Super godt firma👌🏻 Udfører altid deres…
Super godt firma👌🏻 Udfører altid deres arbejde til perfektion og overholder alle tider! Kan helt klart anbefales.

Vastaus yritykseltä Ghspecialisten
Hos Gulv og Have Specialisten tilbyder vi professionelle løsninger inden for både gulvarbejde og haveanlæg. Vi udfører alt fra gulvslibning og lægning af nye gulve til etablering af smukke og holdbare træterrasser. Inden for haveområdet tilbyder vi desuden anlæg og vedligeholdelse af blandt andet kunstgræs, grus og fliser, altid med fokus på kvalitet og et flot resultat. Som noget unikt tilbyder vi en fleksibel abonnementsordning i perioden fra 1. april til 1. september, hvor vi kommer ud én gang om ugen og sørger for løbende vedligeholdelse af jeres have – så den altid fremstår velplejet uden besvær for jer. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.
Ryttergårdsvej 42, st. mf, 3520, Farum, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Ghspecialisten
Virkelig flot arbejde ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️hurtigt og professionelt og virkelig flot lavet

Vastaus yritykseltä Ghspecialisten
Jeg fik slebet og behandlet mine gulve, og jeg er virkelig imponeret over resultatet. Arbejdet blev udført professionelt og med stor sans for detaljer. Gulvene fremstår som nye, og hele rummet har fået et markant løft.
Kommunikationen var god fra start til slut, og aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Der blev arbejdet effektivt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Samtidig blev der ryddet pænt op efter arbejdet, hvilket jeg satte stor pris på.
Jeg kan klart anbefale dette gulvslibefirma til andre, der ønsker et flot og holdbart resultat. Det er tydeligt, at de ved, hvad de laver, og går op i kundetilfredshed.

Vastaus yritykseltä Ghspecialisten
Vi havde Gulv & Have Specialisten ude hos mine forældre til at ordne deres have, og vi er simpelthen så tilfredse med resultatet.
Super god service hele vejen igennem – han var virkelig nem at få fat på, fleksibel og god til at lave klare aftaler. Arbejdet blev udført professionelt, og haven ser nu fantastisk ud.
Kan klart anbefales!

Vastaus yritykseltä Ghspecialisten
Flink ung mand der har styr på det han fikset mit gulv så det var så godt som nyt 💪🏽💪🏽

Vastaus yritykseltä Ghspecialisten
Fantastisk flot udførelse af det aftalte arbejde. Nem at komme i kontakt med og en super kundeservice. Kan klart anbefales herfra :)