Get My Gift Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en vara tog skärmdump att ordern var på väg efter 4 månader ingen vara, de säger att den inte blivit registrerad trots bildbevis. Skickade in igen och nu efter6 månader fått min julklapp

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Jobbet gav oss alla en kod för att plocka ut en gåva, jag valde "All in one grooming kit - Battery Operated × 1 Pilot Grooming kit PG180" Efter en användning har jag gjort valet att återvinna den. S... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en vara tog skärmdump att…

15. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Get My Gift

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension.

Vi beklagar verkligen att din beställning fastnade mellan våra system och att det ledde till en alldeles för lång väntan. Det ska inte hända, och vi förstår att det skapade onödig frustration.

När vi blev uppmärksammade på ärendet hjälpte vår kundservice dig inom en arbetsdag. Efter att beställningen lagts om kunde vi också leverera den valda produkten snabbt.

Vi har lagt till extra kontroller för att minska risken att liknande problem uppstår igen.

Kundservice

Fattar ingenting

Fattar ingenting, skulle logga in med min gåvokod,då står det att jag redan förbrukat den,vet inte med mig att jag beställt något,så märkligt

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Get My Gift

För att kunna undersöka vad som har hänt i just ditt fall behöver vi titta på gåvokortets historik.

Vänligen kontakta vår kundtjänst och uppge ditt gåvokortsnummer, så hjälper vi dig vidare och ser till att ärendet hanteras korrekt.

👉 https://getmygift.com/se/support/contact

Saanut 4/5 tähteä

Uppdaterad ⬇️(Bristande seriositet)

Get my gift har nu återkopplat och bekräftat att ärendet är registrerat. Därför justerar jag min bedömning och inväntar fortsatt hantering.

(Jag har fortfarande inte fått någon återkoppling från er kundservice. Ska ni helt enkelt låta bli att hjälpa kunder efter genomfört köp, trots att ni tagit betalt för en trasig vara?, vilket är anmärkningsvärt för en aktör som samarbetar med offentliga verksamheter.)

10. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Get My Gift

Vi kan bekräfta att ditt ärende är korrekt registrerat hos oss. Under jul- och nyårsperioden kan svarstiderna från kundservice tyvärr bli något längre än normalt, men vår ambition är alltid att återkoppla inom 1–2 arbetsdagar.

I detta fall har ditt ärende varit registrerat i en arbetsdag och kommer att behandlas snarast möjligt. Vi tar självklart alla reklamationer och kundärenden på stort allvar, och vi är övertygade om att vi kommer att hitta en lösning som du blir nöjd med.

Tack för ditt tålamod.

Låg kvalité

Pilot Grooming kit PG180"
Efter en användning har jag gjort valet att återvinna den. Ska slänga den i elskrot eller något. Det går bokstavligen inte att göra en sämre trimmer om den inte ska explodera och skada dig.

12. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Get My Gift

Vi beklagar att produkten inte levde upp till dina förväntningar. Produkten har genomgått kvalitetskontroller utan anmärkningar, men upplever man problem eller misstänker fel är man alltid välkommen att kontakta vår kundservice för reklamation, så hjälper vi till vidare.

Saanut 1/5 tähteä

Hur kan Stockholms Stad använda en så…

Hur kan Stockholms Stad använda en så dålig leverantör funderade på att låta bli att lösa in present kortet.

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Get My Gift

Vi är ledsna över att du inte är nöjd. För feedback eller reklamation är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig vidare.

Fel info på hemsidan

Fel info på hemsidan, köpte för liten ring. Stod fel mått. När jag kontaktade kundtjänst sa de att de inte behandlat returer!? Jag skulle få betala 150 kr för att få returnera varan och få en ny kod.

13. kesäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

What a dishonest customer service.

What a dishonest customer service.

I ordered a black scarf. It showed black on the picture, and said available in black or blue in the description. I ordered but there was no option to specify the color in the order page. I immediatly sent an email to customer service to ask for a black scarf.

They replied after 4 days that this is too late and that they have sent a blue scarf.

What a joke, shame on you

25. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Varan dök aldrig upp, visade sig vara slut

Beställde samma dag jag fick presentkortet. Varan dyker aldrig upp och jag väntar 2 månader och får sen till svar att varan inte längre finns. Jag får välja en ny vara och utbudet är otroligt dåligt och ”utplockat”. Kan inte rekommendera dessa till något någonsin!

14. helmikuuta 2025

Mest ringe gavekort nogensinde

Mest ringe gavekort nogensinde. Er ked af min arbejdsplads har brugt penge på julegaver her. Vælger håndcreme som gave, men modtager salatbestik. Har sendt en mail til deres kundeservice, men endnu ikke fået svar. Generelt dårlig information fra start til slut i processen. Ingen returseddel eller information med i den modtaget pakke. Synes det er en ommer, men er egentlig ikke sikker på, at jeg i det hele taget har lyst til at modtage den rigtige gave efter at have læst herinde.

10. tammikuuta 2025

Don’t trust this website

Don’t trust this website, it’s not worthy of money, just waste your time and money. I got gift cards from my company, I changed to my present, it never got delivered.

17. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Väntar fortfarande på min beställning

Väntar fortfarande på min beställning. Väntat i 1,5 år. Inget svar på mina två mail jag skickat till getmygift, dessa skickades inom en månad efter att jag lagt beställningen. Såg i denna tråd att man kan kontakta vingahome. Fick då ett svar att man inte kan skickat ut detta igen då det gått nästan 2 år. Ringde då vingahomes kundtjänst och fick svaret att de inte ser mailen jag skickat och att nu är det för sent.

29. toukokuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Beställde grejer i mitten på december…

Beställde grejer i mitten på december ingenting kom. Mail skickat till getmygift men inget svar. Hittade en vinga mall här i omdömen så testade där istället,då fick jag svar att varan var slut och att man missat höra av sig. Ny kod och nytt försök. Orkade inte vänta riktigt 10 dagar innan jag mailade för att kolla om varan skulle komma eller om det skulle bli som gången innan. Svaret blev då att varan precis hade skickats..... varan kom iaf och var fin.

7. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Missing part of my order

I got a gift card and ordered the Carno cutlery. When I received my order, the spoons were missing and there were double the number of knives. I have emailed twice but no one answers.

21. joulukuuta 2023

10 dagars leveranstid

10 dagars leveranstid? Det låter bra om man kan hålla leveranstiden också. Jag har väntat på min produkt i över en månad. Har skickat mail och frågat vad som händer med ordern för ca två veckor sedan men inget svar. Skulle absolut inte rekomendera detta företaget till någon, inte ens min värsta fiende.

20. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Get My Gift

Hej! Vill du vara vänlig att kontakta oss på nytt på info@vingahome.com med ditt ordernummer så vi kan se vad som hänt med din order då vi hållt våra leveranstider.

Saanut 1/5 tähteä

Har inte fått mina varor

Har inte fått mina varor. Beställde i mitten på december, fick ett mail att det skulle skickas inom tio dagar, men det har fortfarande inte kommit. Har kontaktat deras kundtjänst två gånger men de bemödar sig inte ens att svara. Riktigt dåligt.

17. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Get My Gift

Hej! Ber om ursäkt för att ditt svar från vår kundtjänst dröjde. Hoppas att du är nöjd med din leverans och är det fortfarande några frågetecken så tveka inte att kontakta oss på nytt, info@vingahome.com

Saanut 1/5 tähteä

Ica kort som inte kommer fram

Väntar fortfarande på mitt ica kort. Tycker detta är fy skam. Beställde det den 8 dec och nu är det den 2 Jan. Så inga stjärnor får ni från mig. 10 dagar står det och ni säger bara att ni har mkt att göra.

2. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Get My Gift

Hej! Ber om ursäkt för den försenade leveransen. Kontakta gärna vår kundeservice med ditt ordernummer så att de kan ge dig status på just din beställning.

Saanut 1/5 tähteä

Oerhört lite att välja på.

21. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Get My Gift

Hej! Vårt mål med sortimentet är att det ska finnas något för alla att välja på. Vi vill gärna bli bättre så återkom gärna med vad du saknar i sortimentet till info@vingahome.com

Saanut 1/5 tähteä

less than mediocre & utterly uninspired

Meet 'getmygift'—your boss's way of saying, 'I care so little, I outsourced your gift to mediocrity.' It's like a museum of apathy, showcasing a collection of uninspiring "gifts" that practically scream, 'I googled this five minutes before the meeting.' And don't even get me started on their attempt at greenwashing. Because when your product is as lackluster as theirs, slapping a sustainability sticker on it is like putting lipstick on a pig. The only thing more insulting than the 'gifts' is the nerve to label this a service, as if mediocrity wrapped in a bow somehow deserves the title.

20. joulukuuta 2023

Crap

I Like someone else stated, it feels like contributing to a wasteful consumer culture and it feels bad ordering through here. Its a site with crap, not that some stuff are crap. All products are crap.
Please throw the whole site in the grabage and do it now.

10. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin