Hèb ze gemaild om mijn artikel terug te sturen (want hun waren op vakantie dus kwam veelste laat binnen) en heb nooit reactie gekregen
Yritys on vastannut
Producten snel ontvangen. We wisten het geslacht nog niet dus heeft de verpleegkundige de bestelling voor ons geplaatst. We waren blij verrast want er kwam enorm veel ROZE poeder uit de grote variant... Näytä lisää
Geen contact te krijgen , na deze comment was het ineens wel heel snel Wij hebben 10 e-mailtjes gestuurd , 3x gebeld , 2 x langs geweest in de winkel Na precies 21 werkdagen is ons geld teru... Näytä lisää
Yritys on vastannut
The website says the delivery should be next day after the order, but it arrived just few hours before the gender reveal which was 5 days after the order! I almost couldn’t use the product but beside... Näytä lisää
Unieke producten voor Gender Reveal.
Hoofdstraat 85, 7811EH, Emmen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Genderrevealbaby.nl
Rookblusser voor gender reveal was inderdaad neutrale kleur.
Geen contact te krijgen , na deze comment was het ineens wel heel snel
Wij hebben 10 e-mailtjes gestuurd , 3x gebeld , 2 x langs geweest in de winkel
Na precies 21 werkdagen is ons geld terug gestort, na de terug betaling wel ineens snel contact met dat het geld is overgemaakt
Geen fijne manier geweest van communicatie

Vastaus yritykseltä Genderrevealbaby.nl
I almost couldn’t use the product but besides that it works great.
Ik wacht nog steeds op een terugbetaling van mijn geannuleerde bestelling.
Binnen uiterlijk 2 weken zou ik mijn geld terug krijgen en heb het nog steeds niet gehad, we zijn inmiddels bijna 3 weken verder.
Zelfs na bevestiging op deze review blijft het contact vanuit de klantenservice uit!
Het is een behoorlijk bedrag waar ik op wacht!

Vastaus yritykseltä Genderrevealbaby.nl
Goede service, bestelling redelijk snel geleverd. Goed en duidelijke mail over bezorging.
Ik kocht de grote fles om net lang te kunnen spuiten. Na 5 seconden was deze op en ben ik in de plaatselijke winkel een andere moeten gaan kopen. Jammer!

Vastaus yritykseltä Genderrevealbaby.nl
Had met spoed blussers nodig en ben erg goed en vlug geholpen! We hadden de brandblussers de volgende dag geleverd gekregen.
Netjes en snel geleverd en ook netjes de sticker verwijderd op verzoek

Vastaus yritykseltä Genderrevealbaby.nl
Bestel niks bij deze OPLICHTERS!
Slechtste klantenservice ooit.
Wil geen confrontaties aan gaan met de klant terwijl ze weten dat ze fout zitten.
Als ik geen ster kon geven had ik dat liever gedaan!

Vastaus yritykseltä Genderrevealbaby.nl
Fijne winkel, bestelling geplaatst maar had het verkeerde item besteld. Telefonisch contact opgenomen en het werd gelijk opgelost.
Reveal was ook erg mooi! :)
Na wat googelen kwam ik bij deze site. Waardeloze service want beloven snelle levering maar dit is niet het geval. Na 4e werkdag pas levering, maakt niet uit voor mij maar dan moet je niet op je site zetten voor 17 00 besteld volgende dag in huis.
Ook klantenservice is slecht bereikbaar en niet helpvol.

OPLICHTERS!!!!!
Na onze retourbestelling hebben ze de retourpagina veranderd en werd onze retourzending niet geaccepteerd, om vervolgens ons geld niet terug te geven.
Ik heb overal bewijs van maar dit bedrijf is echt alles behalve netjes voor klanten.
Omkoperij door te vragen slechte reviews weg te halen en de klant dan pas hun geld terug te geven.
Zo werkt het niet, dat dit bedrijf nog mag bestaan, BAH.