GladbilistArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Jeg tog både trailer og mc kørekort hos morten og han fik lagt en plan i forhold til arbejde. Det fungerede virkelig godt kan varmt anbefale morten 😀

Sjov kørelærer og god service Morten er en Super kørelærer, han er meget ærlig og giver konstruktiv feedback. Han har også altid en hyggelig historie til at holde humøret oppe. Jeg kan klart anbefal... Näytä lisää

1. Autokoulu
  2. Moottoripyörä-ajokoulutus

Hos Gladbilist går jeg op i at sikre dig et lærerigt og spændende forløb, hvor kvalitet og professionalisme er i fokus. Jeg gør mig umage for ikke bare at være hvilken som helst kørelærer på Fyn. Der lægges stor vægt på, at du får en god oplevelse med at tage dit kørekort.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

18 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg tog både trailer og mc kørekort hos…

17. kesäkuuta 2026

Hej Michael
Tak for de 5*. Det har været en fornøjelse at have dig til både trailer og mc. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger.😉 Vh Morten www.gladbilist.dk

Det var bare helt afslappet

Det var bare helt afslappet, god stemning havde god kemi.. Ikke noget pres.. God oplevelse

15. kesäkuuta 2026

Hej Jesper
Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger.😉 Vh Morten www.gladbilist.dk

Kan klart anbefales.

Kan klart anbefale at tage motorcykel kørekort hos Morten Køreskole. Morten er altid i godt humør og har en sjov historie til at grine lidt af. Han tager sig god til til at hjælpe hvis man er i tvivl om noget, samtidig med det er Morten også meget fleksibel, hvilket jeg sat stor pris på Overall, super godt forløb.

29. toukokuuta 2026

Hej Nanna
Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger.😉 husk at smil smitter, og gør dagen meget bedre.🙂

Super god instruktion

Super god instruktion, information, undervisning og kørsel - alt foretaget i en venlig men seriøs tone.

Stor anbefaling af Mortens Køreskole her fra. 👍🏻

8. toukokuuta 2026

Hej Rune
www.gladbilist.dk

Kørelæreren med det bedste humør

Den bedste oplevelse jeg havde med Morten er hans glade humør. Man får et smil og en latter ved hvert møde. Han er god til at fjerne en nervøsitet

8. toukokuuta 2026

Hej Mikael
Tak for de 5*. Humor smitter, så tak selv for dit humør. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger.😉 Vh Morten www.gladbilist.dk

Super god til at svare og fik mig…

Super god til at svare og fik mig hurtigt til køreprøve da jeg bare skulle optagere MC kort. Kan klart anbefale Morten

5. toukokuuta 2026

Hej Christian
www.gladbilist.dk

Det er en super kompetent kørelærer der…

Det er en super kompetent kørelærer der forstår at få noget humør med ind i undervisningen. Jeg vil anbefale Morten til vær en tid. Det har været en rigtig god oplevelse hele vejen.

1. helmikuuta 2026

Hej Lars
Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger, grin gør bare dagen bedre 😉 Vh Morten www.gladbilist.dk

Meget fleksible og service minded

Meget fleksible og service minded. Morten sørgede hele vejen igennem for at jeg var godt klædt på til prøven.
På trods af udfordringer med at få kalenderen til at gå op så gjorde Morten muligt hele vejen igennem.
Jeg anbefaler at bruge Morten som kørelærer 🙂

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gladbilist

Hej Tommy Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger, og min fleksibilitet gavnede dig. 😉 Vh Morten www.gladbilist.dk

Sjov kørelærer og god service

Sjov kørelærer og god service
Morten er en Super kørelærer, han er meget ærlig og giver konstruktiv feedback. Han har også altid en hyggelig historie til at holde humøret oppe. Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Morten. Lige fra teori lokalet til Motorvejen har Morten været hjælpsom , men og ladet mig stå på egne ben. Han formidler undervisningen simpelt og forståeligt, både køretimer og teori aftner. Det er derfor at jeg ville vælge ham igen, hvis skulle tage kørekort igen. Hvilket jeg dog håber ikke sker, da jeg ikke har lyst til at miste kørekortet.

10. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gladbilist

Hej Nikolai Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger. Du skal også huske at klappe dig selv på skulderen, for du kan mere end du tror.😉 Vh Morten www.gladbilist.dk

Morten er en super behagelig og rar…

Morten er en super behagelig og rar person og altid klar til at hjælpe med spørgsmål osv.
Alt var bare til UG 👍🏻 prisen og den service jeg fik kan jeg ikke sætte en finger på.
Så klart en anbefaling herfra hvis du skal vælge en kørelære

5. joulukuuta 2025

Hej Thomas

En fantastisk kørelærer med god humor

En fantastisk kørelærer med god humor, ingen slinger og alt kørte på skinner.
Jeg kan kun anbefales Morten. Tak for et godt forløb 💪

28. marraskuuta 2025

Hej Jimmy
Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger.😉 du har i hvert fald levet op til mine forventninger hvad angår højt humør 😅 Vh Morten www.gladbilist.dk

Klar anbefaling!

Klar anbefaling af Morten og hans køreskole.
Trailerkortet kom sikkert i hus, takket være god undervisning fra Morten, både teoretisk og praktisk.
Mortens rare og tålmodige tilgang til undervisningen betød at jeg trods lidt nervøsitet og manglende erfaring stod 'helt skarpt' til prøven 🎉

23. marraskuuta 2025

Hej Tenna

10/10

Det har sku været en fornøjelse at køre i denne køreskole. Jeg tog personvogn klasse B

Med eller uden kort har det været hyggeligt men også presende men vi kom stadig helt igennem 😁

Kanon god køreskole+kørelære 🫡

14. lokakuuta 2025

Hej Nand

Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger.😉 pas nu på den ældre fine Mazdaratti du har fået. Den er næsten guld værd. Vi ses på vejene.

Vh Morten www.gladbilist.dk

Dejlig hurtig proces fra start af, og trailerkortet er i hus.

Dejlig hurtig proces fra start af medpapirarbejde og administration, hvor der kommer styr på det hele.
Dejligt at teoriundervisning og praktiske køretimer med traileren kan foregå i weekenden.
Derefter hurtig til køreprøven, og trailerkortet er i hus.
Hurtigere kan det vist ikke gøres.

22. syyskuuta 2025

Hej Steen

www.gladbilist.dk

Hurtigt forløb uden for arbejdstiden

Det har været fantastisk på ingen tid og uden at det kommer i konflikt med mit arbejde at tage trailerkort hos Morten. Atmosfæren er god og afslappet uden at det går ud over seriøsiteten og pensum. Morten er sympatisk, vidende og MEGET venlig og imødekommende.
Kan kun give Morten og hans køreskole de bedste anbefalinger herfra. Tak Morten

24. syyskuuta 2025

Hej Martin

www.gladbilist.dk

Dejlig køreskole service og alt fra…

Dejlig køreskole service og alt fra køretimer og teorie er i top

15. syyskuuta 2025

Hej Thomas

www.gladbilist.dk

Kan helt klart godt anbefales

Kan helt klart godt anbefales.
Stod og skulle bruge et trailerkort ret hurtigt. Meldte mig ind efter at have snakket med Morten, der er imødekommende og super dygtig.
Teori en lørdag, køretimer dagene efter og køreprøve tirsdag. 4 dage -så kan det næsten ikke gå hurtigere.

2. elokuuta 2025

Hej Vivi

Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning og løfte om hurtig ekspedition har levet op til dine forventninger. Vi ses 😉

Vh Morten www.gladbilist.dk

Jeg er lide blevet færdig med bil…

Jeg er lide blevet færdig med bil kørekort og jeg har kun gode ting at sige om morten og hans køreskole ham vil jeg anbefaler

21. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gladbilist

Hej Markus Tak for de 5*. Det glæder mig at min undervisning har levet op til dine forventninger. Vi ses 😉

God og kyndig vejledning

God og kyndig vejledning. Jeg kan varmt anbefale Mortens køreskole. Jeg fik mit trailerkort på rigtig kort tid med køretimer helt uden for min arbejdstid. Godt gået

5. heinäkuuta 2025

Hej Bjarne