Det var enkelt å legge inn bestillingen. Leveringen var rask. Det var flott å kunne skrive en personlig hilsen til mottakeren og til og med legge ved et bilde fra mitt eget galleri. Alt fungerte helt... Näytä lisää
Selve kjøpet gikk veldig greit, det var bare en hake ved det! Jeg gikk inn på en heimeside for det jeg trodde var for Amfi på Steinkjer. Etter at kjøpet var gjennomført, satt jeg der med et gavekort f... Näytä lisää
Som førstegangs kjøper av gavekortet synes jeg all informasjon som kom underveis og etterkant var veldig bra. Jeg valgte å gi gavekortet digitalt på sms til et gitt tidspunkt og det fungerte veldig f... Näytä lisää
Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å gi Givn.no kun en stjerne og mye pepper. Årsaken til det var at vi fikk en utekveld der vi hadde sett fram til å få kjenne på nye smaker, ødelagt pga. at nettsiden... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Givn
- 3 års varighet
- Påminnelser på SMS
- Pengene tilbake-garanti
Les mer og kjøp gavekort på givn.no
Sorgenfrivegen 9, 7031, Trondheim, Norja
- hjelp@givn.no
- givn.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vastaus yritykseltä Givn
De som fikk gaven ble begeistret og…
De som fikk gaven ble begeistret og fant med en gang flere restauranter som var aktuelle for dem

Quality.
Clean website and order process.
An extremely rare practice of three years of validity, and transferring any unused amount back to you. Highly recommended!

Vastaus yritykseltä Givn
Jeg finner ikke kvitteringen og…
Jeg finner ikke kvitteringen og mottaker finner ikke gavekortet. Ingen hjelp å få av nettsida.

Vastaus yritykseltä Givn
Likte at gaven kunne tidsbestemmes for…
Likte at gaven kunne tidsbestemmes for åpning på sms

Vastaus yritykseltä Givn
Mottaker satte pris på gavekortet
Mottaker satte pris på gavekortet, spesiellt at det kan brukes flere steder i Norge.

Enkel å bruke
Enkel å bruke. Flott at man kan følge prosessen hele veien fra kjøp til mottaker åpner gavekortet. Og helt supert at gavekortet kan gis fremover i tid. Artig at man kan legge ved bilde i gavekortet :-)

Vastaus yritykseltä Givn
Enkel og trygg måte å bestille gavekort…
Enkel og trygg måte å bestille gavekort på nett. Ble levert til mottaker på sms og med kvittering på e-post til bestiller. Anbefales!

Gikk ok med gavekort
Gikk ok med gavekort, men fikk ikke tilsendt kvittering hvilket var veldig upraktisk. Måtte sende melding å etterspørre dette og tok 24 timer før det var mulig å få tak i.

Vastaus yritykseltä Givn
Grei beskrivelse og rask gjennomførin
En genial ordning :)
Flott at det gikk an å legge inn tidspunkt for når sms'en skulle sendes, og personlig hilsen.
Kan brukes i hele landet.
En genial ordning og god service.
Var ganske enkelt å bestille og ble…
Var ganske enkelt å bestille og ble levert presist. Veldig fornøyd
Godt mottatt av jubilant
Veldig praktisk og enkelt
Gi en fortjent belønning
Det var lett å direkte å sende et gavekort digitalt.
Listen over butikker, restauranter og opplevelser du kan bruke gavekortet er lang og interessant.
Den digitale formidling er vennlig og tiltrekkende.