Moderna vs Janssen Mij en mijn partner tegelijkertijd getest (september 2021). Hij gevaccineerd met Moderna en ik met Janssen (mei 2021). Hij duidelijk IgG antilichamen, ik helaas niet zo duidelij... Näytä lisää
Na originele review, contact gehad van Geneses, nieuwe tests gekregen, met extra instructies (gebruik de hele ampoule ipv 3 druppels), en werkt prima. Kudos voor de goede service! After the o... Näytä lisää
De bezorging duurde wat langer dan verwacht, maar dat lag aan de pakketdienst. Uiteindelijk is het bestelde artikel bezorgd. De support van Geneses Medical was heel vriendelijk en bood aan de bestelli... Näytä lisää
Goede informatie en snelle ontvangst. De informatie voor het gebruik is helder en goed uit te voeren. Iets meer van de vloeistof gebruiken bleek nodig om het resultaat te krijgen, dit staat overig... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Geneses Medical staat voor toegankelijke en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit, die een werkelijke bijdrage leveren aan de gezondheid en veiligheid van patiënten over de hele wereld.
Panamalaan 5N, 1019AS, Amsterdam, Hollanti
- 0611278797
- customerservice@genesesmedical.com
- genesesmedical.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Betrouwbaar materiaal en snel ontvangen
Betrouwbaar materiaal en ontvangen binnen de tijd die ze op de website garanderen.
Efficient order and delivery
Fast dispatch of easy to use anti-body tests.
Service and product both excellent.
We hebben twee testen besteld om…
We hebben twee testen besteld om antistoffen tegen corona in het bloed te meten. Deze werden snel geleverd. De instructie was heel duidelijk en de testen werkten goed. Gebleken is dat we allebei immuniteit tegen corona hebben opgebouwd. Heel erg blij om nu zekerheid te hebben!! Over een paar maanden gaan we weer twee testen bestellen om te kijken hoe het er dan voor staat.
Snel geleverd en retour sturen wat te…
Snel geleverd en retour sturen wat te veel besteld is, is zo geregeld!
Bestelling nog steeds niet ontvangen
Bestelling geplaatst echter tot op heden is de bestelling nog niet binnen gekomen. Op de website stond aangegeven voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis… dit is ondertussen al 5 dagen geleden.

Vastaus yritykseltä Geneses Medical
Snel geleverd
Vlotte levering en het doen van de test…
Vlotte levering en het doen van de test ging heel makkelijk. Heel fijn dat het gewoon thuis gedaan kan worden
Test werkt uitstekend
Test werkt uitstekend, goede uitleg, goede materialen in een veilige verpakking.
Zeer tevreden
Snelle levering, duidelijke uitleg hoe je de antistoffentest kan gebruiken, betaalbare test en snel resultaat! Ik raad de Geneses Antistoffentest zeker aan.
Prima test en snelle verzending
Snelle verzending, volgende dag in huis.
Goede informatie over de antibody test.
Alleen had ik ook een losse naald erbij gekregen in het pakket en nergens stond in de bijschrift of filmpje wat ik ermee moest.
Ik denk zelf je vinger naprikken als er niet genoeg bloed uit de vinger komt na gebruik van de gewone vinger prikker?
Verder is de test en het aflezen ervan goed verlopen. Ik raad het wel aan en zal zeker terug keren voor een nieuwe aankoop.
Test uitgevoerd zoals beschreven maar…
Test uitgevoerd zoals beschreven maar werkte niet.

Vastaus yritykseltä Geneses Medical
Prima service en dienstverlening
Snelle levering.
Er zat een exemplaar te weinig in de verpakking en er werd direct een nieuwe levering verstuurd. Klasse!
Prima test!
Prima test goed zelf te doen met duidelijke uitleg in een filmpje, de uitslag is al binnen een kwartier zichtbaar!
Snelle klantenservice
Ondanks een fout in de adressering werd het pakketje heel snel bezorgd, met een snelle reactie van de klantenservice. Top!