Online bestelde jas was te klein. In winkel Amsterdam was omruilen geen probleem. Aardige en deskundige medewerker. Zelfs gelijk nog een jas in de winkel gekocht. Prachtige jassen in de Sale. Ze... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jan en Irinia waren bijzonder klantvriendelijk en hebben ook humor. Voor het eerst een Smoking Kostuum gekocht. Alles was goed op maat,behalve de broekspijpen moesten nog op maat g... Näytä lisää
Er moest vrij veel aan het pak versleuteld worden en er was geen begeleiding De dame in de winkel was zeer vriendelijk en behulpzaam
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
⚠️LET OP!!! WIJ ZIJN GEEN MADEGENTS.COM.⚠️Wij krijgen veel slechte reviews over ervaringen bij een webshop genaamd Madegents.com. Heeft u een review voor MadeGents? Deze kunt u toevoegen via: https://nl.trustpilot.com/review/madegents.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Wij zijn GENTS, dé herenmodezaak uit Nederland met 16 fysieke winkels. Bij GENTS staat kwaliteit en service voorop. Bezoek ons voor de beste herenmode!
Van Woustraat 68, 1073LN, Amsterdam, Noord-Holland, Hollanti
- 0203448951
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 47 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Prachtig kostuum gekocht
Vandaag een kostuum gekocht voor “de vader van de bruid” in Gents Amsterdam. Fantastisch geholpen door Mirelle, die alle tijd nam en goed aanvoelde welke kleuren passend waren bij de meegebrachte jurk en onvermoeibaar heen en weer liep tussen winkel boven en magazijn beneden om juiste maat te vinden. Heel fijne suggesties voor bijpassend overhemd, gilet en stropdas zonder opdringerig te zijn. Met aandacht en plezier geholpen. Goed om te zien hoe iemand plezier heeft in haar werk. Andere dame ook behulpzaam en belangstellend. Broek wordt op maat vermaakt en gilet wordt uit ander filiaal gehaald. En een schappelijke prijs. Wij zijn heel tevreden.
Er is een groot minpunt in de winkel, maar dat ligt niet aan de collectie of het personeel. Kan er s.v.p. iets gedaan worden aan de ongelijke vloer bij de ingang. Het is nl heel vervelend als je blij en tevreden op je bon kijkend naar buiten stapt en je enkel verzwikt in het ongelijke gat bij de deur!

Vastaus yritykseltä GENTS.nl - Amsterdam
Jas omruilen in winkel geen probleem
Online bestelde jas was te klein.
In winkel Amsterdam was omruilen geen probleem.
Aardige en deskundige medewerker.
Zelfs gelijk nog een jas in de winkel gekocht.
Prachtige jassen in de Sale.
Zeer tevreden

Vastaus yritykseltä GENTS.nl - Amsterdam
Er moest vrij veel aan het pak…
Er moest vrij veel aan het pak versleuteld worden en er was geen begeleiding
De dame in de winkel was zeer vriendelijk en behulpzaam

Vastaus yritykseltä GENTS.nl - Amsterdam
Nette afhandeling en goede ux!
Nette afhandeling en goede ux!
Bedankt voor de goede zorg.

Vastaus yritykseltä GENTS.nl - Amsterdam
Jan en Irinia waren bijzonder…
Jan en Irinia waren bijzonder klantvriendelijk en hebben ook humor.
Voor het eerst een Smoking Kostuum gekocht.
Alles was goed op maat,behalve de broekspijpen moesten nog op maat gemaakt worden.
Ook Klerenmaker die Gents op de van Woustraat in Amsterdam had geadviseerd had Top mijn Smoking Pantalon op maat gemaakt
Op Het Nieuwjaarsconcert werden erg leuke foto's gemaakt en ik kreeg bijzonder veel leuke reacties over mijn Smoking kostuum van Gents.nl van Woustraat in Amsterdam.
Veel kleding die ik erg mooi vindt.
En Jan en Irinia zijn Top.
Zodra ik weer kleedgeld heb kom ik snel weer langs.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.