Steeds correct en vlugge levering en goed verpakt. Ashleigh and Burwood zijn goede producten zeker aan te raden fijne geuren soms interessante prijzen zoals nu en gaan lang mee, ik ben fan.
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires
AG Bellstraat 53 A 03, 7903 AD, Hoogeveen, Hollanti
- info@geurvoorjehuis.nl
- geurvoorjehuis.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Heerlijke geuren, extra service
Naast de heerlijke geuren hebben ze goede service. Ik had vorige keer een zakje wasparfum kado gekregen. Heerlijk. Toen ik deze nu wilde bestellen (wist natuurlijk niet meer welke) hebben ze opgezocht welke monstertjes ze in die periode hadden gebruikt. Geweldig toch?
Perfect,snelle levering,
3 flessen besteld en ook met moeite…
3 flessen besteld en ook met moeite ontvangen. Waarvan 1 fles zo goed als leeggelopen is. Mag ik een nieuwe bestellen en betalen dan wel met korting. Zo slecht dit. Jullie draaien de dop niet goed dicht en ik mag opnieuw betalen!
Lekkere geuren
Lekkere geuren, maar ze blijven niet lang hangen.
Via bol.com asleigh buurwood geur sea…
Via bol.com asleigh buurwood geur sea breeze besteld .
Advertentie met omschrijving geeft aan dat er 2 flesjes a 250ml worden geleverd voor 16.04 euro. Slechts 1 flesje ontvangen. Mail gestuurd .zeggen dat het klopt.
Overal betaal je 15.95 euro voor 500ml fles. Nu zou je 16.04 euro betalen voor 250ml. Ruikt naar oplichterij. Dus daar nooit wat bestellen.
Alles reibungslos gelaufen
Alles reibungslos gelaufen.
Immer wieder gerne
Goede producten voor een goede prijs
Snelle levering maar daar blijft het helaas ook bij.
Snelle levering, maar daar blijft het helaas bij. Beide flesjes wasparfum waren tijdens het transport gaan lekken. De klantenservice reageerde erg traag en ik moest zelfs de verpakkingen wegen om het verlies aan te tonen, wat totaal geen betrouwbaar bewijs is. Uiteindelijk werd er niet eens meer gereageerd op mijn laatste e-mail. Zeer slechte service. Voor mij eenmalig en nooit meer.
Alles keurig en snel geregeld
Snelle levering en heerlijke geuren
Snelle levering en heerlijke geuren
Steeds correct geleverd
Steeds correct en vlugge levering en goed verpakt.
Aanrader
Duidelijke website, veel keus, snelle levering, ben zeer tevreden

Leuke en betaalbare website
Mijn eerste bestelling ging heel makkelijk, mooie artikelen, goeie prijs en snelle levering. Geen verzendkosten boven de 35 euro dat is toch te gek en dat ben ik helemaal blij mee. Ik ben blij dat ik geurtjesvoorjehuis heb ontdekt. Artikelen waren zoals beschreven, ik was zo onder de indruk van de prijs dat ik gelijk weer een bestelling heb geplaatst.
Bedankt ervoor.
Van een tevreden klant

Waardeloos bedrijf, zeer onbetrouwbaar
Waardeloos bedrijf. Op 14 mei bij “Geur voor je was” een bestelling gedaan (hoort bij dit bedrijf). Bestelling werd door beschadiging niet afgeleverd.
We zijn bijna 2 maanden en heel wat e-mails verder en ik heb nog steeds mijn geld niet terug. Zelfde soort ervaring had ik bij “Geur voor je huis”. Ik bestel er echt nooit meer.

Gemakkelijk te bestellen
Gemakkelijk te bestellen. Goede prijs, lekkere geuren, mooi om cadeau te geven en een snelle , verzorgde levering.
waardeloos
Foutieve producten ontvangen waar kleuren afwijken dan origineel. Retour gestuurd op eigen kosten.. pakket verloren maar klantenservice wilt niet de moeite nemen om contact op te nemen met het vervoerbedrijf. Vervoerbedrijf stuurt me terug naar geurvoorjehuis die het vertikken iets te doen. Waardeloze website en service.

Vastaus yritykseltä Geurvoorjehuis
Altijd zeer snel en netjes geleverd
Altijd zeer snel en netjes geleverd.
Leuke aanbiedingen.
Klantvriendelijke mails.
Kortom...top bedrijf!
Zeer ruim assortiment
Zeer ruim assortiment, Goede en uitgebreide omschrijving van het product. Supersnelle levering.