facilité d’envoi et de réception ..
Très bon service , je recommande

Vastaus yritykseltä Glazoo
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.