Geneses Medical Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Moderna vs Janssen Mij en mijn partner tegelijkertijd getest (september 2021). Hij gevaccineerd met Moderna en ik met Janssen (mei 2021). Hij duidelijk IgG antilichamen, ik helaas niet zo duidelij... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Na originele review, contact gehad van Geneses, nieuwe tests gekregen, met extra instructies (gebruik de hele ampoule ipv 3 druppels), en werkt prima. Kudos voor de goede service! After the o... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

De bezorging duurde wat langer dan verwacht, maar dat lag aan de pakketdienst. Uiteindelijk is het bestelde artikel bezorgd. De support van Geneses Medical was heel vriendelijk en bood aan de bestelli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede informatie en snelle ontvangst. De informatie voor het gebruik is helder en goed uit te voeren. Iets meer van de vloeistof gebruiken bleek nodig om het resultaat te krijgen, dit staat overig... Näytä lisää

1. Diagnostiikkakeskus

Yrityksen kirjoittama

Geneses Medical staat voor toegankelijke en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit, die een werkelijke bijdrage leveren aan de gezondheid en veiligheid van patiënten over de hele wereld.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb vier testen antibody Sars- Cov-2…

Ik heb vier testen antibody Sars- Cov-2 gekocht. Bij drie personen (positief in de PCR test enkele maanden geleden) gebruikt, waarvan één (laborante ziekenhuis) positief getest is op antistoffen in het ziekenhuis. De test gaf in deze drie gevallen aan dat er geen antistoffen waren. Het teststreepje was goed zichtbaar. Ik ben bang dat de test niet werkt, wat is de oorzaak?
Uiteraard heb ik me precies aan de gebruiksaanwijzing gehouden.
Graag antwoord.

6. huhtikuuta 2021
Geneses Medical-logo

Vastaus yritykseltä Geneses Medical

Beste meneer Engels, dank voor uw feedback. We hebben inmiddels telefonisch met elkaar gesproken. Het lastige van antistoffen is dat zij na een tijdje weer kunnen verdwijnen. Of en wanneer dit gebeurt, verschilt per persoon. Als iemand een aantal maanden geleden besmet is geweest zou het inderdaad kunnen dat de antistoffen weer uit het lichaam zijn verdwenen. Onze antistoffentest is 99% accuraat, voor meer zekerheid kunt u een tweede test doen, dit geeft u 99.95% nauwkeurigheid. Wij hebben u daarom twee extra test sets toegezonden.
Met vriendelijke groeten, Severien van Geneses Medical

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb de Antibody test gedaan

Ik heb de Antibody test gedaan.
Levering was snel en de test is eenvoudig.
Alleen zitten er andere pipetjes bij, dan op de foto is te zien.
Die vond ik niet echt handig, moeilijk om daar echt een goede druppel bloed mee op te zuigen.
Dat zou dus anders kunnen.

5. huhtikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Topservice

Topservice, test de volgende dag al in huis. Toch iets mis mee gegaan, maar na contact gelijk een nieuwe test gekregen. Heel vriendelijk te woord gestaan

3. huhtikuuta 2021

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin