Saanut 5/5 tähteä

Väldigt proffisionellt bemötande av butiken. Kort svarstid. Säljaren Andreas kom med mycket bra råd att välja delar av bra kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Fick även praktiska tips för monte... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Jag är väldigt nöjd med resultatet. Lätt att använda denna produkt. Men jag drar av en stjärna för den usla penseln som skickades med. Den ramlade av skaftet, ner i färgburken. Jag förstår att... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb service/leverans när ni öppnade efter semestern, men hade kunnat varit lite tydligare med semesterstängningen på hemsidan som försenade leveransen med 1 vecka. 😉 Annars alltid nöjd med Getech... Näytä lisää

1. Auton varaosaliike

Yrityksen kirjoittama

Getech är företaget som specialiserat sig på bromsar till personbilar. Ett brett sortiment med produkter anpassade för standardkörning hela vägen upp till tuff gat- och bankörning. Många års erfarenhet inom branschen, och alltid många delar hemma för omgående leverans!

4,4

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 4/5 tähteä

Brett sortiment för alla behov

Oavsett om man kör vardagsbil eller kör aktivt på bana har Getech rätt grejer. Jag uppskattar det stora utbudet och tydliga produktbeskrivningar. Leveransen gick snabbt och smidigt.

1. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Varning ! Aggressive Kundtjänst Personal / Fusk / Bilen Lämnades Tillbaka Skadad och Utan Broms !

Jag har en helt fin, utställnings klassisk bil ( bara 10.00 mil ) fräsch som behövde bytta bromsslang / vätska behållare / broms olja. Getech sa att eftersom bilen är såpass fräsch det skulle inte finnas problem och att det skulle inte tar mer än tre timmars arbetet.
Istället dem tog fem timmars eftersom dem orsakade allvarlig skador till bromsrör / bromsystemet och var tvungen att försöker åtgärder skadorna.
Det som är helt lurig är att Getech berättade inte för mig att dem hade skadad bromsystemet tills jag själv upptäckte den !
Jag betalde dem pengarna som Getech hade själv begärd från mig innan jag hade fått tillbaka bilen och då upptäckte jag skadorna. Bilen lämnades tillbaka med allvarliga skador på bromsrör och bilen bromsade inte alls ! Getech brydde sig inte alls.
Jag klagade att bilen kunde inte köra det var utan broms och då personalen i kundtjänsten vände sig emot mig plötsligt mycket aggressive. Getech vägrade tar ansvar, personalen blev mycket aggressive och började höja rösten genom att säger att dem kände inte mig som kund, och dem nekade att dem hade gjort något arbetet på min bil !

Att Getech orsakar skador på din bil, sedan dem försöka gömma undan skadan, dem tar betald och lämna tillbaka din bil skadad och som bromsar inte och när du klaga hela kundtjänsten vända sig emot dig med aggressive uppmaningar att du ska gå därifrån är bedrövlig/ fusk och inte alls som en seriös verkstad ska fungera.
Riskera inte att detta kan händer er. Finns flera andra duktiga och seriösa verkstäder i Kalmar. Getech vägra lämna garanti eller inte ens en arbetsspecifikation på deras verkstäder arbetet för att dem kan undvika tar ansvar på deras arbetet som i denna fall.
Getech är anmäld från mig till ARN mm för skadestånd.

1. heinäkuuta 2025

Fantastiska service och goodwill

Fantastiska service och goodwill från detta företag, som jag varmt kan rekommendera ☆☆☆☆☆
Har haft ett reklamations ärende, gällande inköp av bromsskivor och bromsbelägg fram och bak till min Volvo V40. Det visade sig dock att leverantören ej godkände reklamationen p.g.a. att jag själv hade vållat skadorna. Men detta fantastiska företag kände att dem ändå ville hjälpa mig och har ersatt mig för hela inköpsbeloppet ändå. Trots att dem ej behövde det, detta kallar jag service och goodwill om något. Otroligt tacksam för all hjälp Andreas. ☆☆☆☆☆

7. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ringde idag för att beställa skivor och…

Ringde idag för att beställa skivor och belägg till våran Kia, fick prata med en herre, låt oss kalla honom A . Superbra bemötande, glatt och roligt samtal. Klockrent på alla sätt och vis!
Tack för hjälpen!

8. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Beställ på egen risk därifrån!

Helt sjukt, de skickar bromsbelägg som är dåligt skick samt gammla, smutsiga, jack i, skrapade.
När jag ville få detta uppmärksammat av företaget Getech.se när jag ringer och frågar vad de håller på med så skall de ta tillbaka allt jag har beställt. Jag får ej handla där mer online för de kan inte garantera att sakerna är i ny skick! Samt att de har en anställd de skyller på som skakar lådor därför bromsbeläggen är skadade. Och de tänker inte sparka personen eller göra något åt problemet.. Så de vill ha tillbaka sakerna.. så måste göra en retur på allt och handla någon annanstans... väldigt dåligt och oseriöst!!

21. toukokuuta 2025

Bara +++

Handlat hos getech flera gånger och alltid varit nöjd!
Skivor och belägg passar varje gång, bra kvalitet och snabb leverans

5. helmikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Extrem leverans tid väntade i 3 veckor…

Extrem leverans tid väntade i 3 veckor på att mina varor skulle komma när jag ringde efter 1 vecka fick jag att dom skulle skickas på torsdagen på efter middagen det gjorde dom inte för när jag ringde veckan efter så danssommar ännu kvar på lagret och skulle skickas den dagen den gjorde dom men tog ändå 1 1/2 vecka innan delarna kom på 3 veckor och 1 daga tog det tills jag fick hem dom kommer beställa någon annan stans nästa gång för man ska inte behöva ringa och tjata på ett företag att skicka sakerna och det med att pengarna drog kom tillbaka aldrig varit med om det innan så allt med denna beställning har bara varit krånglig

25. heinäkuuta 2024

Bra näthandel

Bra näthandel, kvalitetsdelar, tog lite tid innan varorna kom kontaktade support och fick ett bra bemötande och förklaring att alla delar ej va tillgängliga för leverans men sedan kom allt som det skulle välpaketerat och utan transportskador 👍😊.

30. huhtikuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Bromsbackarna passade perfekt !

Bromsbackarna passade perfekt !
Men det tog ett par veckor att få hem dom då de troligen var slut på lager.
Hade varit bra med ett meddelande om att det skulle ta en stund.

2. toukokuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin