contact met natasja en emiel van glasgemak liep heel goed , ze weten waar ze het over hebben. glas is netjes geplaatst door emiel en collega . zal ze zeker aanbevelen bij andere
Yritys on vastannut
Deskundig, professioneel en servicegericht. Glasgemak heeft ons geholpen met de vervanging van in totaal 7 ruiten naar HR++ isolatieglas. De planning en plaatsing ging niet helemaal vlekkeloos o.a. do... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Komen afspraken na. Jammer van die tariefsverhoging na offerte. Was bijna een afzegreden geweest. Mannen ter plekke snel en flexibel. Helaas op 1 raam linkerbovenhoek kit niet goed afgestreken. Verder... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wij hebben in augustus in alle kozijnen glas laten zetten. Zowel de voorbereiding als de uitwerking was top in orde. Bij vragen kregen wij vrijwel direct een reactie. Het plaatsen van het glas ging pr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wil jij er warmpjes bij zitten en geld besparen op je energierekening? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van (isolatie)glas en geven je advies op basis van jouw persoonlijke situatie. Glasgemak staat voor duidelijkheid, eerlijkheid en kwaliteit. Tip: check of je subsidie kan krijgen op de site van Rijksoverheid of RVO en vraag direct een offerte aan!
Heideweg 112, 3825ZM, Amersfoort, Hollanti
Goede communicatie en vriendelijke service.

Vastaus yritykseltä Glasgemak.
Topbedrijf, plaatsing van 12 HR++ ramen is deskundig, netjes en volgens afspraak geleverd en gemonteerd.
Communicatie vanaf offerte tot plaatsing verliep helder snel en adequaat. Aanrader.

Vastaus yritykseltä Glasgemak.
Als u nieuwe ramen wilt zoek dan niet veder. Wij hadden enkel glas en wilde dubbele glas dus op zoek gegaan en een aanvraag via een site gedaan dat bedrijven je op kunnen bellen zo gezegd zo gedaan.
Werd door glas gemak gebeld en kwamen langs om alles in te meten en een vrijblijvende offerte werd gemaakt. Een goede prijs vriendelijke en duidelijke service.
Personeel is vriendelijk en duidelijk.
Qua betalingen denken ze met je mee voor een passende oplossing.
We hebben de ramen laten plaatsen en zijn zeer tevreden.
Vakkundig en snel geplaatst.
We moeten alle ramen vervangen hebben in ons huis dus de volgende ramen laat ik weer door glasgemak doen. Zo service als je krijgt vind je niet snel meer.

Vastaus yritykseltä Glasgemak.
onder de indruk was van zowel de meting als de snelheid van de offerte. Deze blinken uit in vakmanschap, klantgerichtheid en inzicht.

Vastaus yritykseltä Glasgemak.
Wij zijn zeer tevreden. Deskundig advies, een nette prijs en een heel vriendelijke service. Leuk om te zien dat dit bedrijf zo kwaliteitsgericht is. Een aanrader!

Vastaus yritykseltä Glasgemak.
In mijn gehele woning hr++ glas laten plaatsen.
Super service:
Op tijd alles geleverd en geplaatst.
Aardige mannen die het heel professioneel komen plaatsen.

Vastaus yritykseltä Glasgemak.
Een adequaat bedrijf met snelle opvolging en goede dienstverlening.

Vastaus yritykseltä Glasgemak.
Snel, goed, betrouwbaar, netjes en vooral heel vriendelijke vrolijke mannen!
Dank Judith

Vastaus yritykseltä Glasgemak.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.