Rad sa Mionom je bio veoma inspirativan za našu ćerku. Pokrenuo ju je da razmišlja o sebi i mogućim poslovima. Primetili smo i da je pozitivno uticao na njeno samopouzdanje. Takođe i mi roditelji s... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Veoma sam zadovoljna kako je Miona puzitivno uticala na moju cerku da prosiri svoje poglede ne samo po pitanju zanimanja sto je bio primarni cilj nego i uopste .Meni kao roditelju je pomogla da shvati... Näytä lisää
Na početku nisam znala što želim raditi u budućnosti i kako želim nastaviti svoje obrazovanje. Miona mi je pomogla vidjeti moje jače i slabije strane. Uvjerenija sam u svoju odluku o nastavku obrazova... Näytä lisää
Program "Svoje sreće pronalazač" smo otkrili slučajno, u žeqi da pomognemo svom sinu da pronadje svoje buduće zanimanje. Za vreme ovog programa on je sazrevao, bio aktivan u istraživanju svojih potenc... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
GiftedLab propose différentes activités - cours, formations, conférences, ateliers, consultations, sessions de coaching - solutions pour révéler vos talents, mettre en pratique l’orientation professionnelle basée sur les points forts, comprendre et répondre aux besoins socio-émotionnels de tous les enfants, y compris les forces et les difficultés des enfants doués, talentueux et 2e.
Yhteystiedot
5 rue Christiani, 75018, Paris, Ranska
- +33 6 11 73 23 66
- miona@giftedlab.org
- giftedlab.org
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super iskustvo
Super, Miona je dobro objasnila moje jake strane, navela praktične primjere. Dobro mi je bilo na profiliranju. Naučio sam mnogo o mojim jakim stranama i otkrio sam poslove u kojima bi mogao biti dobar.

Vastaus yritykseltä GiftedLab
Svaka preporuka
Osoba koja zbilja može pomoći u odgoju darovitog djeteta. Savršena osoba koja je od pomoći kako djetetu tako i roditeljima. Uvijek na dispoziciji kako bi pomogla ili dala savjet.
Svaka preporuka.
Need a French Teacher for You or Your Gifted Child?
Miona is a fantastic French teacher for both gifted children and beginner adults alike.
We work hard in class but have a lot of fun while doing it.
Miona has created a wonderful learning environment and will have you from zero to French speaker in no time flat.
I cannot recommend her enough...
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.