Sikke en fantastisk service - de går det ekstra skrid for kunderne som mange kunne lære af. 100 % anbefaling herfra
Yritys on vastannut
Jag är mycket nöjd med Skaffa Hund. Köpte min Golden retriever valp här. Hela processen kändes säker och trygg tack vare att jag använde mig av Säker Betalning. Inloggning med Bank ID känns verkligen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fann vad vi sökte. Tack ! Önskar ingen mer mejl eller annat från er just nu. Om vi åter önskar skaffa hund är ni det självklara stället vi vänder oss till först! Tack igen! Maria, Ulf och Amigo!
Yritys on vastannut
Värdelös sida med nästan ingen aktivitet. Håll er till Blocket människor. Blocket har alltid varit bra och har alltid fungerat. Ingen mening med att byta. Jag provade skaffahund.se för att folk tjatad... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Get a Pet (previously Skaffa Hund) is your trusted partner throughout the entire journey of getting a puppy or kitten. We help you find dogs and cats nearby from responsible breeders you can rely on. Browse hundreds of listings, connect with our community of dedicated breeders, and start your pet journey today. We are here for you every step of the way!
Ruotsi
Att jag snabbt hittade vad jag sökte ,och nu har vi skaffat hund.

Vastaus yritykseltä Get a Pet
Det är bra att jag kunde kontakta och kola på hundar, man har tid och bild och informationen . Stort tack

Vastaus yritykseltä Get a Pet
När vi skulle titta hunden öppnade de inte vi hade åkt 7 mil sen fick vi ett SMS att den var såld det var en yourkshire valp hon hette Patricia i tumba

Vastaus yritykseltä Get a Pet
Det var lätt att få en överblick över vilka hundar/valpar som var till salu. Lätt att få kontakt med uppfödare.

Vastaus yritykseltä Get a Pet
Har ej kort bet ,så kan hitta valp ,men kan ej komma i kontakt med säljaren ?

Vastaus yritykseltä Get a Pet
Lätt att få information om olika raser och tryggt och bra sätt att komma i kontakt med uppfödaren. Kan rekommendera varmt. 😀

Vastaus yritykseltä Get a Pet
Enkelt att få kontakt med säljaren. Bra att jag fick lämna en beskrivning av mig och familjens intresse för hundar och hundvana

Bra layout.
Får en klar och bra beskrivning av hundarna.Jag får ett seriöst intryck
Min erfarenhet är att det sedan stämmer.
MVH Annika

Vastaus yritykseltä Get a Pet
Hade en väldigt bra upplevelse när jag såg på annonserna med hundvalpar, vilket fick mig och min man att köpa en valp.
Det var lätt och smidigt att ta sig fram och kunna nå köparen för att föra en dialog.
Det kändes seriöst från början till slut.

Vastaus yritykseltä Get a Pet
Man säljer inte så bra via skaffa hund, det är mycket lättare via blocket att hitta valpköpare, det är lite bättre nu är för 1 år sen, Det går inte att radera gamla mejl från oseriösa köpare, eller mejl som jag inte vill ha kvar. Appen skaffahund fungerar inte som det ska via mobilen, det går inte att söka efter hundras eller en specifik blandras. Även om jag får mejl med frågeformulär blir det ingen text med från appen i telefonen, då måste jag logga in via datorn för att kunna läsa vad människor skriver. För det höga annons priset ni har tycker jag ändå att såna funktioner ska fungera. Även kundtjänst är dåliga på att svara om jag har frågor, ibland har jag inte fått svar alls. Annars är det bra med att man måste logga in via bankid, säkerhet kring köp osv.

Vastaus yritykseltä Get a Pet
Lätt att kolla vad som fanns till salu och vad som kunde vara aktuellt för mig Lätt att få kontakt med säljaren och få mer info