Enkel och tydlig process, väl presenterad information och bra kommunikationskanaler. Enda anledningen till 4 istället för 5 stjärnor, är att testresultatet tog 25-30 vardagar, när det var aviserat 11... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Har beställt ett test från er i söndags men när jag gick till provtagning ställe då fanns ingen remiss från er sa kliniken. Har betalat redan. Verkligen besviken . Har mejlet till er redan
Yritys on vastannut
Utökat metyleringstest beställde jag efter långvariga hälsoproblem och konstaterad nedsatt metylering efter funktionsmedicinska tester. Informationen jag fick genom gentestet var mycket värdefullt. Nu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb leverans och enkelt att genomföra testen. Jag har gjort flera olika test och samtliga har en igenkännande instruktion vilket gör det enklare för varje nytt test man gör. Svaren från vissa tes... Näytä lisää
Yritys on vastannut
GetTested, med huvudkontor i Stockholm, har Europas största utbud av hemmatester och erbjuder även kosttillskott och konsultationer. Vi tar en helhet kring våra kunders hälsa. Sedan start har vi haft mer än 100.000 kunder och har månatligen kunder från hela världen. Våra primära marknader är Europa, USA och Indien.
GetTested International AB, Mörtnäs hagväg 3, lokal 11 , 13444, Gustavsberg, Ruotsi
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Mycket bra att kunna testa hälsan utan att behöva besvära vårdcentralen

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Enkelt och smidigt. Bra kund support .

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Jag misstänkte att jag hade histaminintolerans och testet visade att det var det! Nu ska jag prova ta DAO enzym för att se om mina besvär blir bättre.

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Enkla och tydliga instruktioner! 👍 Även om man skulle inte förstår, får man alltid bra service via deras kundtjänst!

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Tydliga instruktioner och snabb feedback på provsvaren. Supernöjd!

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Har magproblem i ett år, får ingen hjälp via vc el akut. Köpte test från dessa, dock godkänner svenska läkare inte detta test, så man kan få hjälp. Totalt utslänga pengar med tanke på tex jag, behöver medicin /antibiotika.
Gettested.se vill ha ytterligare betalt för o ge mig råd, men vad hjälper det, när jag behöver medicin! Köp ej dessa test! Det var 3500 kr åt h*lvete
Bra kundservice, bra och tydlig information i test-kitet, väldigt spännande och intressant att läsa om mina resultat. Står inte bara svaret, men vad det betyder med höga/låga värden och vad du eventuellt kan göra.
Tog längre tid än förväntat att få paketet och få svar efter jag skickat in mitt test, men har fått god info av kundservice när jag frågat. Kommer beställa fler tester om jag får behov.

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Snabb leverans och snabbt svar. Bokade tid för rådgivning vilket var oerhört givande. Känner mig positiv och vet nu hur jag ska förbättra min hälsa.
Rekommenderas starkt till alla som vill veta mer om sig själva och sin hälsa.

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Jag behövde inte ha ett bank-id för att kunna bli testad.
Det var snabbt och enkelt att kunna testa sig hemma och skicka iväg det med posten.

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Lätt att genomföra testerna.
Lite svårare att genomföra på vintern då proverna inte får frysa och måste lämnas till postombud gärna en specifik veckodag.
Bra tolkningar av varje specifik provsvar ingår i rapporten.
Svårt veta hur ta det vidare själv då vissa rekommendationer är motstridande och kräver guidning.

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Att få detaljerade provsvar om vad som inte fungerar som det ska . Prover som vården inte tar men som är så viktigt att få svar på . Kan konstatera att provsvaren bekräftar internationell forskning vad gäller ME.
Jag kommer att bolla det med min fantastiska läkare och se om vi kan sätta in behandlingar och kosttillskott för att kroppen ska kunna producera mer energi .

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Enkelt att utföra och snabbt svar. Detta hjälpte mig mycket och jag skulle rekommendera det till andra.

snabb och pålitlig koppling
tydliga svar

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Snabb leverans,bra mailkontakt som svarar på frågor. Bara bra!

Vastaus yritykseltä GetTested.se
Gick snabbt att få hem testkitet, att utföra testet och tyda svaret. Det enda som är ett minus är att själva "nålen" man ska sticka sig själv med är för grund, går inte så djupt in i fingret, som tur var hade jag egna hemma.