Brug ALDRIG Højelse Hesteklinik
Brug ALDRIG Højelse Hesteklinik. Jeg købte en handelsundersøgelse af en hest jeg ønskede at købe. Jeg insisterede på at hesten skulle køres til klinikken, for at dyrlægen havde mulighed for at udføre yderligere undersøgelser, dersom han fandt det nødvendigt. Hesten stod i Rønnede, og det var langt for kommissionsstalden i Rønnede til egen dyrlæge i Charlottenlund. Jeg fik en "ren" undersøgelse af hesten, med kun én bemærkning om en ulvetand og at den trængte til smed. Begge dele var overkommelige forhold, som jeg fik fikset indenfor en uge efter jeg modtog hesten. Michael Frede Sinding havde "glemt" at fortælle mig at hesten har bjørnefod på begge bagben, løse forknæ og 2 sarcoider. Da hesten bliver halt, tilkalder jeg egen dyrlæge, der fortæller mig at den ben-stilling er helt skæv og at enhver dyrlæge kan se det med det blotte øje. Han kontakter Michael Frede Sinding som er uforskammet i dialogen, og jeg sendte en skriftlig klage til Højelse Hesteklinik i starten af januar, hvilket de end ikke har svaret på, trods en lang frist på 14 dage. Jeg kan kun give min råd videre - brug ALDRIG Højelse Hesteklinik, Michael Frede Sinding. Magen til uforskammethed, skal man lede længe efter. Og den pågældende dyrlæge bruges i syns-og skønssager ved retten. Det er på ingen måde betryggende for os hestekøbers retssikkerhed. Jeg "hænger" nu på en hest, som jeg ikke kan sælge igen, og jeg er meget vred over at jeg føler jeg har gjort mit bedste for netop at undgå at stå i denne kedelige situation. Jeg er ikke en erfaren hestehandler, og troede at jeg kunne stole på at "min" rådgiver som jeg betalte for undersøgelsen, naturligvis havde en faglig stolthed at leve op til. Men, nej, han er tilsyneladende ligeså stor en svindler som sælger, Tone Ikkala og Anne-Kathrine Hjortshøj fra Rønnede, som havde hesten i kommission.
30. lokakuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu