Ben serieus enorm blij met het resultaat, het heeft al mijn verwachtingen overtroffen, ben blij dat ik de keuze voor dit type vloer heb gemaakt.
Als je een gietvloer overweegd, laat je dan hier informeren, ze kunnen je echt alles vertellen en nemen ruim de tijd voor hun klanten.
Hier zoals ik jullie beloofd hebt mijn review. Ik heb een gietvloer besteld bij dit bedrijf en inmiddels kan ik ook daadwerkelijk genieten van de vloer. Het is erg mooi geworden!
Leuk team van mensen dat ook echt uit vakmensen bestaat. Geen slordigheden maar alles super netjes afgewekt.
Yrityksen kirjoittama
Voor het creëren van een Trustpilot-profiel voor Gietvloer Groningen, zou een passende beschrijving in het Nederlands als volgt kunnen luiden: Welkom op de Trustpilot-pagina van Gietvloer Groningen, dé specialist in naadloze, duurzame en stijlvolle gietvloeren in de regio. Bij Gietvloer Groningen zetten we ons met volle overgave in om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een vloer die niet alleen mooi is, maar ook praktisch in gebruik en onderhoud. Onze expertise strekt zich uit van polyurethaan en epoxyvloeren tot aan betonlook en designvloeren, geschikt voor elke ruimte in uw huis of kantoor. Elk project wordt door ons team van vakmensen met de grootste zorg en aandacht uitgevoerd. Wij geloven in een persoonlijke benadering en werken nauw samen met onze klanten om hun wensen en behoeften perfect in kaart te brengen. Daarbij staan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel. Ontdek de veelzijdigheid van onze diensten en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden die gietvloeren bieden. Of u nu op zoek bent naar een strakke, moderne uitstraling of een warm, natuurlijk gevoel, Gietvloer Groningen helpt u graag uw ideale vloer te realiseren. Bezoek onze website of neem direct contact op voor een vrijblijvend advies op maat. We kijken uit naar uw beoordelingen en feedback op Trustpilot, zodat we onze dienstverlening continu kunnen blijven verbeteren en aan uw verwachtingen kunnen voldoen.
Paterswoldseweg 806, 9728 BM , Groningen, Hollanti
- +31505690492
- contact@gietvloergroningen.com
- gietvloergroningen.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
eindelijk een goeie gietvloer in…
eindelijk een goeie gietvloer in groningen gevonden netjes gelegd en alles volgens afspraak
snelle gietvloer service
snelle gietvloer service, alles netjes gedaan en heel tevreden met het resultaat
gietvloer was top alles strak en netjes…
gietvloer was top alles strak en netjes afgewerkt
de gietvloer ziet er overal strak uit
meubels verplaatst zonder schade
Het voelt alsof een interieurarchitect…
Het voelt alsof een interieurarchitect hier betrokken was zo netjes en logisch is het gedaan.
Ik Dacht Dat Zo
ik dacht dat zo n vloer kwetsbaar zou zijn maar niks daarvan t blijft gewoon heel
mijn broer zag op zolder hoe hij exact…
mijn broer zag op zolder hoe hij exact vroeg waar de verdeler zat zodat vloer later mooi egaal bleef
Bij Daglicht Fris En
Bij daglicht fris en bij avond warm perfect gekozen afwerking
Ze werkten precies
Ze werkten precies, geen krassen of strepen zichtbaar na t plaatsen
ik dacht dat zo'n strakke gietvloer…
ik dacht dat zo'n strakke gietvloer duur zou zijn, maar t viel mee
Netjes rondom de deurpost gewerkt
Netjes rondom de deurpost gewerkt, mijn broer zei dat vakwerk is.
de kamer oogt groter door die satijn…
de kamer oogt groter door die satijn look die overal doorloopt
m'n partner wilde geen plinten en ze…
m'n partner wilde geen plinten en ze hebben dat supernetjes opgelost
De moeite waard om hier te informeren
echt een mooie vloer geworden
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf. Je kunt prima afspraken met ze maken, geven goed advies en de prijzen vallen erg mee.
Vriendelijke ondernemer
Vriendelijke ondernemer. Echt een specialist in gietvloeren. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. Is supermooi geworden.
Wij hebben voor epoxy gekozen
Wij hebben voor epoxy gekozen. Super goed materiaal en makkelijk met de schoonmaak.
Ben heel blij met de gietvloer
Ben heel blij met de gietvloer. We hebben er lang over getwijfelt ivm de kosten maar hebben er toch zeker geen spijt van.