Top gedaan. Krijgen zoveel complimentjes. Weet zeker dat jullie nog wat belletjes zullen krijgen van buurt en straatgenoten die ook hun gevel willen reinigen.
Offerte aangevraagd voor het verwijderen van graffiti, prijs viel reuze mee. Inmiddels bezoek gehad van het bedrijf en dit is echt een norm verschil. Geweldig.
Na enkele weken werkt de vloerverwarming nog steeds probleemloos.
Zeer tevreden met de stoomreiniging van onze gevel. Ik wist zelf niet dat stoomcleanen zo effectief was. Echt een goede methode.
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Gevelreiniging Nijmegen, uw betrouwbare partner voor professionele gevelreiniging in de regio Nijmegen. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Wij bieden een breed scala aan diensten om de uitstraling en duurzaamheid van uw gevels te verbeteren. Of het nu gaat om verwijderen van vuil en aanslag, het herstellen van voegwerk, of het aanbrengen van beschermende coatings, ons team van ervaren professionals staat klaar om uw pand weer in optimale staat te brengen. Bij Gevelreiniging Nijmegen gebruiken we alleen de meest geavanceerde technieken en milieuvriendelijke producten om een grondige en veilige reiniging te garanderen. Wij begrijpen het belang van een schone en aantrekkelijke gevel, niet alleen voor de esthetiek maar ook voor de bescherming van uw vastgoed tegen de elementen. We zijn trots op ons vakmanschap en onze aandacht voor detail. Elk project wordt met de grootste zorg uitgevoerd, en wij streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten op Trustpilot en ontdek waarom Gevelreiniging Nijmegen de beste keuze is voor al uw gevelreinigingsbehoeften.
Jonkerbosplein 52, 6534 AB, Nijmegen, Gelderland, Hollanti
- +31246690300
- contact@gevelreinigingnijmegen.com
- gevelreinigingnijmegen.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Na enkele weken werkt de…
Na enkele weken werkt de vloerverwarming nog steeds probleemloos.
zelfs de buren merkten het verschil op
in de tuin gestaan en gekeken en ja…
in de tuin gestaan en gekeken en ja niet te veel druk gebruikt alles bleef heef
Door de renovatie voelt de trap…
Door de renovatie voelt de trap steviger en veiliger aan voor dagelijks gebruik
Ze pakten de garagewand goed aan en…
Ze pakten de garagewand goed aan en deden dat stil zonde machines die iedereen wakker maken
ze liepen rustig op de steiger en…
ze liepen rustig op de steiger en hielden alles netjes georganiseerd
hij hield rekening met
hij hield rekening met me planten echt vriendelijk beetje rare zin maar goeie vibe
Zelfs aan de buitenkant van de vent…
Zelfs aan de buitenkant van de vent gedacht echt top
Ze gaven aandacht aan details zelfs de…
Ze gaven aandacht aan details zelfs de kleur sluit nu perfect aan
bij onze oude woning wees hij op…
bij onze oude woning wees hij op scheurtjes en zei hoe we konden afkitten
Geen hinder gehad tijdens onze werkdag…
Geen hinder gehad tijdens onze werkdag thuis, mijn zus zei dat dat prettig was.
Na de gevelreiniging voelde ons huis…
Na de gevelreiniging voelde ons huis als helemaal nieuw.
nooit verwacht voor dit bedrag zo'n…
nooit verwacht voor dit bedrag zo'n nette gevel te krijgen hun materiaal werkt echt top!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.