Everything is as described, the test time is correct and the result is correct. :)
Gettested ga utrolig god service! Jeg måtte betale toll og slikt fordi de sendte kit-et fra Sverige - jeg klagde litt på det, og fikk det tilbakebetalt med en gang! (De jobber med saken her.) De... Näytä lisää
God Service. Foregår SÅ ordentligt 🙏betyder ALT , da de blodprøver ER så vigtige for mig. Kærlig hilsen Anette ❤️
Norges største utvalg av hjemmetester. GetTested, med hovedkontor i Stockholm, har Europas største utvalg av hjemmetester og tilbyr også kosttilskudd og konsultasjoner. Vi tar et helhetlig grep om kundenes helse. Siden oppstart har vi hatt over 100 000 kunder, og hver måned har vi kunder fra hele verden. Våre primære markeder er Europa, USA og India.
GetTested International AB c/o Laleh AS, Sandviksveien 86A, 1363 , Høvik, Norja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä GetTested.no
Takk for den raske løsningen på problemet

Vastaus yritykseltä GetTested.no
Tok en spytt-test, og resultatet mitt var 20,5 pg/mL. AI-boten deres sa det var “på den lave siden” og kunne forklare lav energi, og anbefalte banebrytende tiltak som f.eks styrketrening og god søvn, før den foreslo å kjøpe Testosterone Nutrients-tilskuddet de selv selger for bare 1149,- for 120 kapsler.
Den nedlastbare PDF-rapporten hadde i tillegg listet opp "normale" nivåer for forskjellige aldersgrupper, og basert på "normalen" for min aldersgruppe var jeg langt under.
Gjorde litt research på egenhånd, for tanken ble jo fort at jeg nok burde få sjekket dette hos lege for sikkerhetsskyld, og kom fram til at faktum er at nivået mitt er helt normalt. Referanseområdene deres er sprikende og virker laget for å få folk til å kjøpe tilskudd.
For ordens skyld, så kan jeg si at testen kom relativt fort i posten, og det tok ikke grusomt lang tid å få resultater til tross for at jeg sendte inn rundt juletider.
Og for all del, det er fullt mulig testen og resultatet er korrekt, men måten de presenterer dette på er ufyselig.
Gå til legen istedet.

Vastaus yritykseltä GetTested.no
Rapportene er fantastiske og blir stadig bedre.

Vastaus yritykseltä GetTested.no
Meget fornøyd med god after-sale-service.

Vastaus yritykseltä GetTested.no
God og kosteffektiv tjeneste.
Meget rask, treffsikker og god kundeservice

Vastaus yritykseltä GetTested.no
Passer ikke for bevegelseshemmede som ikke kan stå.

Vastaus yritykseltä GetTested.no
Testen manglet en del og bruksanvisningen var vanskelig å forstå

Vastaus yritykseltä GetTested.no
Fast delivery. I recommend searching for the tutorial video before using. It helps clarifying each process after reading the manual.

Kærlig hilsen Anette ❤️

Vastaus yritykseltä GetTested.no
After I purchased the test, I found out it was the wrong adresse. Sent them a message and they fixed it right away. 2 weeks after, I received a mail where they asked if I had received the item. So good service ❤️

Vastaus yritykseltä GetTested.no
Jeg bestilte en HPV hurtigtest for en måned siden. Kontrollstreken kom tydelig frem og en svak men godt synlig teststrek. Sendte mail til Gettested med bildet og spurte om jeg skulle tolke testen som positiv selvom teststreken var svak. Fikk til svar at om streken kom innenfor tidsfristen (noe den gjorde) så var den positiv og at jeg enten burde ta en ny test om noen uker eller kontakte lege for en test. Jeg ble kjempe bekymra å bestilte time til privat gynekolog to 4 dager senere, som tok celleprøve. Etter fire lange uker med ventetid, så kom svaret i dag. Ingen HPV eller celleforandringer. Så den testen kan vise feil resultat og skape mye unødvendige bekymringer. Styr unna og bruk heller penger på å sjekke seg hos lege/gynekolog.