Gezondheidscontrole

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nietsvermoedend een aantal gegevens ingevuld over mijn gezondheid Ik heb nergens voor getekend of een mondelinge toezegging gedaan, heb ook niks aangevinkt Heb helaas wel 59 euro betaa... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb ook zo’n testje ingevuld en dezelfde ervaring als alle anderen hier. De factuur is echter niet rechtsgeldig. Volgens de belastingdienst moet er op een rechtsgeldige factuur: de naam en h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Evenals alle anderen ben ik opgelicht. Ik wil en kan niet betalen. Volgens mij houdt het ook geen stand! Heb direct geageerd maar krijg alleen standaard antwoorden. Verder hetzelfde als andere recens... Näytä lisää

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Meegewerkt aan een vragenlijst van…

Meegewerkt aan een vragenlijst van gezondheidsevaluatie. Toen ik(in spambericht) een bestelnummer zag verschijnen, direct geannuleerd want ze hadden het over een "service" die ik zou ontvangen hebben ? Sindsdien dagelijks betalingsherinneringen maar onterecht want ik heb niets gevraagd/gekregen. Telkens gereageerd via hun contactformulier maar blijven sturen. Alle berichten komen automatisch in spam.

12. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik krijg steeds facturen in mijn map "Ongewenste email"

Ik krijg steeds facturen in mijn map "Ongewenst". De bijlagen wil ik niet openen want ik vind het verdacht dat ik geen bericht heb met uitleg over de geleverde dienst of produkt. Nu ook bericht ontvangen dat het naar een incassobureau gaat. Maar als ik al deze reacties lees dan ziet het er erg onbetrouwbaar uit en verwacht ik niet dat ik echt een brief van een incassobureau ga krijgen.

21. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben er ook ingetrapt maar de factuur…

Ik ben er ook ingetrapt maar de factuur lijkt nergens naar en kan de prullenbak in Google maar bij de belastingdienst waar een factuur aan moet voldoen ik heb wel een contact formulier ingevuld met de mededeling dat de factuur niet voldoet aan de hier wettelijke regels en medegedeeld dat ik niet ga betalen het is 24 december geweest maar heb daarna niets meer vernomen geen replay mails meer gehad dus.

25. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

mijn moeder is hier ook ingetrapt op 24…

mijn moeder is hier ook ingetrapt op 24 december.
Dacht ook een gratis enquéte te hebben ingevuld.
Na een paar dagen vond ik het verdacht dat ze spam berichten had en ja hoor, net zoals zo velen hier zat hier de factuur in van 79.99 euro.

Betalen ging niet, kon alleen met creditkaart en vond het verdacht dat er zo gedreigd wordt met: u moet betalen anders sturen we een incasso bureau.

op 30 december gelijk via hun site een beroep gedaan op herroeping ( meerdere keren ) en hierop een automatisch reactie van hun met hun voorwaarden en dat je moet betalen ( uiteraard niet gedaan ).

Na de reviews hier te hebben gelezen en me wat wijzer hebben gemaakt waar aan een wettelijke factuur met voldoen maar eens wat gegoogld over deze site:

Het bedrijf zit in boedapest hongarije blijkbaar.

Dan gaat het al mis bij het woordje: factura want, in het hongaars is factuur: számla en niet factura.
(beetje vreemd dat een hongaars bedrijf dit niet weet)

Als eerste eens een iban-check gedaan.
als je op overschrijving klikt, krijg je een iban van hun.
Iban-check geeft aan dat deze iban is geregistreed in:
dublin, ierland.
adres: 12 St. Stephen’s Green
zipcode: D02 WK11

nog meer alarm bellen gaan af dat dit bedrijf niet klopt.

Tweede check heb ik eens op de creditkaart betaling gedrukt en wat krijg je dan links in beeld te zien:
"analyse vragenlijst en aanbevelingenpakket door AI"

Zoals ik dit zie wordt de site en de uitslag van de enquéte die men doet uitgevoerd door AI.

Nu snap ik ook de automasiche antwoorden die men krijg als je met hun contact op neemt.

maar goed, ondertussen heeft mijn moeder ook de mail gehad dat het in overgedragen naar een incasso bureau.
Deze mail bevat verder ook geen gegevens van per wanneer is het overgedragen, aan welk incasso bureau.
Onderaan deze mail geven ze wel de optie dat je gewoon nog kan betalen.
Beetje vreemd dat men het overdraagt maar je nog steeds een optie geeft voor te betalen.

We wachten gewoon rustig af en gaan niks betalen.

24. joulukuuta 2024

Factuur

Ik heb ook zo’n testje ingevuld en dezelfde ervaring als alle anderen hier.
De factuur is echter niet rechtsgeldig.
Volgens de belastingdienst moet er op een rechtsgeldige factuur:
de naam en het volledige adres van de leverancier staan
En het btw-identificatienummer van de leverancier.
Zijn nog meer dingen waar de factuur aan moet voldoen. Maar deze gegevens staan er absoluut niet op

11. tammikuuta 2025

Tot mijn verbazing

Tot mijn verbazing, zag ik in m’n spammail, een rekening van 79, Heb vast argeloos een testje inevuld, kan t me niet eens herinneren. Dus was/ ben nog al verbaasd. Ga dat echt niet betalen, ook niet na dreiging van incasso bureau. .vlg mij zijn t oplichters. Wil heel graag weten, waar ik t kan terug vinden, en wat t eigenlijk is. En wat voor een bedrijf het is, zou t echt niet weten.

11. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dezelfde ervaring als andere mensen die…

Dezelfde ervaring als andere mensen die reageerden op deze website.
Ik heb de consumentenbond gebeld en het antwoord was:
Een bedrijf heeft de verplichting duidelijk met een knop aan te geven dat er betaald moet worden. In het geval van dit "bedrijf". Is het zeer onduidelijk aangegeven dat er kosten aan verbonden zijn.
En er moet ook een wettelijke bedenktijd aangegeven worden.
Beide zijn niet te zien op de website.
Ik heb het bedrijf een bericht gestuurd dat ik niet ga betalen. Zonder bovenstaande uitleg. Neem aan dat dit bedrijf gericht is makkelijk geld te verdienen aan mensen die e.e.a niet goed weten (ik dus eigenlijk ook niet). Heb inmiddels twee keer een faktura (!) gekregen, die ook niet aan de eisen voldoet.

En inmiddels een dreigende mail van Justitie.nl (:)), met het bericht dat er beslag gelegd gaat worden op mijn inboedel.
De koffie staat klaar :)

10. tammikuuta 2025

Heb het per ongeluk in gevuld

Heb het per ongeluk in gevuld
Was niet mijn bedoeling
Nu krijg ik mails om te betalen maar heb geen visa dus kan moeilijk betalen
Gereageerd op mail maar dit gaat niet krijg ze iedere keer terug
Slechte zaak

7. tammikuuta 2025

Oplichters

Oplichters Ik dacht ook even een test in te vullen.
Een paar vragen ingevuld, daarna klik ik op verder en is er geen vervolg, geen serieuze test. En meteen een optie om op factuur te klikken.
Dit niet gedaan, op pijltje terug geklikt.
Dan sluit de site en zijn je gegevens toch al verzonden.
Duidelijk oplichting, heel knullig opgezet, kan ook niet betalen, was ik ook niet van plan.

24. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ik wil helemaal geen sterren geven

Ik wil helemaal geen sterren geven. Ik heb ook nietsvermoedend iets ingevuld, zelfs twee keer. Nu krijg ik iedere dag twee mailtjes, met faktura. Dit klopt echt niet.
Even afwachten. Ik betaal dus niets..en dan samen aanvechten als er een incasso komt.

6. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb nietsvermoedend een aantal…

Ik heb nietsvermoedend een aantal gegevens ingevuld over mijn gezondheid
Heb helaas wel 59 euro betaald,
Na enige informatie blijkt dat de factuur niet geldig is, werk van een oplichter
Reageren lukt niet, website niet gevonden
Ik als consument heb 14 dagen bedenktijd om alles terug te draaien
Ik ga aangifte doen bij de politie
Mocht iemand een dreigmail ontvangen van een incassobureau, dit is niet toegestaan
Tevens staan de incassobureaus geregistreerd en zijn gebonden aan strenge regels

27. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Test gedaan en opgestuurd.

Test gedaan en opgestuurd.
uit niets blijkt dat dit geld zou kosten.
Na een soort uitslag twee dage later een factuur die alleen met creditcard betaald kan worden. gelukkig werkt de link anders had mogelijk wel betaald.
Reactie gestuurd waarop wel antwoord kwam dat het in de voorwaarden zou staan dat er betaald moet worden.
Wel aangegeven dat ik de koop annuleer.
Volgens mij hebben we in Nederland een 14 dagen bedenktijd.
Verder niets meer van hen gehoord waarbij de website gewoon uit de lucht is.

23. joulukuuta 2024

Ook ik ben er ingetrapt

Ook ik ben er ingetrapt. En ik kon niet betalen omdat ik geen creditcard heb. Onder aan de factuur staat, als u de betaling niet kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op via ttps://gezondheidscontrole.com. Dat heb ik elke keer gedaan maar steeds een automatisch antwoord. Ik heb dat allemaal uitgeprint met ctrl p en zo een dossier aangelegd. Het was al verdacht dat je alleen met Visa kan betalen maar toen ik goed naar de factuur keek waren er totaal geen contactgegevens, geen emailadres, geen banknr, geen tel.nr. en zelfs 0% btw. Om de 2 dagen kreeg ik dus een mailtje en vandaag weer 1. Ik drukte weer op factuur betalen, gewoon om ze weer bericht te sturen via dat keuzemenu en er weer een print van te maken maar hij is niet meer online. Ik ben dus blij dat ik niet de enigste ben die er is ingetrapt.
Vandaag 8 januari een mail gehad dat ze het overdragen aan een incassobureau. En dat ik mijn schuld moet inlossen. Maar nog steeds geen andere betaalgegevens. Weer alles uitgeprint en.in.het dossier gedaan.
Vandaag 9.januari staat er een keuzemenu als je op nu betalen drukt voor Visa en Overschrijving. Gisteren was dit keuzemenu er nog niet. Op het formulier staan, begunstigden, bedrijfsnummer, IBAN, bic, verwijzers en bedrag vermeld. Maar nog steeds zijn er nog geen andere contactgegevens bekend zoals email, telefoon ed. En staan deze ook nog steeds niet op de factura. Ik heb alles weer uitgeprint en bij mijn dossier gedaan.
Het keuzemenu waar je je klacht in kan dienen is ook weer bereikbaar dus ze zijn weer online.

18. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Ronduit slecht en mogelijk oplichters

Ronduit slecht en mogelijk oplichters. je kunt niet ens betalen. Heb direct opgezegd: binnen 1 dg maar omdat het al 'geleverd' was kon dat niet meer. 14 dagen is 14 dgn juist met leveringen van het internet.

je kunt ze niet bellen en op de mail krijg je volgens mij een automatisch antwoord: je hebt ook geen bewijs omdat je het mailadres niet weet.
Kortom: oplichting en ook nog een waardeloos rapport wat ik helaas net even te laat beseft. meestal blijkt aan het einde dat je moet betalen en dan stop je. nu staat het ergens in de start ....

misschien met ons allen toch even richting radar of de consumentenbond? of gewoon aangifte doen bij de politie?

3. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin