Yritys on vastannut
Dit vilt is makkelijk verwerkbaar, plakt uitstekend. Het rekt iets, maar niet gebruiken op hele gebogen vormen! Als je de verschillende delen strak naast elkaar plakt zie je geen naad meer. Wij hebb... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Staaltje aangevraagd, snel verstuurd. Ik was vergeten te vermelden dat ik de zelf klevende versie wilde, mailtje gestuurd en is helemaal goed gekomen. Product voldoet aan de verwachting, bestelling... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel goed advies gekregen. Fijn dat ze zo meedenken. De tip was om de foamplaten te laten halveren zodat het makkelijker te verwerken is in de relatief kleine kamer. Snel bezorgd. Product is prima.
Geluidsisolatie Deal is dé online groothandel voor al jouw geluidsisolerende materialen. Van machinebouw, carrosseriebouw tot aan producenten van akoestische producten in de kantoorwereld, overal vind u onze producten terug! Van akoestisch schuim tot rubber, wij kunnen het leveren! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring binnen de geluidsisolatiebranche. Daardoor hebben we uitgebreide kennis van de verschillende geluiddempende materialen die de markt rijk is en een sterk netwerk om jou altijd snel van de beste deal te kunnen voorzien. We kopen onze producten direct bij de bron op grote schaal in, zodat we jou de scherpste prijs kunnen bieden. Doordat wij opereren vanuit een magazijn van ruim 7000m2 is onze eigen voorraad groot. Daardoor kunnen wij jouw bestelling altijd de eerstvolgende werkdag al versturen. Zo wordt jouw pakket altijd snel bij jou geleverd en kun je er snel mee aan de slag!
Einsteinstraat 6, 7601PR, Almelo, Hollanti
Snelle levering en top naaldvilt.

Vastaus yritykseltä Geluidsisolatie Deal
1e bestelling perfect, snel verzonden én geleverd, 2e bestelling idem, alleen in de draaimolen bij DPD. Gelukkig zijn ze top te bereiken, denken ze mee en doen ze alles om het op te lossen. Ik hoop dat DPD alsnog snel levert, maar anders is toegezegd om een nieuw pakket te leveren zodat ik alsnog aan de slag kan. Fijn bedrijf, verdient 5 sterren.

Vastaus yritykseltä Geluidsisolatie Deal
Goed geïnformeerd na bestelling, prima ingepakt en snel bezorgd.

Vastaus yritykseltä Geluidsisolatie Deal
service om een sample te krijgen alvorens aan te kopen is prima , echter als je wilt kopen ben je verplicht minimaal 3 meter te kopen en dat vind ik jammer heb het dus ergens anders gekocht

Snelle reactie
Had enkele vragen over verwerking van vilt voor onze camper,en kreeg snel antwoord
Geen vraag was te veel!
Zeer vriendelijk,en zeer snel verzonden

Vastaus yritykseltä Geluidsisolatie Deal
Topservices, snelle leveringen, kwaliteitsproducten, blijft mijn vaste leverancier, zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Geluidsisolatie Deal
Goede en snelle service. En heel fijn dat er meegedacht wordt

Geweldige service
Erg tevreden

Vastaus yritykseltä Geluidsisolatie Deal
Goede service, snelle levering en vriendelijk geholpen. Ik wilde graag gebruik maken van de combideal, maar had een metertje meer nodig. Geen probleem. Na 1 telefoontje was het geregeld.

Naaldvilt voor bekleding camper,
Snelle levering van zowel staple als bestelling, mooi materiaal, goed te verwerken

Vastaus yritykseltä Geluidsisolatie Deal
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.