De monteur was er binnen 1,5 uur na de inbraak in ons huis en heeft een tijdelijke noodvoorziening geplaatst. Werden door de telefoniste en monteur netjes te woord gestaan. De telefoniste geef... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Duurde erg lang, zeker 2 maanden voordat het gefixt was, de plaatsing op zich wel ok, had ook netter gekund wat betreft de kit dus vandaar geen 5 sterren.
Yritys on vastannut
Jullie hebt een super reinigingsmiddel voor glas, spiegels en dergelijke. Wist niet, dat je dat bij jullie ook kon bestellen, wel kreeg ik er een cadeau van jullie na glasreparaties. Tot ik een meldi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goede en snelle service. Een afspraak maken was eenvoudig en ik ben erg vriendelijk te woord gestaan. De ruit met een thermische breuk werd netjes vervangen en al mijn vragen over de oorzaak ervan z... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Glaspunt heeft voor de 2e keer bij ons een noodkozijn geplaatst. Zij komen snel zoals afgesproken, met voldoende mensen en ruimen de rotzooi heel goed op.
Noodkozijn ziet er strak uit

Vastaus yritykseltä Glaspunt
De cleaners van Glaspunt zijn goed en zo geconcentreerd dat je maar weinig nodig hebt

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Wegens ziekte ging de afspraak niet door en daardoor kon de schilder niet alles schilderen en moeten wij helaas zelf nog een heel deel schilderen. Ook werd er eerst gezegd door de man die het glas kwam plaatsen dat er een probleem was, mijn man bekeek het geheel en liet hem weten wat hij kon doen en toen was er geen probleem meer en heeft hij het glas geplaatst. Al met al ok alleen helaas zelf werk met schilderen vanwege niet komen op de afspraak zelf

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Het glas ziet er mooi en naar verwachting uit in de deur.
Eén punt van kritiek, de glaslatten van de deur zijn met te lange nagels vast gespijkerd. De spijkertjes komen aan de zichtkant van de deur aan de buitenzijde er doorheen en hebben de deur beschadigd op een aantal plekken!

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Zeer vriendelijke medewerker, naast het zetten van het glas dacht hij ook mee over reparatie van het kozijn.

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Er ging iets mis met het bestelde glas maar dat is netjes opgelost en ze waren altijd bereikbaar.

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Heel makkelijk geregeld allemaal, èèn telefoontje en ze komen de boel opmeten, maken daarna een afspraak, vorige week is mijn ruit geplaatst stond er in één keer vier man voor mijn deur, binnen 10 minuten was de ruit er uit de nieuwe er in en vertrokken waren ze........Fantastic!!!

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Snelle afhandeling en keurige plaatsing op afgesproken dag.

Vastaus yritykseltä Glaspunt
De heren waren snel en zeer vriendelijk. Probleem in no time opgelost

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Al van de afspraak maken met de planner werd er meegekeken of het op een bepaalde dag kon. Glaszetter was zeer vriendelijk en kundig. Dat mag ook wel met 37 jaar ervaring.

Vastaus yritykseltä Glaspunt
een keurige medewerker die zijn werk zeer srieus neemt. keurig opgeleverd.

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Tot nu toe zeer tevreden over het vervangen nieuwe ruiten met HR++ glas.

Goed geholpen.
Glaszetter was op tijd en vriendelijk.
Zelfs nog een hoekje van het kozijn extra gekit.

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Alles is redelijk soepel gegaan. Ramen zijn netjes vervangen en het ziet er netjes uit. Ik ben tevreden met bijna de algehele uitvoering. Met wat meer "efficientie" in het afval verwerking zouden ze zich een hoop tijd hebben bespaard op het end.

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Vriendelijk personeel en goed glasherstel

Vastaus yritykseltä Glaspunt
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.