Gereedschapnederland Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

1. Rakennuslaitteiden myyjä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Wij zijn al een lange tijd een vertrouwd adres voor goede kwaliteit gereedschappen. Wij zorgen ervoor dat u uw benodigde gereedschappen in nette staat thuis krijgt met een aantal klikken.

Keskitasoinen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Aggregaat besteld van GereedschapNedeland

Aggregaat besteld van GereedschapNederland.nl a € 271,95 (9-4-2019) Dit is geleverd maar raakte na een paar keer gebruik defect. Na vaak bellen en nooit iemand aan de telefoon en een aantal mailtjes uiteindelijk via de mail een retourlabel. Teruggestuurd en wederom weken en weken geen antwoord op telefoontjes (krijg steeds een soort voicemail en inspreken wordt niet beantwoord) of mail. Uiteindelijk een reactie dat het aggregaat niet gerepareerd kan worden en ook niet meer in voorraad is (terwijl hij op de website nog steeds gewoon te koop staat!) Ik zou mijn geld binnen 2 werkdagen teruggestort krijgen. Na weer lang wachten geen terugstorting. Na via de mail dreigen met politie, meldpunt enz., bericht dat het terug te storten geld in de wachtrij staat. Ik moet het geld nu na weken nog krijgen.
Het keurmerklogo op de webshop blijkt ook nep. De webshop blijkt onderdeel van Slaapdiscounter.com en dit voert ook het nep-logo. Ik heb misbruik bij Stichting Webshop Keurmerk gemeld.

6. lokakuuta 2019

van buchem te gieten

van buchem te gieten

bestelling van een hogedrukreiniger dd. 02 juli 2019.
ook heeft op die dag betaling plaatsgevonden.

verkeerde apparaat ontvangen en via DHL retourgezonden.

middels een email d.d. 26 juli j.l. werd mij medegedeeld, dat het betaalde bedrag binnen 2 (twee) dagen op mijn rekening zou worden teruggestort.
tot op heden, ondanks diverse mails, niet ontvangen.

het gaat hier om euro 291,94

welke stappen kan ik nu ondernemen?

27. elokuuta 2019

Onbetrouwbaar

Bestelling niet geleverd, volgens gereedschapnederland wel verzonden. Daarop contact opgenomen met dhl die kon mij melden dat er i.d.d. wel een verzendopdracht is aangemaakt maar het artikelen niet bij dhl is afgegeven. De bestelling heb ik kunnen annuleren en er is meerdere malen beloofd het geld terug te storten, maar tot op heden geen cent terug gezien. En er word niet gereageerd op e-mail.

18. kesäkuuta 2019
Saanut 3/5 tähteä

Bestelling niet ontvangen en…

Bestelling niet ontvangen en telefoon/info@/facebook berichten worden niet beantwoord. ..... geen idee, maar wellicht niet zo'n betrouwbare toko?

EDIT: inmiddels bericht gekregen dat ik geld terug ga ontvangen

31. toukokuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin