Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Ok ale powiadomienia Generalnie cała obsługa jest sprawna, intuicyjna i łatwa do przeprowadzenia. Problemów nie miałem właściwie żadnych. Jedna wada. Strasznie dużo powiadomień o możliwości dodan... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Niesteyty podzielam opinie innych osób... Odwołany lot w 2018r, sprawa założona (ponoć) w 2020r, był czas na złożenie reklamacji i sprawy sądowe, aby uzyskać odszkodowanie. Do dnia dzisiejszego ni... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Delayed or cancelled flight? Get up to 600 Euro compensation with GIVT. Free claim verification. Money on your account even within 30 days.
Yhteystiedot
Yhdistynyt kuningaskunta
- givt.com
Oszukany
Też nie dostaliśmy odszkodowania na całą rodzinę. Wygląda na to, że dostawali od linii odszkodowania i robili przelew na np. 1 z 3 osób, chyba żeby było, że przelew poszedł. Co najlepsze facet, który był jednym z szefów, ciągle zakłada inne spółki i ma się dobrze.
ESTAFA CON MAYÚSCULAS!!!!
Aparte de ser una estafada más de este fraude mercantil, lo que no puedo entender es que todavía tengan la página abierta para seguir robando a más gente, es que no hay suficientes indicios de que roban con premeditación y que les están dejando que sigan haciéndolo alegremente?? Que más necesitan para cerrarles la página y meterles un buen puro?? Yo también he denunciado y he dado orden a mi Banco de no pasar ningún cargo de esta gentuza pero hay millones de internautas que están predispuestos a ser engañados y aquí no se hace nada para cerrarles la cuenta?? No entiendo nada
Ta firma to kpina
Ta firma to kpina . Sprawa o odszkodowanie od 2018 roku . Wypłacono za 2 osoby za pozostałe 2 osoby twierdzą że leciały gratis i się nie należy , dziwny ten gratis jak mamy bilety z ceną która zapłaciliśmy . Czy ktoś już może składał sprawę na Policję odnośnie podejrzenia wyłudzenia pieniędzy ???
Po prostu oszuści i naciągacze.
Un'altra truffa bella e buona
Un'altra truffa bella e buona, ho affidato anch'io le mie pratiche a questa agenzia sperando di recuperare qualcosa del disagio avuto per il ritardo della partenza del volo, ma dopo anni non si è più saputo nulla..mi sono arrivate giusto delle email per illudermi e portandomi a stancarmi dimenticarmi e mollare il colpo, ma vedo che ad oggi nulla è cambiato ed ancora hanno il sito aperto giusto per ingannare altri passeggeri.
Masakra... Givt firma nie do polecenia!
Do dnia dzisiejszego nie ma ani informacji, ani zwrotu pieniędzy. Givt leci w kulki z klientami.
Jak chcieli żebym założyła u nich sprawę to potrafili dzwonić, pisać, a teraz cisza.
Totalne olewanie ludzi.
Nie polecam!!!
Nie polecam!
Trzy lata czekania na rozwiązanie sprawy. Brak kontaktu! Straciłam tylko czas i odszkodowanie! Nie polecam!!!!!!
5 lat oczekiwania bez żadnych…
5 lat oczekiwania bez żadnych rezultatów. Obecnie telefon wyłączony. Nie polecam
au fost foarte promti recomand,
Cztery lata czekania na odszkodowanie i…
Cztery lata czekania na odszkodowanie i nic nie polecam.
Total con
3 years and Still no payout they said I won but didn't send the money
Nie polecam firmy i potwierdzam…
Nie polecam firmy i potwierdzam wcześniejsze negatywne opinie, z rodzina 6 osób 5 h opóźniony lot, wszystko udokumentowane, do wywalczenia 1200 euro. Zero kontaktu przez 3 lata. Po czym odmowa ze nie zapłaciła linia lotnicza. Zero dowodu na jakikolwiek wyrok albo informacje ze strony linii lotniczej. Wyglada na to ze ubezpieczenie wyciągają dla siebie, a klientom dają to samo pismo ze się nie udało…
Banda Złodziejii!!!
Witam
Odradzam wszystkim ta firmę!!!Lecą w chu...aż miło.Ktos powinien zająć się ta firma i przejrzeć im papiery.Maja siedzibę w Warszawie,która oczywiście jest ukryta oraz nie przyjmują tam klientów,to juz oczyms świadczy!Na maila trzeba czekać miesiąc a dodzwonienie się jest wręcz nie możliwe!
Zdecydowanie nie polecam
Pełnomocnictwo które podpisałem w 2018 roku do uzyskania odszkodowania z tytułu opóźnionego lotu było dużym błędem. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem nawet 1 euro. W chwili obecnej niemal po 3 latach nieudolnie prowadzonej sprawy, nie raczą nawet odpowiedzieć na maile. Kontakt zerowy. Ostatnie informacje to że linie odmawiają wypłaty a sprawę kierują do sądu. I tak 3 rok. Żenada. Coraz bardziej zastanawiam się nad złożeniem sprawy do prokuratury i Urzędu Skarbowego, by wyjaśnić prawidłowość postępowania. Na szczęście mam zabezpieczoną korespondencję od początku. Zdecydowanie nie polecam!!!
Nikomu nie proponuje nie profesjonalne…
Nikomu nie proponuje nie profesjonalne podejście sprawa ciągnie się już około 4 lat zero informacji o postępie zero kontaktu Odpuście sobie!!!!
pessimi
pessimi, veramente pessimi. Vi invito a non affidare pratiche a questi di givt. Dopo un anno e mezzo di attesa mi inviano finalmente una mail di reclamo chiuso e con l'importo da ricevere. A distanza di 3 mesi mi dicono che non hanno ricevuto i soldi dalla compagnia aerea e quindi se ne lavano le mani. Ma stiamo scherzando?? Dei veri e propri truffatori
Uwaga wyłudzają odszkodowania !!!!!!!
Po informacji w styczniu tego roku, że odkszkodowanie już będzie przelewane i oczywiście w załczniku jest faktura tej firmy na swoją prowizję ??? i sprawa jest załatwiona pozytywnie. Po czym w maju otrzymuję informację że sprawa jest zamknięta i żadnego odszkodowania nie będzię. Wygląda na to, że firma zajmuje się wyłudzaniem odszkodawań na własne konto. Nie polecam !!!!!!!
Péssima! Longa espera e sem respostas.
Péssima. Muita demora!
Estou há muitos meses à espera de um posicionamento da empresa quanto ao meu processo, e nem responder aos meus e-mails, eles respondem.
Tenho medo de fazer a mesma solicitação para uma concorrente deles e ter problemas à frente!
Unresolved case.
After three years of waiting, my request was closed without a positive solution.
Totally disappointed.
But it has not been given information on whether they can do something or not.
Nie polecam! Po 3 latach łaskawie odezwali się po chyba 2 latach ciszy, że sprawa zakończona i uargumentowali pandemią... co to ma do mojego lotu odwołanego we wrześniu 2018 r.??? Żałuję, że nie przekazałam sprawy prawdziwym prawnikom a nie tylko reklamie. Nie wiem, kto pisze im te dobre opinie... Przez zaufanie im straciłam pieniądze, które mi się należały.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.