Saanut 5/5 tähteä

Zeer goed service in de winkel in Zonhoven. Ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen. Zelfs nog even nagekeken als het wel klopte wat de oogarts voorschreef. Maandag montuur binnengebracht en zat... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bril keurig verwerkt en verpakt teruggestuurd tegen redelijke prijs. Met doekje en spray als bonus. Enig minpunt: verstuurd via DPD, de slechtste pakketdienst - zelfs rekeninghoudend met winterweer e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Een dikke duim voor dit bedrijf dat nieuwe brillenglazen steekt in een bril, ongeacht waar je die aankocht. Vind ik uiterst handig. De prijs viel mee, toch zeker in vergelijking met andere opties.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over geleverde brillen. Binnen twee weken brillen weer retour in huis. Zeker een aanbeveling. Via opticien was ik voor eenvoudige glazen ruim 250 euro kwijt geweest. Ik heb via marktplaa... Näytä lisää

1. Optikko

Yrityksen kirjoittama

Glazoo biedt een duurzame, betaalbare oplossing voor brildragers die nieuwe brillenglazen nodig hebben, maar nog geen afscheid willen nemen van hun favoriete montuur. Heb jij krassen op je brillenglazen of een nieuwe sterkte nodig? Onder het motto: "zelfde look, beter zicht", plaatsen onze opticiens nieuwe glazen in elk montuur, ongeacht het merk of model.

4,5

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

top leesbril

informatie werd verstrekt via email.
Levering correct en mijn bril volledig in orde.

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Glazoo

Fijn om te lezen, bedankt!

Saanut 5/5 tähteä

Dit is echt top over heel de lijn, al jaren.....

Dit is echt top! Geen gedoe met buitenlandse firma's maar vooral een service die echt onbetaalbaar is. Ik ben al langer klant en helaas heb ik twee keer pech gehad bij een brillevering. Vanaf de eerste telefoon is dit 100% rechtgezet. Top. Toptevreden met geweldige lenzen aan geweldige vriendelijke en snelle service + eerlijke prijzen die je nergens vindt....

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Glazoo

Dit doet plezier om te lezen! Blij dat we je kunnen helpen!

Saanut 1/5 tähteä

Heb een bestelling geplaatst op 4…

Heb een bestelling geplaatst op 4 november.dan krijg ik bericht dat ze mijn bril stuk hebben gedaan tijdens plaatsing van glazen, Ik heb een nieuwe montuur van starck degelijk materiaal , ze hebben deze stuk gedaan tijdens het vastschroeven .Dit zou zo snel mogelijk opgelost worden vandaag 18 oktober nog niets gehoord.klantensevice zijn deze jullie werkwijze???? Indien ik geen reactie krijg zal ik de ombudsdienst inschakelen voor de schade die jullie hebben verricht. Mvg.

18. marraskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Glazoo

Beste klant, onze oprechte excuses voor dit voorval. We hebben u op 4/11 een mail gestuurd met enkele voorstellen, maar hebben tot op heden nog geen reactie ontvangen. Kan u aub opnieuw contact met de klantendienst opnemen?

Heel tevreden

Heel tevreden. Vlotte procedure, afgewerkte bril snel ontvangen. Ook de multifocale glazen zijn helemaal in orde.

19. lokakuuta 2025

Bedankt voor je review!

Saanut 2/5 tähteä

Trage service

De levering en het terugzenden duurt veel te lang ! Uiteindelijk toch alles goedgekomen !

26. lokakuuta 2025

Dag Wallodia,
Onze excuses dat we jouw telefoontje niet hebben kunnen beantwoorden.
Ik verduidelijk de situatie even :
U heeft uw bestelling overhandigd aan DPD op 06/11. Deze is bij ons gearriveerd op 07/11 en was klaar op 18/11. Hij gaat vandaag (19/11) op de post.
Dat zijn 9 werkdagen en dus 1 dag meer dan de beloofde levertermijn. Ook hier onze excuses voor de vertraging.

Helaas is het voor ons niet haalbaar om iedereen persoonlijk te verwittigen. Hopelijk ben je wel tevreden met het resultaat!

Saanut 5/5 tähteä

This used to be common...

Happy to find a service where I can reuse my frames. It used to be obvious, but now most places require that you throw away your perfectly good set of frames, forcing you to buy things you don't need, spend money unnecessarily and generating more trash in the world. Good to still be able to consciously replace just the lenses with a company like Glazoo.

27. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Glazoo

So nice to read this! Thank you so much!

Saanut 2/5 tähteä

Normaal zijn wij onze bril max

Normaal zijn wij onze bril max. 10 dagen kwijt en nu bijna 3 weken

13. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Glazoo

Dag Pauline, jouw bestelling heeft inderdaad vertraging opgelopen deze keer. Onze oprechte excuses hiervoor!

klantgericht en hulpvaardig

Er werd getwijfeld aan de juistheid van het brilrecept dat ik online had ingevuld. Ik heb daarom voor de duidelijkheid het recept van de opticien gescand en per e-mail toegestuurd. Fijn dat er extra gecontroleerd werd door Glazoo! Alleen jammer dat daardoor de levering van de bril later werd dan gepland waardoor ik de bril niet mee kon nemen op vakantie.

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Glazoo

Sorry voor de vertraging!

Saanut 5/5 tähteä

Een super goede ervaring gehad

Een super goede ervaring gehad ! Brilglazen waren binnen de week aangekomen en op de bril gezet. Mijn bril stond ook een beetje los dus dit hebben ze ook opgelost. Nu terug een perfect zicht ! Zeker voor herhaling vatbaar ! ❤️

10. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Glazoo

Bedankt voor je review en hopelijk tot snel!

Saanut 4/5 tähteä

Multifocale glazen in bestaand montuur: prima

Met recent oogmeetrapport een set multifocale glazen besteld voor bestaand montuur.
Keurig verzendlabel ontvangen en na twee weken de bril gekregen. Helaas waren de glazen niet ok. Bril retour gestuurd (weer netjes label ontvangen). Bleek men een fout gemaakt te hebben en de glazen waren verwisseld. Na nog 10 dagen de bril ontvangen en echt perfect. Niet te onderscheiden van de glazen die twee keer zo duur waren. Dus complimenten voor de nette afhandeling en proces. Wel sterretje minder door de fout.

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Glazoo

Onze excuses voor dit voorval! Toch bedankt voor je review en blij dat je er tevreden mee bent uiteindelijk. :)

Goede service en communicatie

Goede service en communicatie. Goede glazen en resultaat, bril is weer als nieuw.

4. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Glazoo

Veel plezier ermee! Bedankt voor je review.

Reeds 2x een bestelling gedaan

Reeds 2x een bestelling gedaan. Eerste keer feilloos in orde. 2e maal klein probleempje maar ze hebben er alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk en correct op te lossen. Zeer aan te bevelen site met uitstekende service!!

22. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Glazoo

Bedankt voor je feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden over mijn ervaring met…

Zeer tevreden over mijn ervaring met dit bedrijf. Pas bij een probleem merk je echt hoe professioneel een organisatie is, en in dit geval was de service uitstekend. Het team was uiterst behulpzaam en bood direct een passende oplossing. Ik ben erg blij met mijn bril en geef met overtuiging vijf sterren voor de uitstekende klantenservice. Een voorbeeldig bedrijf

23. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Glazoo

Bedankt voor je review en de positieve feedback!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin